Linker blogger

http://siljemg.blogg.no/ 

http://fridaelise.blogg.no/

 

 

 

 

 

Hva synes du om bloggene? Leser du noen av de? ♥

 
Linker blogger!

http://inehalvorsrod.blogg.no/


Denne bloggen er skrevet av 13 år gamle Ine. Hun virker som en utrolig søt jente også tar hun fine bilder. Leser bloggen selv.

 

http://stinehoas.blogg.no/


Stine er 15 år gammel. Hun blogger om sminke,mote og hverdag. Jeg liker denne bloggen fordi det er så fine bilder. Hvis dere leter etter inspirasjon er dette bloggen for dere.

 

Leser du bloggene? 

 
Linkerunde!

Hei hei! Nå setter jeg i gang en linkrunde, så bare meld dere på! Velger ut fem blogger som jeg linker.

Meld dere på! -Marte Lise
Linker blogger!

Hei hei! ♥

For en god stund siden så hadde jeg linkerunde og jeg har glemt å linke bloggene, hehe. Så nå har jeg tenkt til å gjøre det. Foresten så synes jeg det var utrolig gøy for jeg fikk rundt 97 kommentarer eller noe sånt. Så tror jeg skal ha linkerunde flere ganger! Når jeg plukker ut så velger jeg 2 tilfeldige tall og så blar jeg nedover. 

http://adrianeh0pland.blogg.no/


Hun er en positiv blogger, med fin klesstil. Hun har en tvillingsøster og blogger om hverdagen hennes. Anbefaler faktisk denne bloggen virkelig, gjerne ta en titt! 

http://andrinefoto.blogg.no/


Hun har ikke blogget så lenge men er godt i gang. Hun tar utrolig fine bilder og er flink med kameraet. 

 

 

Hva synes du om bloggene?

 

 
Linkerunde!

Hei hei! ♥ Nå fortida får jeg så mange kommentarer om jeg kan linke forskjellige bloggere. Men da tar jeg heller en linkerunde. Det du gjør hvis du vil være med er å :legge igjen en kommentar eller flere kommentarer med din blogg der. Jo flere ganger du kommenterer jo større sjanse har du. 

Lykke til! 

 
Linker blogger!

http://okisandra.blogg.no/

Hun er 13 år og kommer fra Trondheim. Blogger variert med bra kvalitet på bildene. Hun har også en utrolig fin header.http://agenitram.blogg.no/

Hun er også 13 år. Hun spiller håndball på fritiden og jeg synes hun ligner på Helene Fremstad som blogger. Hun tar ofte svart-hvit bilder så da viser jeg dere to av de.http://juliamaria98.blogg.no/

Julia er en positiv blogger på 14 år. Hun interesserer seg for dyr, klær og vanlige ungdomsting. Hun blogger bra og variert, det er det jeg ser etter i en blogg. Hun har også fint og ryddig design. 

Leser du bloggene?

 
Linkerunde!

Hei dere! ♥

Nå har jeg tenkt til å ha linkerunde. Av alle bloggene som melder seg på skal jeg velge de jeg synes er best, og så linke de da. 


Legg igjen kommentar med bloggen deres! :)

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits