Video fra Tenerife


Hei dere!

I slutten av sommerferien dro jeg og Sondre til Tenerife. Vi bodde på et hotel i Los Christianos, som lå på stranden. Dette var veldig praktisk da alt vi trengte var langs strandpromenaden. Stranden vi likte best var 2 minutter å gå til, så da ble det gjerne sånn at vi gikk dit hver dag. 

En ettermiddag dro vi til hovedstaden Santa Cruz, her shoppet vi mye og så på severdighetene. Vi dro også til Europas største badeland, kaldt Siam Park. Her bestilte vi nattbilletter, noe som var et utrolig bra valg for oss som ungdommer. Om natten ble badelandet lyst opp av neonlys, det var masse musikk, masse liv og betydelig mindre kø. 

Ellers har vi sett mye av sørdelen på øya, og det er virkelig et fantastisk reisemål! Jeg har hatt en av de beste feriene jeg har vært på, og jeg anbefaler alle å dra til Tenerife. 

 

Gjerne abonner på youtubekanalen min "Elise Bjørnson Kleven" og gi videoen en tommel opp. Håper dere liker videoen! ♥

Én kommentar

Marie Oma

30.08.2016 kl.11:35

For en koselig video! :-)Skriv en ny kommentarHei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡