Autumn

God kveld ♥

Det er så utrolig fine farger ute nå. Bladene har virkelig begynt å få fine høstfarger. Jeg synes det er kjempefint å ta bilder om høsten, og nå skal jeg ta mange flere antrekksbilder ute enn det jeg har gjort før i hvertfall. Gleder meg masse til å bruke strikkegensere, store skjerf og parkasene mine.  

 

Liker du høsten? ♥

 
På besøk

Hei hei ♥

Nå er jeg på besøk hos Marte Lise, er så lenge siden sist. Begge var oppe i muntlig i går så vi har fri i dag og i morgen, heldige oss. Vi har vært i butikken, hatt fotoshoot og nå jobber vi med hjemmeoppgaver som er utrolig kjedelig. Men nå er det ikke lenge igjen av 10. klasse, så jeg må bare holde ut og gjøre så godt jeg kan. Senere i dag så skal vi lage videoblogg, lage smoothie og lage pizza, just like old days. ♥♥

 

 

 

 

 

Har du noen forslag til hvordan videoblogg vi kan lage? ♥

 
Jessheim med Marte Lise

Hei hei! ♥

Vet jeg blogger litt sent, men men får gå. I dag så dro jeg til Marte Lise halv ni. Hun sov da selv om vi avtalet så da ble det til at jeg måtte banke som en gal på vinduet hennes for at hun skulle våkne og slippe meg inn, helt tragisk. Vi har tatt bilder og så har vi vært på Jessheim storsenter med Johanne, Selene, Vernica og Eline. Var utrolig koselig å møte de. Legger ut innkjøpet i morgen! 

Marte Lise slettet alle bildene av seg selv så det var derfor det ikke var noen blder av hun. 

 

Synes? ♥

 
Blue sweater

Hei hei ♥

Jeg la meg veldig sent i går og er litt trøtt, men men. Det var kjempekoselig med mye god mat, filmer og raketter. Elsker jula! Men er litt kjipt at vi begynner på skolen igjen om 2 dager. Uansett, jeg har tatt noen bilder nå med mitt kamerastativ. De ble ikke så fine og jeg slet veldig med å få fokus, men men bilder er bilder. Siden Ingrid ikke kunne ta bilder av meg så måtte jeg ta de med selvutløser, stress.
Brukte 3 timer på å laste opp alle bildene fordi nettet streika og alt ble bare helt rot. Så håper dere er fornøyd. 
Synes? ♥

 
Photoshoot med Julia

Hei ♥

I går så hadde jeg og Julia photoshoot. Og så hadde vi tenkt til å gjøre noe nytt, alstå indianer/cowboy tema haha. Så da ble det det!

 
Synes?

 

 
Photoshoot med Selene

Hei ♥ Selene og jeg trengte et nytt proflibildet på face begge egentlig. Så da bestemte vi oss for å ha en "photoshoot"! Det blir veldig bra kvalitet for jeg har bedre objekt, så jeg er veldig fornøyd med det! 

 


Har en klump i panna, men men! Haha.. ;D

 


Er utrolig glad i deg Selene ♥

 
Besøk

Hei dere ♥

Jeg og Julia sov i campingvognen min i natt. Det var såå gøy, vi så på titanic og koste oss. I stad gikk vi ut for å ta bilder. Men det ble ikke så mange for det begynte å reine og vi måtte gå inn. Men men, vi ble fornøyde med bildene.

 
Hva synes dere om bildene? ♥

 
Bilder med Marte..

Hallo 

Når jeg var på Sørlandet tok jeg mange bilder med Marte. Marte er utrolig hyggelig og vi har hytte rett ved siden av hverandre. Marte er et år yngre enn meg men vi har det veldig hyggelig uansett. 

 

 

 

 

Hva synes dere om bildene? ♥

 
Photoshoot

Hei ♥

Ehe, lenge siden sist. Men jeg har så mye å gjøre nå for tida. I morgen skal jeg stå utenfor REMA1000 og selge vafler og kake med Ine og Marte Lise. Så bare kom å kjøp! Jeg danset i hele går og så måtte jeg legge meg for jeg var så sliten. Men nå er jeg her, skal bake brownies etter på. Gleder meeg ♥

På tirsdag var Veronica med meg hjem og Sofie var med Selene hjem. Så da fant vi ut at vi skulle ha photoshoot. Jeg og Veronica spilte også inn "må gjøre video" som kommer senere. 

 Hva synes dere om bildene? 

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits