Oh, my hair


Hei hei ♥

Helt siden jeg våknet opp på lørdag så har håret mitt vært så utrolig flokete. Så fort jeg børster hele håret, så finner jeg flere gjemte floker inni der et sted. Jeg har et ganske så tykt hår og det er veldig rett også, men i det siste har det blitt skikkelig tørt, flokete, bølgete osv. I høstferien så skal jeg farge etterveksten og klippe de slitte tuppene, men må fortsatt gjøre noe med resten av håret..

 

 

Om dere har noen tips til meg så gjerne kommenter ♥

 

13 kommentarer

Oda-Renate

22.09.2014 kl.16:21

Jeg syns du har utrolig fint hår! Men utrolig kjipt at det har blitt sånn i det siste :/

Cecilie Hansrud

22.09.2014 kl.16:30

mitt også er sånn, bruk bra hårkurer og shampoo og balsam osv:)! det hjelper en del!

Du har mye fint på bloggen som jeg liker!Tror du at du kan bli ukens blogg? Meld deg på, på bloggen min da vel!:)

Therese

22.09.2014 kl.17:38

Woow, du har utrolig fint hår! Hadde kjempelangt hår før, nesten til rumpa, men så klipte jeg det, å nå når det meg til puppene :)

Haha, sånn som du beskriver håret ditt, sånn føles mitt hår også! Jeg bruker shampoo og balsam fra aussie (for farget hår, fordi den lukter best) og den er kjempebra for håret! de har også en kjempebra hårkur :) ellers burde du bruke hårolje! :)

Mina Kanchan

22.09.2014 kl.17:41

Du har et utrolig fint hår :-) Det kan hende det hjelper litt å klippe lengden. Jeg merket i hvert fall selv at jo lengre håret ble, jo flere floker ble det, uansett om jeg prøvde å unngå det ;P
Jeg jobber i frisørsalong har har dermed prøvd utallige merker og produkter. Det beste jeg noen sinne har prøvd er SP Luxe serien. Du kan bare takke farvel til flokene etter en gangs bruk. Tangle Teezer børste er også fantastisk for å fjerne floker! Ellers anbefaler jeg deg å kjøpe en god balsam spray hvis du synes det er dyrt å kjøpe både shampoo og balsam. Jeg kan med en gang si at uansett hvor gode produkter noen forteller deg at de har skaffet i en dagligvarebutikk, så får du ikke et bra produkt som koster mellom 30-90 kr.

Ingrid

22.09.2014 kl.18:51

Jeg bruker en balsamspray fra kms california og tangle teezer børsten og jeg har aldri floker lenger :)

Line Cecilie Larsen

22.09.2014 kl.19:09

har desverre ingen tips, trenger litt selv. hadde jolangt hår før, slet ikke så mye med slitt hår, men etter jeg klippet det har tuppene blitt skikkelig slitte :(

Iselin Renée

22.09.2014 kl.20:51

Ha kokosolje i håret en stund før du vasker det, pleier å funke for meg i hvert fall :)

Nikita <3

22.09.2014 kl.21:15

Fint hår :)

Julie JJ

22.09.2014 kl.21:20

Jeg bruker noen oljer som er bra får tørt og bustete hår. Argan oil (Morocco oil) som får håret skinnende og som en hair treatment, Macadamia oil som er litt lik Argan oil også bruker jeg Keratin/protein som gjør håret mjukt og skinnende. Jeg bruker også varmebeskyttende skum mot sol og glattetang ect. Anbefaler deg å prøve de ut. Samme med en god hårkur som passer håret ditt :) Jeg bruker en fra Joico.

Veronica Bjørtomt

22.09.2014 kl.22:43

Jeg sverger til Moroccanoil. Har hårkur og olje. Min frisør sa at jeg burde blande hårkuren og oljen sammen, putte det inn i håndkletørt hår og sove med det over natten. Håret mitt har gått igjennom uttalige behandlinger, som striping (med bleikemiddel og folie som totalt ødela håret mitt. Knakk midt på hodet osv), videre farging til blond, farging til brunt, og farging til blondt igjen, som er utrolig krevende for håret, men det er sterkere nå enn noen sinne. Det er mykt og glatt, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! :)

Tonje Sivertsen

23.09.2014 kl.09:17

Herregud, du har så utrolig langt og nydelig hår! :o

Men har du prøvd hårkur, balsam og shampoo for tørt hår? :) Det funket litt på meg iallefall, for jeg sliter med tørt hår siden jeg har så tykt.

andelly

23.09.2014 kl.11:25

SV: tusen takk<3

Det er nok pga. høstværet, og skiftet mellom varmt og kaldt vær, at slikt skjer. Veldig kjedelig, jeg vet. Men det som er lurt da, er å bruke hårkur en gang i blant. Jeg har en jeg liker veldig godt, som heter "Deep conditioner repair" av Björg Axén. Fikk den anbefalt av frisøren min (:Skriv en ny kommentarHei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡