Nytt inn fra Nelly

 

 

Hva synes dere om klærne? ♥

 
Ny pc

Hei hei ♥

I går så var jeg på Jessheim med pappa, vi skulle se på pc-er og litt andre ting. Min forrige pc var så stor og tung, så det var vanskelig å ha den med i veska så jeg trengte en lettere og bedre pc. Jeg kjøpte en Chromebook fra Hp, og denne er jeg veldig fornøyd med hittil. Etter jeg kjøpte pc-en så møtte jeg Julia og så spiste vi på Dolly Dimpels og shoppa litt etter det. Nå prøver jeg å lære pc-en å kjenne, men det er ikke så lett siden det er et helt annet system. 

 

Hva synes dere om pc-en? ♥

 
Dagens innkjøp

Holaa ♥

I dag så har jeg vært i Sundet igjen. Jeg måtte ha noen nye bukser og en ny treningstights. Og isteden for å ha mamma med å kjøpe klær så kjøper jeg det selv, og så får jeg pengene tilbake i ettertid. Dette er en utrolig smart metode synes jeg. Etterpå så skal jeg farge håret ordentlig blondt, vææ gleder med. Håper bare at jeg ikke ender opp med gulrot lignende hår.

 

 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Ny favoritt i sminkemappa

Hei hei!

Nå må jeg være litt rask fordi jeg skal spise middag, sminke meg, sette på løsvipper (som tar 100 år) og så skal jeg på skoledisco. Dette er noe vi har på skolen min hvert år og det er kjempegøy. Det er mange elever som stiller opp og det er bra stemning. Det er stort dansegulv, skolen leier inn DJ og det er kiosk der.

Men uansett, i dag etter skolen så dro jeg til Sundet med Marte Lise og Johanne. Jeg kjøpte en foundation, fordi jeg trengte det. Mamma og noen venninner av meg har denne foundation og den er perfekt. Den dekker utrolig bra og konsistensen er perfekt. 

 

 

 

Har du prøvd denne foundation?

 
Innkjøpet
 

 

 

Hva synes dere om innkjøpet?

 
Lite innkjøp

Hallo folkens ♥

I morgen er det skoleball og jeg er helt i ekstase. Gleder meg utrolig mye til å danse, spise god mat og tilbringe tid med herlige medelever. Etter skolen i dag så gikk jeg ned på Cubus og kjøpte det siste jeg trengte til ballet i morgen. Nå har jeg all sminke på plass, selvbruning, hårprodukter, antrekk og tilbehør. 
En eyeliner fra IsaDora.


Selvbruning fra Dove. 

 

 

 

 

 

Har du vært på ball? Om du har, var det gøy? ♥

 
Nye fotballsko

  

 

 

 

 

Hva synes dere om skoene?  ♥

 
Dagen i dag

Hei hei ♥

I dag etter skolen, så gikk jeg ned til Sundet og kjøpte tre ting, haha. Jeg har lenge lett etter vippelim i forskjellige butikker og nå fant jeg det endelig. Vi skal ha skoleball snart og jeg må begynne å øve på å ta på løsvipper og få det til ordentlig. I morgen så får jeg vite hva slags fag jeg kommer opp i, når det gjelder muntlig. Så da blir nok ikke bloggingen prioritert så veldig dagene fremover.Neglelim fra Depend som jeg skal bruke til å lime på mine løsnegler.Vippelim fra Envy Professional by KissTopp fra Cubus.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om innkjøpet? ♥

 
Makeup organizer

Hei hei ♥

I dag fikk jeg den siste tingen fra Ebay som jeg bestilte. Det er en sminkebeholder sagt på norsk, men navnet på produktet er makeup organizer. Jeg fant tre neglelakker og to mascaraer som jeg putta ned i den akkurat nå, men jeg skal fylle den opp senere. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet, den var mye billigere på Ebay enn i butikker her i Norge så jeg føler at jeg har gjordt et kupp.  

 

 

 

 

Hva synes dere om den? ♥

 
Pakker fra Ebay

Hei hei ♥

For en liten stund siden så bestilte jeg litt forskjellige sminketing fra Ebay. Det er et stort pluss at det er veldig billig. Pakkene kom raskere enn forventet, og jeg er fornøyd. Ballskoene mine kom forresten også i dag og jeg elsker de. De er behaglige og har et kjempefint utseendet.
Løsvipper


En dings man har under og over øyet, for å ikke søle mascara.


En god børste til å ta på øyenskygge.


Primer som man skal ta på før man har på sminke, da holder det seg bedre.En svampSminkebørtser

 

Har du bestilt noe fra Ebay før?

 
Innkjøpene fra i går


Genser fra Gina Tricot


Genser fra Gina Tricot


Genser fra BikBok


Genser fra BikBok


Skjerf fra BikBok

 

 

 

 

Hva synes dere om innkjøpene? ♥

 
Gårsdagen

Hei hei ♥

I går dro jeg til Vebjørn, vi så itt på tv og spilte fotball. Etter jeg hadde vært der en stund dro vi til Jessheim og der var vi innom en del butikker. Fant ikke så mye så jeg kjøpte kun en ting. Vi spiste yoghurtis og var på burgerking, typisk meg. Jeg ble veldig fornøyd med innkjøpet mitt i hvert fall og det var en koselig tur. 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag?

 
Ballkjole i posten

God morgen ♥

For en liten stund siden fikk jeg ballkjolen min i posten. Har akkurat prøvd den på og jeg er kjempefornøyd. Den er mye finere enn forventet. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mere til skoleballet. Har tatt noen bilder, men jeg vil ikke vise dere hvordan farge den er og hvordan den ser ut før skoleballet så jeg har tatt svart-hvitt bilder. 

 

 

 

Har dere hatt eller skal dere ha skoleball?
Dagens innkjøp
Innkjøp

Hei hei ♥

I dag så har jeg hatt nynorsk tentamen, det gikk greit. Etter det så gikk jeg ned til Sundet og kjøpte julegaver og ting jeg trengte med mamma. Når vi kom hjem så har jeg hjulpet mamma med å pakke inn gavene og nå øver jeg til tysktentamen. Bildene under viser ting jeg har fått den siste uka.Stiltøy, treningstøy, joggebukse,vippetang og fliseklemmere. 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

Etter skolen så gikk min lillesøster Ingrid og jeg ned til Sundet. Jeg kjøpte en ny bukse og lånte noen bøker på biblioteket. Jeg skal levere inn en stor stil om Nelson Mandela innen to uker, så da lånte jeg to bøker som handler om hans liv. Så da var det gjort. Etter det gikk vi på cubus. Jeg hadde tenkt til å kjøpe noen nye topper, men det var ikke så mye som falt i smak ved første blikk. Så da endte det med at jeg kjøpte en ny høytlivsbukse.  

 

Ha en fin dag ♥

 
Pakke i posten

Hei hei!

I dag kom vinterjakka mi som er en Canada Goose expidition jakke. Jeg lager et innlegg etterpå der jeg må forkare mange ting. Men her kan dere se noen bilder av den i hvert fall, det ble litt dårlig kvalitet. Men men 

 

 
Gårdsdagens innkjøp
Parkas fra Carhartt, lue fra Carhartt og veske fra Converse.
Hva synes dere? ♥Pakke i posten

Hei hei ♥

I dag kom jeg hjem til enda en pakke i postkassen. Jeg har vunnet i en til bloggkonkurranse på Maria sin blogg. Premien i denne konkurransen var et valgfritt mobildeksel fra Lux-case. Jeg valgte det dere ser under her. IPhonen min er på reparasjon, så jeg har ikke prøvd dekselet på mobilen, men jeg tror det blir fint uansett. Nytt deksel og ny skjerm blir bra.

 

 

 

 

Hva synes dere om dekselet? ♥

Converse vintersko

Hei hei ♥

I stad var mamma, Ingrid og jeg i Sundet. Vi kjøpte vintersko og Ingrid fikk ny vinterjakke. Jeg er utrolig fornøyd med mine nye sko. De er fra Converse og har en veldig fin farge. På bildene nedenfor så ser de mørkere ut enn det de egentlig er, fordi vi akkurat spraya de med sko-spray. 

 

 

Helt klart mine nye favorittsko ♥♥

 
Pakke i posten

Hei hei ♥

I dag var jeg på utprøving på idrettslinja, det var kjempegøy. Vi har hatt en spinningøkt, spilt fotball og fått mye informasjon om idrettslinja. Nå får jeg bare mer og mer lyst til å søke idrett istedet for studie, men jeg vet ikke enda. I dag når jeg kom hjem var det en pakke til meg for jeg har vunnet en bloggkokurranse på Anna sin blogg. Så da vant jeg en Music Angel i svart.

 

 

Hvordan har din dag vært?

 
Dagens lille innkjøp

Hei hei ♥

I dag så har jeg vært på Jessheim storsenter med mamma. Vi skal på konfirmasjon i helgen så da måtte vi ha litt kær. Greide å ødelegge den andre cardiganen fra GinaTricot som jeg skulle bruke så da måtte jeg ha en ny. Forresten så har jeg også norskprøve i morgen, og gjett hvem som har glemt norskboken sin på skolen.. Jo jeg! 
Sportsbh  -  HM          Cardigan  -  Kappahl


Sminkeservietter  -  Vita


 

Hva har du gjort i dag?

 
Jessheim

Hei hei ♥

I dag så har jeg hatt engelskprøve, naturfagsfremlegg og tyskprøve. Så det har ikke vært en veldig morsom dag. Men i hvert fall så var jeg på Jessheim storsenter med Marte Lise og Julia i dag. Men på bussen så skjedde det noe. Jeg har en lilla North Face bag og den bagen har mange andre, og jeg greide å ta med feil bag fra bussen. Så nå sitter jeg igjen med en bag som ikke er min. Men jeg har pratet med hun som har min og vi bytter på skolen i morgen. Hedigvis går hun på samme skole som meg, for jeg byttet jo buss på stasjonen og jeg er er såå glad for at hun ikke gikk på en annen skole, det hadde vært vanskeligere. Men i hvert fal, her er det jeg kjøpte:


Lue fra BikBok 79,-      Skjerf fra BikBok   129,-

 


2 bukser fra BikBok 199,- per bukse


Skoleveske fra Morris ♥♥ Åh, endelig min.  Kunn 399,-

 

 

Men nå må jeg gå og pugge til norskprøve. Hva synes dere om innkjøpet?

 
Beste mamma

Hei hei ♥

Endelig helg! Nå er jeg ganske fornøyd. Jeg har gjort unna alle lekser, skal ha en kjempefin helg med masse fotball og jeg har fått en gave av mamma. Jeg trengte veldig en klokke som jeg kan ha når jeg trener, for da kan jeg føge med på tiden og slipper å gå til baggen og se på iPhonen hele tiden. Så da fikk jeg det av min kjære mamma. ♥

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Siste innkjøp

Hei dere ♥

I går så fikk jeg en gave av mamma, hun hadde kjøpt en egen tangle teezer til meg. Jeg ble kjempeglad for Ingrid og jeg har delt på en en stund nå men det funker ikke så bra når en av oss reiser bort på overnattinger. For tangle teezer er jo en børste som ikke lugger i det hele tatt, så nå fikk jeg en egen. Den er forresten kjøpt på Enklere liv. 

 

 

Har du denne børsten?

 
Dagnes innkjøp

I dag var jeg på Jessheim storsenter med Johanne. Var kjempehyggeig å se hun igjen, har sikkert ikke sett hun på 1 måned. Vi hadde det vedig koselig. Jeg kjøpte ikke så mye, men det jeg kjøpte er jeg fornøyd med. Hele BikBok var forresten på 30% i dag. 


Smykke fra BikBok til 99,-


Genser fra GinaTricot 149,-


Shorts fra BikBok til 169,-

 

Synes?

 
Innkjøp fra Sverige

Hei hei ♥

Nå har jeg vært på camping i Sverige i noen dager. Jeg har badet, solt meg og shoppa. Det har vært utroig herlig vær. 23 grader i skyggen alle dagene. Og så har de så mye god mat i Sverige og mye mer utvalg enn i Norge så jeg liker å være der godt. 


Genser fra Björkvin 700,-   Sjult reklame.. sprite


Treningstights Puma 500,-        Treningstop Nike 199,-Topp fra Newport 199,- eer 299,-Synes om innkjøpene?

 
Nytt innkjøp music angel

Hei hei, kom hjem fra Lillestrøm for en halv time siden og nå skal jeg vise det jeg har kjøpt. Jeg har kjøpt to music angels, tok de i fargen grå siden de ikke hadde rosa. Men jeg er kjempefornøyd, de er billige og gir bra lyd. Det koster bare 199,- for en høytaler. De kan kobles ti alle tellefoner og pc-er.

 

Har du music angel? ♥

 
Innkjøpene fra i går


Hettegenser fra Bikbok 299,- Shorts fra Bik Bok  249,-Topp fra Bik Bok 149,-


Strikker fra Bik Bok, disse er de beste strikkene jeg vet om. Det skal til mye før de ryker og de sliter nesten ikke noe på håret. 

  

 

Synes? ♥

 
Ny kjole!

Hei hei! ♥

For sånn cirka en uke siden bestilte jeg en svart kjole fra nelly og jeg fikk den i dag. Bare elsker at den er stram øvers og slakk nederst. Synes den er såå fin og gleder meg til å bruke den. Jeg bestilte den i small og jeg har litt å gå på så er fornøyd med det. Den var heller ikke så dyr. 


Hva synes dere om den? ♥
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits