Let's talk about cheer

Hei hei ♥

Som mange av dere vet, så går jeg på cheerleading. For rundt åtte måneder siden så startet jeg på 1814's cheerleaders i Eidsvoll. Nå har vi fått det ordentlige navnet vårt og vi skal hete Blace. Jeg synes personlig at navnet er skikkelig fint. Treningene har med tiden blitt hardere og hardere og vi har forbedret oss utrolig mye. Dette er min favorittsport hittil, og jeg skulle bare ønske jeg hadde startet fra jeg var liten, for det tar en god del timer med trening for å bli flink. Nå trener jeg styrke og spenst hver dag, pluss cheerleading tre ganger i uken. 

Jeg fikk cheerskoene mine som ble bestilt fra Cheerblogg.no i dag. De er supergode og jeg elsker virkelig designet. Nå er det ikke lenge igjen til vår første store konkurranse, derfor har jeg kjøpt sko og trener veldig mye for tiden. 

 
Jeg prøvde meg litt frem og lagde noen "gifs". Dette er noe jeg såvidt har gjort før og det er egentlig ganske gøy å lage. Jeg stiller inn kameraet på å ta mange bilder rett etter hverandre, og så setter jeg bildene sammen på pc-en. Deretter legger jeg litt ekstra effekter på gifsene som dere sikkert ser, ved å flytte på blader osv. 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Går du på cheerleading? ♥

 
Første fridag

Hei hei ♥

Til å ha fri fra skolen, så skal man tro at jeg kanskje har prioritert bloggen, gjort lekser eller rydda... Men jeg har slappet av hele dagen bortsett fra de siste timene der hvor jeg har trent og dusjet. Nå har jeg kjempedårlig tid for jeg skal være hjelpetrener og deretter på cheerleading, smarte meg. 

 

 

 

Snakkes, må løpe ♥

 
Sporty

Hei hei ♥

I dag så har jeg passet på Leo hele dagen fra da jeg kom hjem til nå. Ingrid og jeg har en liten tradisjon (på en måte),hver gang en ny Pretty Little Liars episode kommer så ser vi på den sammen imens vi trener. En trener styrke og den andre løper på tredemøllen vår, og så bytter vi halvveis. Det funker kjempefint og vi motiverer hverandre og ikke minst oss selv. Til sammen blir det en episode unnagjort til, en treningsøkt på begge og mye latter og tull.


Ikke bra kvalitet for jeg har mistet mitt minnekort med 32MG.. :((

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Treningsøkt

God morgen ♥

Nå skal jeg ut og jogge med broren min Lars. Vi skal løpe en bestemt runde på rundt 4 km og ta tiden på hverandre. Vi trener av og til sammen, bakkeløp osv og det er like slitsomt hver gang. Å ha en treningspartner som pusher deg er faktisk veldig motiverende og jeg setter veldig pris på øktene vi har sammen. Etter vi har løpt så skal jeg trene styrke. Mamma har akkurat kjøpt inn kettlebells og det er jo noe som er bra å trene når man holder på med cheerleading. Som dere kanskje skjønner, så er i dag en av de sporty dagene mine. 
Måtte bare ta med go'ingen min på bildet i dag og, han sto ivrig og ventet på meg/bjeffet såå why not?..

 

 

 

Hva skal dere i dag? ♥

 
Forestillingen..

Hei hei ♥

Okei, her er jeg. Det skjedde en liten ullykke. For på generalprøven greide en av de andre og sparke meg i ansiktet. Men det var ikke med meningen da. Men jeg blødde neseblod kjempelenge og var helt fortvila på grunn av det. Men det går bra nå.

 Forestillingen i seg selv gikk veldig bra og jeg er såå fornøyd. Tok ganske mange bilder "backstage" også men de ble veldig sånn, hva skal jeg si. Det første bildet forklarer alt. Seleneeee ♥

 

 

Det har vært utrolig gøy å være med på forestillingen. Det er det beste jeg vet og det er så mange hyggelige folk der. ♥ Elsk

 

 
Showtime!!

Hellois! ♥

Da er det bare noen få timer til forestillingen. Gleder meg sykt mye, elsker å være på scenen og sånt. Det blir en kjempebra forestilling og håper alle andre som skal se, også synes det. Vi har øvd mye siste uka, hjemme og i Panorama. Så derfor har jeg ikke kunnet blogge, desverre. Men skal oppdatere mere.

 We are sisters, loveu! ♥

 Selenee ♥

 


Snakkes i kveld! 

 
Danseforestilling

Hei dere ♥

På søndag klokka 5 i Panorama skal det være danseforestilling. Jeg skal danse der. Det er TUP,EBAS & EBASjr som skal danse der. Som er ca. 30 dansere. Jeg gleder meg utrolig mye og håper det kommer mange for å se på. 

 

 
MGPjr audition!

Hei hei ♥

Da har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo, jeg har vært på audition i nrk. Det første vi skulle gjøre var å møte opp til et klokkeslett som alle hadde fått, jeg skulle møte opp 12:55. Vi ble hentet inn og så skulle vi si navnet vårt og finne en plass til å ha tingene våre på. Deretter skulle vi til et øvingsrom der vi skulle gå igjennom dansen noen ganger med en instruktør, det var veldig gøy. Så skulle vi gå til jurien (dommerne), der danset vi igjennom dansen rundt 4 ganger. 

Så ropte jurien opp de som kom videre til runde 2, og jeg ble ropt opp først. Ah, jeg ble så lettet. Så måtte vi bare vente på at vi skulle til jurien igjen for å danse. Vi måtte vente i 4 og en halv time, det var såå kjedelig. Men når det endelig var vår tur igjen så var det så gøy. Vi fikk ikke vite om vi kom med men vi får vite det innen onsdag. 

 
Det kommer video på nrksuper.no av danse audition, og jeg linker senere.

 
Forestilling i bilder

Hei dere, i dag og i går har jeg vært mye på Jessheim. Jeg har hatt danseforestillinger som har vært kjempegøy. Utrolig gøy å stå på scenen og alt. Det gikk kjempebra og er i godt humør. ♥


Fra høyre: Ingrid,meg og Julie ♥

 


Grimase -.-

 

Selene og jeg hadde solo da. ♥
EBASjr gjengen! ♥ Fra venstre: Selene,meg,Lotte,Mathilde,Birte,Karen,Sofie,Julie og Anki! Fantastiske ♥

 

Det har vært noen fantastiske dager på  Jessheim, har storkost meg. Sofie har tatt alle bildene, tusen takk Sofie! ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits