Inspo
 

 

 

Åååh, loveit! ♥♥♥

 
Endringer på bloggen

God kveld ♥

Nå har jeg laget en ny header. Jeg var så lei av den forrige og synes den faktisk bare var rotete og stygg. Jeg har lenge tenkt til å endre designet mitt. Jeg vil fikse sånn at arkivet er synlig og jeg vil ha mere hvitfarge i designet istedet for rosafargen. Det tar lang tid å lage headere så jeg har virkelig prøvd å få denne så bra som mulig. 

 

 

 

Hva synes dere om headeren?  ♥

 
Linkerunde

Hei hei ♥

Nå skal jeg ha linkerunde. Dette har vært etterspurt og nå kom jeg endelig på det. Det du må gjøre for å bli linket er å legge igjen en kommentar med bloggadressen din. Jeg trekker 3 vinnere på onsdag. Jo flere kommentarer du legger igjen, jo større er vinnersjangsen. 

 

 

 

♥♥

 
Spørsmål til leserne

Hallo ♥

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal blogge om. Jeg vil ikke bare skrive om hverdagen min, jeg vil at bloggen min skal være variert og at innleggene kan være morsomme, interessante eller nyttige å lese. Jeg prøver å ta bilde av antrekk, komme med anbefalinger, videoblogg og jenteting. Om dere ønsker noen annen form for blogginnlegg så hadde det vært stor hjelp om dere hadde gitt meg beskjed ved å kommentere, sende melding på blogg.no eller chatte med meg. 
 

 

 

Hva vil du se mer av på min blogg? ♥

 
Speile bilder om midten

 

 Hallo ♥

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bilder sammen som et speilvendt bilde. Jeg rekker ikke å lage video selv, men fant en video som viser hvordan man gjør det bra. Den er fra Ine Kristine Helgå Lading sin Youtube kanal. Hun forklarer og viser veldig bra.

 

 

 

 

 

 

Skjønte dere det?
 
Leserhjelp

Hei hei ♥

Jeg er med på en nettside som er svensk og heter Snyggtoppen. Der kan man gå inn og stemme på blogger fra Norge og Sverige. Jo flere stemmer man får, jo høyere opp på siden kommer man. Og jo flere lesere kan man få. Det er veldig snilt hvis dere går inn på denne linken http://25.snyggtoppen.se og stemmer på meg.  

 

 

Er veldig takknemlig til dere som stemmer ♥

 
Blogger jeg leser
Tips til å få flere lesere!

Ha et lyst og ryddig design:

Folk er opptatt om hvordan bloggen ser ut og da er det veldig smart å ha et lyst og ryddig design. Med lyst design så mener jeg ikke svarte striper og mørkegrønn header og sånn.

Oppdater ofte:

Mange synes det er slitsomt å oppdatere ofte. Men for at noen som helst vil lese en blogg så må man minst oppdatere en gang om dagen, gjerne 2 til 3 om man rekker.

Ha mening i det du skriver:

Ikke skriv: "hei! nå kom jeg hjem fra min besttttttiiiii. Så kooooos. Hade". Hvis du vil ha flere lesere så må du ha mening, plukk ut morsomme ting fra dagen din. Pass på å ikke skrive mer en 15 til 20 setninger. Men rundt 5 til 10. Og ikke skriv mindre enn 5!

Ta mange bilder:

Bilder på en blogg er kjempeviktig. Hvis man ikke har bilder er det ikke en blogg, eller da er det i hvert fall veldig kjedelig å lese. Gjerne ta mange bilder men ikke post det samme bildet på 4 forskjellige innlegg, da blir folk lei! Ikke last opp små bilder:

Ikke last opp bildere i 400 px men last gjerne opp i 700 px eller 800 px (avhengig av hva slags design du har). Tenkt at de som leser bloggen vil gjerne se bildet stort enn lite.

Kommenter tilbake når du får kommentarer:

Når du får kommentarer på bloggen så kommenter tilbake fordi kanskje dere kommenterer hverandres blogger og begge får en mere leser. Så gjerne kommenter andre blogger.

Del bloggen på facebook å twitter:

Hvis du deler link fra bloggen din på sosiale medier så vil kanskje noen gå inn og se bloggen din, hvis de liker den så begynner de sikkert å lese den. Men pass på å ikke spam ned facebook eller twitter.

Vær deg selv:

Mange ser sikkert opp til toppbloggere men ikke prøv å vær som de. Du må være deg selv og ikke bare herme og kopiere andre. Ha din egen stil og du vil sikkert få flere lesere.
Synes om tipsene? ♥

Blogger jeg leser

l0ve - auroramohn - annais - betinabf - suniie - andreabadendyck - torhiiild - carolinemaria - adrianehopland -krissy - martheborge - sofiemote

 

Leser du noen av de?

 
1.plass

Hei deree ♥♥

I dag er jeg igjen på 1. plass av alle bloggere i Eidsvoll. Vil bare si tusen takk til alle dere som følger meg her på bloggen, det betyr mye. Uansett, i dag så tror jeg jeg skal på fotballkamp og så skal jeg gjøre masse lekser. Har også tyskprøve i morgen så jeg må pugge til den, ork. 
Genser jc


 

Hva skal du i dag?

 
Blogger jeg leser!


http://l0ve.blogg.no/  Erica Mohn Kvan

http://auroramohn.blogg.no/  Aurora Mohn Stuedal

http://suniie.blogg.no/   Helene Fremstad

http://betinabf.blogg.no/  Betina Farinetti
Leser du noen av de bloggene?Kameraet mitt

Jeg fikk mitt kamera til jul og det er speilreflekskameraet canon eos 1100D ♥

Jeg er sykt fornøyd med det og kunne ikke ønsket med et annent kamera. Andbefaler det virkelig! Det tar utrolig fine bilder, og videoopptak! Men du må huske å fokusere først o.s.v. Åh jeg er heeelt forelsket i det. Det er et ekstremt bra kamera! 

 

Har du speilreflekskamera? 

 
Velkommen!

Hei dere! ♥

Nå har jeg laget meg ny blogg. Den forige het elisekoos.blogg.no men jeg vurderer å slette den. Dere skjønner det er så mange gammle stygge innlegg der. Men uansett, jeg heter Elise og er snart 14 år og bor i Eidsvoll selv om jeg har bodd andre steder før. Nå skal jeg begynne å blogge igjen og tror det bli veldig bra!♥ Her kan du finne outfits, hverdag, videoer, bilder og mye annent. Håper du kommer til å like bloggen da.

Elise Bjørnson Kleven ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits