Video fra Tenerife

Hei dere!

I slutten av sommerferien dro jeg og Sondre til Tenerife. Vi bodde på et hotel i Los Christianos, som lå på stranden. Dette var veldig praktisk da alt vi trengte var langs strandpromenaden. Stranden vi likte best var 2 minutter å gå til, så da ble det gjerne sånn at vi gikk dit hver dag. 

En ettermiddag dro vi til hovedstaden Santa Cruz, her shoppet vi mye og så på severdighetene. Vi dro også til Europas største badeland, kaldt Siam Park. Her bestilte vi nattbilletter, noe som var et utrolig bra valg for oss som ungdommer. Om natten ble badelandet lyst opp av neonlys, det var masse musikk, masse liv og betydelig mindre kø. 

Ellers har vi sett mye av sørdelen på øya, og det er virkelig et fantastisk reisemål! Jeg har hatt en av de beste feriene jeg har vært på, og jeg anbefaler alle å dra til Tenerife. 

 

Gjerne abonner på youtubekanalen min "Elise Bjørnson Kleven" og gi videoen en tommel opp. Håper dere liker videoen! ♥
Oslotur med Sondre

Hei hei, lenge siden sist!

I dag har jeg og Sondre vært sammen i et og et halvt år. Uææ, tiden har gått så utrolig fort. Men uansett, i dag så har vi vært i Oslo og feira litt. Først så vi filmen Allegiant på Saga kino, og det har blitt en liten tradisjon å se den filmeserien på kino. Filmen var superspennende. Og når vi skulle gå ut av kinoen, så greide jeg selvfølgelig å legge igjen favoritt paret mitt med solbriller. :-( 

Deretter gikk turen til Aker brygge og Tjuvholmen. Vi gikk nedover bryggen og endte opp på restauranten Olivia. Vi fikk servert utrolig god mat, og jeg har virkelig funnet min nye favorittrestaurant i Oslo. Etter vi hadde spist, så gikk vi til operaen. Det var kjempekoselig å utforske Oslo litt og gå steder hvor vi ikke har vært før. Etter hvert som vi kom til Operaen, så måtte vi selvfølgelig ta en tur på taket av operaen og peke hvor vi skulle jobbe om noen år. Jeg tror jeg velger Radisson Blu. ♥

Vi har hatt en skikkelig vellykket dag, og jeg er evig takknemlig over å ha Sondre i mitt liv. 
 
Slutter å blogge

Hei hei ♥

Jeg velger nå å slutte å blogge nå en periode, fordi jeg har så utrolig mye annet å drive med på fritiden. Jeg går linjen studie som er krevende og der må jeg legge en del innsats inn i alle fagene. Når det gjelder cheerleading så er det Norwegian Open om 3 uker, så jeg trener masse til dette også. Håper å komme tilbake snart...

Tar med noen bilder fra cheertreninga vår på søndag.

 

 

Snakkes ♥

 
Puggedag

Hei hei ♥

Jeg skulle egentlig legge ut innkjøpene mine fra uka i går, men det er sånn at jeg glemte å ta bilde av noen produkter og jeg finner de heller ikke nå. Så da venter jeg heller, og samler alle tingene jeg har kjøpt i et innlegg. Men uansett, nå pugger jeg til naturfagsprøven vi skal ha i morgen. Det er utrolig mange sider og jeg har mest lyst til å sove...

 

 

 

Hva skal du i dag?

 
Pink and grey

Hallo ♥

Nå skal jeg være turntrener i noen timer og deretter skal jeg rett på cheerleading. Onsdager er alltid helt fullbooket, og jeg synes denne dagen er utrolig bra. Elsker å trene selv og trene barn. I dag hadde vi Norsk fagdag, som betyr at vi har norsk i 6 timer i strekk, viiihu.  

Snakkes 

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

I dag så var det skikkelig hyggelig å se alle igjen på skolen, det har vært en såå lang helg og jeg tilbrakte jo mye tid i Oslo så det er ikke så rart. Nå gjør jeg meg klar til å dra til Jessheim. Der skal jeg møte Sondre først og så øve på noe dere får høre om senere.  

 

Hva skal du i dag?

 
Cheer next

Hola ♥

Nå sitter jeg på toget fra Oslo til Eidsvoll og skal deretter rett på trening. Nå har jeg akkurat vært på seks timer turnkurs og det frister ikke så mye med hard cheerleader trening nå. På det kurset så var det sånn stor RG matte med masse sprett, så jeg prøvde ut mange ting. Gleder meg så utrolig mye til å komme hjem igjen nå etter hele helgen borte!

Søteste Eline ♥

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Today

Hei hei♥

Akkurat nå kom Sondre til meg, og han skal være her en liten stund. Etterpå så skal jeg til Oslo og shoppe med pappa og Ida, det blir sikkert koselig. Etter det så skal jeg være barnevakt for mine søskenbarn. Resten av helgen skal jeg også tilbringe i Oslo, før jeg må kjappe meg hjem til trening. 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Travel dag

Hei hei ♥

Føler jeg snakker om lekser hver gang jeg skal blogge, men men. Nå må jeg kjappe meg med å lese til geografiprøven til i morgen, så skal jeg være trener og deretter trene selv. Jeg kommer ikke hjem før rundt halv 11, og dette blir en utrolig lang dag med tanke på hvor lenge jeg skal være oppe og pugge i natt. Huff, wish me good luck?


//Fra arkivet, for har ikke tid til å ta bilder nå

 

 

 

Hva skal dere i dag?

 
Windy

Hei hei ♥

I dag var første skoledag etter ferien, og det er noe som kjennes for å si det sånn. Jeg fikk sove lite i natt, selv om jeg prøvde veldig hardt å sove. Jeg burde virkelig ha en bra døgnrytme fremover i helger osv. Nå er jeg utrolig sliten, men jeg har en haug med lekser i dag og geografi innlevering. Ikke så bra start på en uke med masse prøver og innleveringer..

Og i tillegg til alt sammen så blåste det utrolig mye når jeg tok bilder, så det var rett og slett umulig å få noen bra bilder.. 

 

 

Er du også tilbake på skolen nå? ♥

 
All natural

God morgen ♥

I går var jeg på hyggekveld med masse folk. Det var utrolig koselig og sånt. Etter det sov jeg hos Selene og kom ikke hjem før nå, så har ikke hatt mulighet til å blogge før nå. Har fått en del responser av at jeg burde blogge mer. Men dere må huske på at jeg også har et sosialt liv, og noen ganger har jeg ikke mulighet eller kapasitet til å blogge. 

I dag så skal jeg først jobbe med skolearbeid. Jeg har en god del prøver etter ferien som jeg absolutt må forberede meg på. Deretter i kveld så skal jeg på cheerleading. Tok noen bilder akkurat, har ikke sminket meg eller ordnet meg på noen som helst måte så jeg kjører all natural.

 

 

 

Hva skal dere i dag? ♥

 
Effektiv dag

Hola ♥

I dag så har jeg ryddet inn i det nye badet og vasket toalettmappa og sminkemappa mi. Nesten all sminken min hadde rent ut og hele sminkemappen var brun innvendig, det er så deilig å endelig få litt orden igjen. Videre i dag så skal jeg på trening og så se på The Walking Dead. Kanskje redigere videobloggen også..
 

 

 

Snakkes ♥

 
Familiefrokost

Hei hei ♥

I dag så våknet jeg til at vi fikk familiebesøk. Jeg måtte kjappe meg med å rydde rommet og ordne meg og så kom de hit. Noen av kusinene, Mormor og morfar kom på besøk. Det var kjempekoselig å se de igjen. Vi spiste frokost sammen, så på film, jeg ordnet håret til jentene og vi bare prata. Tok noen bilder av frokosten, så her er de..

Sondre har forresten bursdag i dag, gratulerer til han..
 

 

Hva skal dere i dag? 

 
Høstferie

Hei hei ♥

Nå er det endelig høstferie, wiii ♥♥♥ Jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste, men jeg har hatt en god del prøver og innleveringer. Og så skoleflink som jeg er (prøver i hvert fall), så leverer jeg alltid inn innleveringer og pugge til prøver. Denne ferien skal jeg øve til den bunsjen med prøver uka etter ferien, være med venner og familie, trene masse spenst og styrke, lære flikkflakk alene (uten pappa) og mye mer. 

Nå er det ikke lenge igjen til cheerkonkurransen Norwegian Open, som er vår første store konkurranse og en kvalifisering til NM. Gleder meg masse og vil selvfølgelig prestere det beste jeg kan og at laget får en superduper rutine. Nå fremover blir det mye fokus på cheer og kanskje jeg tar med kameraet på trening så dere kan se litt hva vi øver på...

Slenger på noen bilder fra Marte Lise før vi dro til Allnighter..


Startsantrekket mitt på allnighter, skiftet etter hvert..Slenger med noen pretty shoots..

 

 

 

Hva skal dere i ferien?  ♥

 
Oh, my hair

Hei hei ♥

Helt siden jeg våknet opp på lørdag så har håret mitt vært så utrolig flokete. Så fort jeg børster hele håret, så finner jeg flere gjemte floker inni der et sted. Jeg har et ganske så tykt hår og det er veldig rett også, men i det siste har det blitt skikkelig tørt, flokete, bølgete osv. I høstferien så skal jeg farge etterveksten og klippe de slitte tuppene, men må fortsatt gjøre noe med resten av håret..

 

 

Om dere har noen tips til meg så gjerne kommenter ♥

 
Focus off

Hallo ♥

I dag har jeg laget videoblogg, denne gangen skal jeg ikke love når den kommer ut osv fordi jeg sliter veldig med redigering og plass på pc-en fortiden. Men uansett, i dag så skal jeg på cheerleading og øve til tyskprøve i morgen. Jeg orket ikke å ta bilder med fokus i dag, med tanke på hvor liten tid jeg har nå.  

 

 

 

Snakkes ♥

 
Lørdagspizza

Hey hey ♥

I går så var jeg hos Johanne med en del folk, og det var en kjempehyggelig kveld. Jeg sov borte, så på morgningen i dag var det hyggelig å snakke ut, se på tv, spille piano, spise mat og leke gjemsel (1.klassinger ja). Etter en stund så dro Veronica og jeg hjem til meg og vi trente. Vi byttet på styrketrening og jogging på tredemøllen imens vi så på The Walking Dead. Man blir så fokusert på tv-en istedet for hvor utslitt man er, love my treadmill. ♥♥♥

Jeg har akkurat dusja, og nå sitter jeg og Ingrid i stua og ser på Skal Vi Danse sammen, og som sikkert et sjokk så heier jeg på Caroline. Vi har det veldig koselig og spiser selvfølgelig favoritten Grandiosa.

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Trenings tjejer

Hej hej ♥

I går så hadde jeg noen venner over på en liten filmkveld. Det ble filmkveld uten film for Netflix stoppa opp, så vi endte opp med å bytte kanal hele kvelden for vi fant ikke noe bra. Etter de andre dro så skulle Selene og jeg rydde litt opp i stua og deretter legge oss, men neida vi sovner på sofaen og våkner opp halv 5 på morgenen, like forvirra begge to. Så pusset vi tenner og rensa huden og la oss rundt 6. 

I dag så har vi sett på "The Walking Dead" imens vi har byttet på å løpe på tredemøllen og kjøre styrketrening. Det er skikkelig deilig å starte dagen med å trene. Nå er jeg helt hekta på serien og har allerede sett fem episoder i dag, og flere skal det bli.  

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

Hittil i dag så har jeg ryddet hele rommet mitt, noe som sikkert tok 5 timer. Det har ikke vært ryddig på en god stund nå, så det er ganske deilig å få det litt ryddig og fint igjen. Snart så skal jeg se på Pretty Little Liars med Ingrid, vi synes det begge er utrolig skummelt, men vi er helt hekta. Etter det igjen tror jeg det blir filmkveld med noen venner kanskje. 


Fin hånd, som alltid...
Elsker å ta bilde av denne ↑ ♥♥♥

 

 

 

Hva har du gjort så langt i dag? ♥

 
Langhelg

Hola chickas ♥

Onsdag, torsdag og fredag så har vi fri fordi lærerne har planlegginsdager. Det er såå herlig å ha 5 dager fri fra skolen nå, kunne ikke passet bedre. Disse dagene skal jeg bruke til å gjøre alle lekser og trene en god del. 

 

Har du langhelg nå? ♥

 
Blogger day off

God kveld ♥

I går kveld var jeg hos Sofie med Sondre, Jesper og Selene. VI så på film til langt på natt og så dro jeg hjem. I dag så våkna jeg tidlig for vi skulle dra inn til Oslo på familiebesøk, så jeg var ganske så sliten i bilen. På veien hjem fra Oslo kjørte mamma meg til trening og deretter trente jeg i 2 timer. Nå er jeg dødssliten, har nesten ikke sovet hele helgen og jeg har vært sikkert hjemme i 5 timer denne helgen (eller kanskje litt mer). Men uansett så har jeg det supert fortiden og koste meg masse i helgen med verdens beste venner. ♥ Håper dere skjønner at jeg ikke har hatt tid til å prioritere bloggen. 
 

 

Hva har du gjort i helgen? ♥

 
Last night

Heia bloggen ♥

I går etter skolen så dro vi jente til Jessheim. Der kjøpte vi neonklær og glowsticks. Vi dro deretter hjem til Marte og pynta oss i flere timer og ordna alle glowsticksene osv. Etter det dro vi til Allnighter (et stort ungdomsarrangement i Eidsvoll) og møtte masse folk, var såå koselig å se igjen folk jeg ikke ser så ofte. Vi dansa masse, ble kjent med nye folk, prøvde forskjellige aktiviteter som hoppeslott, hinderløype og wipeout greie. Det var en utrolig morsom og bra kveld og jeg koste meg masse. ♥


Selene glemte kameraet mitt hos Marti, så det blir bare mobilbilder i dag. Plis ikke ta oss seriøse, heh..

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Liten tid...

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat vært på konferansetime og så må jeg kjappe meg med å spise middag og blogge for jeg skal prøve å være hjelpetrener i dag, det blir sikkert gøy. Etter det så tar jeg og Marti bussen til Råholt og skal deretter trene noen timer. Dagen min går altså i ett og jeg har ikke mye tid til overs. Knipsa noen ukreative bilder i dag, men fant ikke noe sted jeg kunne ta bilder siden naboene var ute..
 

Vi snakkes ♥

 
Dagen så langt

Heia ♥

Nå har jeg laget middag og bestilt klær fra Nelly, (wii) elsker klærne så mye. Fikk 7 plagg for litt under 500kr og det er dødsbillig i mine øyne, så det var absolutt ett kupp. Når jeg får klærne kan jeg vise de her på bloggen. Men uansett, nå gjør jeg lekser for jeg har så mange inleveringer i morgen + gloseprøve i tysk og debatt i samfunnsfag, whis me good luck... ♥ 

 

 

Har dere bestilt klær fra Nelly før? Og om dere har gjort det, ble dere fornøyde? ♥

 
Wishlist atm

God morgen ♥

Jeg våkna for noen timer siden, hittil i dag så har vi bare sløva. Selene dro tidlig hjem imens Johanne, Marte Lise og jeg har sovet mye lengre. Hver dag tenker jeg over om hva slags morsomme og varierende blogginnlegg jeg kan skrive. Jeg fant ut at jeg egentlig har en god del ting på ønskelisten min fra Nelly atm, så da kan jeg egentlig bare dele det med dere. Har også en stor ønskeliste med nye treningsklær, sko og andre ting, men jeg tar det en annen gang.
 

 

 

Noen av dere som ønsker seg det samme? ♥

 
Girlsnight next

God kveld ♥

Nå skal jeg snart til Johanne med alle jentene og jeg gleder meg masse. Vi skal ha skikkelig kosekveld med spill og godis, så jeg håper og egentlig vet at det blir en super kveld. Etter det så skal jeg sove hos Johanne med Marte Lise, standarden. Skal prøve å ta bilder, men alle er i kosedresser osv så vet ikke om de blir så utrolig fine, heheh. 


Penpen i dag, vet....   No makeup, bortsett fra min favoritt lipgloss fra Mary Bay. 

 

 

 

Kos dere masse i kveld ♥

 
Bra start på helgen

Hei hei ♥

I dag så ble Veronica med meg hjem fra skolen. Vi lagde vafler i en fei før vi syklet humpende av gårde på en sykkel, som vanlig. Vi skulle være sånne "hårmodeller" og det var kjempegøy. En kort oppsummering av det vi gjorde i Sundet var å gå i parade, vimse rundt, sang, dansa, så på konserter, kjøpte dyr gatemat (40kr per pølse) og fikk forskjellige hårsveiser og fikk farget det med hårstifter, som var utrolig kult og stilig. Det var masse show og jeg koste meg.

Etter dette ble Veronica og Johanne med meg hjem og vi satt ute lenge og prata til de ble hentet, utrolig koselig det også.
Her lager de cheer-hestehale på Johanne.Hva ar du gjort i dag? ♥

 
Julia på besøk

Hei hei!

I dag ble Julia med meg hjem fra skolen. Vi har absolutt ikke gjort noen ting annet enn å sitte på hver vår pc rundt i det rotete rommet mitt. Deilig å ha noen dager der hvor man slapper av 100% og bare koser seg. Akkurat nå så ser vi på språkreisetilbud og utveksling i USA. Vi har begge lyst til å dra til USA og begge sitter ivrig å søker opp ale mulige ting, fakta og videoer om USA og språkreiser. Og Julia prøver å gjøre lekser, heh.. 

 

Hva skal du i dag?

 
<3

Hallo ♥

I dag så har vi hatt alle bøkene på skolen og for de som ikke har skaffet seg skap (inkuldert meg), så må man gå rundt og bære på den tunge bagen hele dagen. Ryggen min verker. Ingrid,

Leo og jeg er mye sammen for dagen. Vi elsker å leke med han og lære han ting, så da måtte jeg bare ta med noen bilder av det. Etterpå skal jeg på cheer trening så, wish me good look.. 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Chef Elise

Hei hei ♥

I dag så lagde jeg middagen. Er greit lei av fisk og de samme rettene hele tiden, så i dag fant jeg frem kokeboka mi fra ungdomsskolen og lagde faktisk foccacia brød. Selv om brødet ikke var gjennomstekt og det var som å spise deig, så synes jeg jeg var flink. Jeg likte det ihvertfall :) Endelig greier jeg å lage spisbar mat og ikke brenne alt. Er superfornøyd.  

Lager du ofte middag? ♥

 
Les mer i arkivet » August 2016 » Mai 2016 » Oktober 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits