Ny header
 

 

 

 

Hva synes dere?

 
Headerhjelp

Hei hei ♥

Jeg har fått tilsendt mange fine headere av Jenny. Og jeg er veldig i tvil om hvem jeg synes er finest. Så det er veldig fint om dere kommunterer den som er finest og så tar jeg kanskje å bruker den som får flest stemmer . Jeg har også tenkt mye på å forandre design i det sisste. For det designet jeg har nå har ikke arkiv og det er sånne små ting her og der som jeg ikke liker så godt. Men at i alt liker jeg jo designet da. 

 

 

 

Hvilken header synes dere var finest? ♥

 
Nytt design

Hei hei! 

Dere har kanskje fått med dere at jeg har nytt design. Designet er laget av eieren av bloggen hunterandme.blogg.no. Hun lager design til for det meste folk som har over 500 lesere, og hun er kjempeflink. Hun har også en veldig fin blogg med mange fine bilder.  

 

 

Hva synes dere om designet? ♥

 
Nytt design!

Hei deree ♥

Var så lei av det gamle designet og ikke mist headeren! Synes det blie mye finere med noe nytt. Har redigert hele headeren selv, og ble ganske fornøyd. Jeg redigerte den i gimp og picmonkey, hvis dere lurte. Håper dere liker det nye designet.  

Hva synes dere om det nye designet?

 
Tilsendt headere

Hei! I det siste har jeg fått tilsendt noen headere og jeg vil bare si at jeg synes de er kjempefine. Tusen takk til dere som lager de. Desverre så passer de ikke inn i designet jeg har nå men jeg skal snart skifte design. 

 

Hva synes du om headerne?

 
Ny header!

Hei! ♥

Må kjappe meg å skrive dette for jeg skal på skolen nå. Men den som vant headerkonkurransen var Marte, besøk bloggen http://martepernillle.blogg.no/. Det var mange andre fine haedere som også kom inn men den her fikk flest stemmer. 

 

 

Hva synes dere om den?

 
Headerkonkurranse

Hei hei! ♥

For 2 dager siden eller noe sånt så hadde jeg lagt ut bilder som dere kunne lage header av. Fikk inn 22 headere og vil si tusen tusen takk til alle dere flinkinger som har laget det. Jeg har plukket ut de fineste og da kan dere kommentere hvem dere synes er finest. Den som har laget vinnerheaderen blir linket. 


Av Helene Lunden


Av Oda Kaurin


Av Cecilia Lithen


Av Even Skeide


Av Dagny SundeAv Mathilde Bang


Av Marte Rosenlund

 

Det kom litt flere fine headere etter hvert som jeg har slengt på.

Hvem synes dere var finsest? ♥

 
Kan noen lage header?

Hei hei! ♥ 

Jeg må ha en ny header snart og lurer på om noen av dere kan prøve å lage det. Den som lager den fineste headeren skal jeg linke. Hvis du vil lage det så er bredden 790px og høyden er 526px. Hvis du ikke vet hva px er så kan du bare sende meg den og så kan jeg ordne det. 

Send headeren på gmailen min eli.b.kle@gmail.com, Dere kan velge mellom de bildene under ↓
Håper dere sender inn headere! :)

 
Ny header

Ja hei ♥

Jeg vet at jeg akkurat har byttet header men jeg blir aldri helt fornøyd. Men men, i dag skal jeg til Marte Lise med Veronica og Julia. Det blir koselig. 

 


//Bildet er tatt på Sørlandet//

 

Hva synes dere om headeren?

 
Endelig nytt design..

Hei hei 

Da har jeg skiftet header og profilbildet, ble utrolig fornøyd. Det forrige jeg hadde har jeg hatt rundt 3 månder nå og er sykt lei av det. Bildene jeg brukte er fra klassefesten og hjemme. 

 

 

Hva synes du om det nye designet?

 
Ny header

Da har jeg bare miksa sammen en header som er et bildet jeg tok for 3 dager siden. Ble ikke helt fornøyd, men jeg aner ikke hvordan jeg vil den skal være uansett. Jaja, det får gå.Hva synes dere?? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits