Styling av rom

Hei hei ♥

Som dere sikkert vet fra før av, så liker jeg veldig godt å style rommet mitt. Jeg kjøper ofte nye pynteputer, blomster, pynt osv.. Jeg ommøblerer rommet mitt hele tiden, for å se hvordan jeg kan utnytte den lille plassen og se hvordan det blir finest. Fargene det går mest i på rommet mitt er sikkert overraskende hvit og rosa.. De største møblene på rommet mitt er hvite, altså helt nøytrale. Derimot pynt, puter, sengetøy og klær er går mest i rosa. Jeg synes det er finest sånn. Og om jeg blir lei av rosa (kommer aldri til å skje), da kan jeg bare skifte ut pynt og kjøpe nye putetrekk, så plutselig er rommet mitt helt annerledes. Weheartit er en side jeg får masse inspirasjon fra. Jeg kan sitte flere timer med å se på bilder av alt mulig. Om man leter etter inspirasjon, idéer eller fin interiør så burde man besøke weheartit. ♥ Bildene under er derfa.

  

 

 

Er du opptatt av interiør? ♥

 
Daily inspiration 

 

 

//Weheartit

 
Planer og endringer på rommet

Hei hei ♥

Hittil i dag har jeg malt med mamma og Ingrid, vi maler hele gangen oppe nå og det bir så lyst og fint. Vi maler med en hvit farge og det er deilig å få den beige fargen bort. Når man endrer farger så får man inspirasjon og får ideer til å gjøre rommet enda finere. Jeg har snart tenkt meg til Ikea en dag og jeg har planlagt mange ting på rommet som skal endres, som f. eks. å kjøpe nye møbler og pynt og så skal jeg ommøblere litt. 

Jeg har redigert sammen møbler og hyller og satt på forskjellige dekorasjoner, lys og sånt. Det gjør jeg fordi da kan jeg se hvordan det blir sammen.  Sånn her har jeg tenkt til å få det på den veggen der hvor jeg har skrivebord, klesstativ og kommode:


 

 

Liker du å endre på rommet ditt? ♥

 
Detaljer på rommet
 

 

Hva synes dere? ♥

 
Romvideo

Hei hei ♥

For noen dager siden så filmet jeg rommet mitt litt. Nå har jeg mikset kippene sammen til en romvideo, videoen ble veldig kort men det får få. Men her ser dere i hvert fall rommet mitt da. 

 

 

 

 

 

Synes? ♥

 
Mitt rom - før og etter

Hei hei ♥

For snart et år siden så flyttet vi. Det huset vi fyttet til er jo et gammelt, men stor hus. Så veggene i huset var gule, rød og grønne. Med en gang vi flyttet så malte vi alle soverommene hvite og jeg har fått masse nye møbler og nye ting. Så nå har jeg tenkt til å vise hvordan rommet mitt så ut før og hvordan det ser ut nå.Hva synes dere om forandringen? ♥

 
Dekorering på rommet mitt


Lyserosa pute fra Kid og den andre er fra Ikea.  


Blomsterhjerte fra Nille


Smykketre fra Jysk


Pelstepper fra Ikea og puter fra Kid

 

 

Hva synes dere om tingene?

 
Nye møbler

I går så var mamma og jeg på ikea, jeg hadde bursdag for to dager siden og da ønsket jeg meg ting derfra og klær. Jeg fikk pult, seng, sofatrekk og pynt til rommet. Jeg begynner i 10.kasse etter sommeren og jeg må ha et sted jeg kan sitte ordentig og jobbe med skolearbeid så da bestemte jeg meg for å ønske meg pult. 
Lateblomstene fra ikea er veldig smarte å kjøpe for de som er utrolig dårlig på å ta vare på bomster, som meg. 


Rammemadrass er vedig fint for de som ikke liker senger med trekanter. Den er myk og hittil er jeg fornøyd. 


Før så hadde jeg beige sofatrekk men jeg synes det er mye finere med hvit så da har jeg kjøpt det. 


Den er utrolig god å sitte i ♥

 

Hva synes du om rommet mitt? ♥

 
Ønsker

Hei og god morgen! ♥

Jeg våkna 8 og jeg greier bare ikke å sove lenger, må øve! Jaja, jeg får straks et nytt rom og bare gleder meg helt sykt til å innrede det. Det er større enn det jeg har nå og det har ikke så mye skråvegg, yesss! Ser på ting på kremmerhuset og ikea for det meste. 


Sånne bilder som det er til høyre gir meg utrolig mye inspirasjon! ♥ Elsk

 

Hva synes dere?

 
Planer om rommet

Hei dere! ♥

Nå sitter jeg her med glasskår i fingern, haha. Knuste akkurat et glass, så måtte jeg støvsuge og sånt. Men uansett, jeg skal jo flytte som sagt. Og nå har jeg masse planer for det nye rommet. Får mye større rom og det gleder jeg meg til. Skal ha hvite vinduer, elsker lyse og fine ting. Gleder meg utrolig mye til å flytte inn og innrede rommet. 


Rommet mitt er jo hvit og da blir det dumt hvis alt er hvit. Så da tror jeg jeg har lyst på beige sofa. 


Har veldig lyst på klesstativ for jeg synes det er utrolig fint. Også trenger jeg hengere til det. Og så sminkebord.
Hvis jeg får plass til dobbelseng vil jeg gjerne ha det. Liker veldig godt gardiner, elsk ♥


Også teppe og bord foran sofaen. Hjemmekoselig ♥

 

Hva synes dere?

 
Les mer i arkivet » Mai 2016 » Oktober 2014 » September 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits