Fredag kveld

God kveld pepz ♥♥

Nå er jeg på vei til cheerleader trening, og ja jeg vet FREDAG KVELD! Jeg har utrolig liten tid nå og jeg har glemt strikk, så livet smiler virkelig :( .. Men uansett, Sondre var med meg hjem i dag. Vi skulle lage pizza, men når vi sto i butikken så frista taco så sykt mye mer en pizza. Så vi kjøpte taco, lagde det og var med Ingrid pg hadde photoshoot osv. Og ja, jeg fikk han trolig nok med på det.


Shitt, fingrene mine var sikkert 3 meter..

 

 Hva skal dere i kveld? ♥

 
Løsvipper anbefaling

Hei hei ♥

Nå har jeg prøvd ut 3 par av de 10 løsvippene som var i pakken jeg bestilte fra Ebay. Disse løsvippene er jeg utrolig fornøyd med. De løsner ikke mens jeg har de på, men sitter til jeg tar de av. De er ikke for voldsomme (volum) og heller ikke for pistrete hvis dere skjønner. Disse passer ekstra bra hvis det er en spesiell anledning som bursdager, fester osv. Løsvippene var også veldig billige så om du leter etter løsvipper så burde du bestille fra Ebay. Jeg bruker et vippelim som jeg kjøpte på Cubus, og dette er også veldig bra.  

 

 

 

 

 

Har du prøvd løsvipper før?

 
Til alle iPhonebrukere

Hei hei ♥

Det er mange ungdommer som har iPhone, og jeg er en av de selv. Jeg har knust min før og det kostet en del penger å reparere den. Så å investere i en skjermbeskytter er lurt. En skjermbeskytter koster rundt 100 kroner, som er mye billigere enn å reparer den for flere tusen. Man kan kjøpe det på forskjellige elektrobutikker, Clas Ohlson eller Teknikmagasinet. Når man kjøper en skjermbeskytter følger det også med bruksanvisning og forskjellige redskaper som skal hjelpe deg med å få den ordentlig på plass uten luftbobler.  

 

 

 

 

Har du skjermbeskytter til din iPhone?

 
Anbefaling - Neglelakk

God kveld ♥

Nå har jeg tenkt til å anbefale neglakkene jeg snakket om i videoen i går. Jeg synes selv resultatet de gir blir kjempefint. Kjøpte de veldig billige og de ble overraskende fine på. Det er to negleakker i en pakke. Først tar du på den matte og etter det den glitrete. 

 

 

 

Har du de?

 
Wants
 

Hva ønsker dere dere denne høsten?

 
Min skolebag

Hei hei, nå skal jeg snakke litt om skolevesken min ♥

Denne veksen/bagen er fra Morris. Jeg kjøpte den for ca. en måned siden og jeg er veldig fornøyd med den. På innsiden av bagen er det flere lommer og en lomme med glidelås, det er veldig praktisk for da kan jeg ha småting oppi lommen og tingene faller ikke ut. Den har også en perfekt størrelse, ikke for stor og heller ikke for liten. På utseendet så liker jeg veldig godt vaffelmønsteret på fremsiden og jernlenken, de pynter opp unseendet og den blir mye finere med det. Alt i alt er dette en bag jeg er veldig fornøyd med å ha kjøpt. 

 

 

Har du skoleveske?  ♥

 
HøstjakkerFlere har spurt om hvilke høstjakker jeg synes er fine, og disse over her er mine favoritter. Liker veldig godt army-jakker, som er jakker blandet med ola og skinn. Disse jakkene er fra BikBok, Veromoda, Only og parajumper. 

 

 

 

 

Har du funnet din høstjakke enda? ♥

 
Innkjøpstips

Nå har jeg sett på klær på mange forskjellige nettsteder. Jeg skal vise dere hvor det er billigst. For det er stor prisforskjell på mange veldig like varer. Jeg selv skjønner ikke het vitsen med å kjøpe det dyreste av alt, bare for det er merkevare. 
 

Hva synes dere?

 
Treningsvideoer

Hei hei ♥

Stina som blogger på bloggen stina.blogg.no har laget noen treningsvideoer. Og i disse videoene så viser hun forskjellige treningsøvelser. De øvelsene trener jeg til i blant. Jeg synes hun er veldig flink til å forklare og lage videoer generelt. 

 

 

 

Hva synes dere om videoene?

 
Skoletips

1. Ikke vær sulten når du skal gjøre lekser. Hvis du er sulten så konsentrerer du deg heller om andre ting enn lekser. 

2. Hold rommet ditt ryddig. Når du holder rommet ditt ryddig så fokuserer du heller på det du skal enn at rommet er rotete. Jeg personlig føler meg bedre hvis rommet mitt er ryddig. 

3. Ha på deg noe komfortabelt når du skal gjøre lekser. Det er mye bedre å gjøre lekser i chilleklær enn en stram olabukse og stiv skjorte for eksempel. 4. Rydd gjennom skolemappen og skoletingene dine før du starter et nytt år. Det er mye bedre å få alt det gamle bort før du starter på nytt. 

5. Slå av pc-en og slå på fly-modus på mobilen når du gjør lekser, da konsentrerer du deg mye bedre enn om du skulle fått masse meldinger og være på face imens du gjør lekser. 

6. Lag en søt timeplan som du kan ha på kjøleskapet og i mappa. Jeg hermet etter Erica Mohn Kvam der.  

 

Hva synes dere om tipsene?

 
Filmer man må se

1. Titanic   

 

2. The notebook


3. The last song


4. Dear John 5. Remember me 6. A walk to remember7. Lol8. Pitch perfect9. Love actually10. Bridget jones 1 og 2 

 

Har du sett noen av filmene?

Anbefaler Essence neglelakk

Hei hei ♥

Nå tenkte jeg bare å anbefale en av mine neglelakker. Denne neglelakken er fra Essens. Den er utrolig lett å ta på og den er ikke for tørr eller for rendene. Den har også en veldig fin farge, synes jeg og så har den en veldig søtt utseendet. 
Ehe, ikke akkurat proff i å ta det på. Men jeg hadde dårig tid.


Synes? ♥

 
Liker bare ting hvis de er rosa

For en stund siden så kjøpte jeg dette dekselet. Og jeg tenkte bare jeg skulle anbefale det siden det er veldig pratisk. Her har jeg mobilen og ved siden av mobilen er det to lommer som jeg kan putte bankkort og busskort i. Dette er kjøpt på teknikmagasinet og jeg er vedig fornøyd. 

♥♥

Har du sånt deksel?
Rabattkode på blush!

Hei dere! ♥

Nå har jeg et supert tilbud til dere. Hvis du bruker rabattkoden BLUSHKK2012, så får du et gavekort på 250 kr som du kan bruke på blush.no. Jeg selv har benyttet meg av dette tilbudet.  Man trenger ikke å betale en vis sum for å få gavekortet, bare frakten. Skal du benytte deg av dette tilbudet?

 
Anbefaling - ID pudder

Hei! Da tenkte jeg å anbefale to av mine ID pudder. Det ene er rouge og det andre er bare generelt for ansiktet. Jeg synes de dekker urenheter veldig bra også er jeg ganske fornøyd med de.  

Har dere ID produkter?

 
Wants from new look

Heei ♥

Har akkurat sett på masse klær fra new look. Anbefaler virkelig den butikken. Det er så utrolig fin butikk og når jeg skal til London (skal en gang til London) så skal jeg gå innom der. Det er utrolig billig og utrolig fine klær. Her skal jeg vise dere litt av mine favoritter.


Vet at det begynner å bli kaldere og ikke passer så bra å kjøpe olavester da. Men de er utrolig fine.

 

Synes? ♥

 
Anbefaling- Bodylotion

Hey! Nå har jeg tenkt til å anbefale en bodylotion. Denne funker vanlig sånn som en bodylotion men samtidig blir man gradvis mer og mere brun. Den er utrolig lett å ta på huden, bare å smøre ut. Jeg får ikke lett sjolder av den så jeg er veldig fornøyd. Husker ikke prisen, men den koster ikke over hundrelappen.


Sånn her ser den ut ↑  Man får kjøpt den i hvert fall på Cubus, sikkert på mange andre steder også.

 

 

Har du dette produktet?

 
Anbefaling - lip gloss

Hei! ♥ Fra nå av så har jeg tenkt til å anbefale ting sånn som "ukens anbefaling"! Tar selvfølgelig å anbefaler ting jeg er fornøyd med som jeg synes funker bra. 

 

Den er ikke glittrete som man ser på bildet over. Den får en utrolig fin og sterk farge på. Den holder lenge, når jeg tok den på sist så spiste jeg middag. Og så holdt den lenge etter jeg var ferdig. Fikk den av mamma! ♥ Men tror den kan kjøpes på vanlige sminkebutikker, kicks og sånt. 

 

 

Hva synes du om anbefalingen? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits