Jeg slutter å blogge!

Hei dere som leser bloggen min! ♥

Vil bare først si tusen takk til alle dere som har følgt meg her det betyr mye. Nå har jeg tenkt til å slutte å blogge. Jeg har ikke noe lyst lenger, bildene er dårlige, inspirasjonen er borte og jeg ser bare på blogging som noe jeg må gjøre. Ikke noe jeg har lyst til å gjøre nå lenger. Er sliten fortida og må heller bruke krefter på lekser og venner. Følg meg videre: 

 

Instagram: elibk

Snappchat: elise-bk

Gifboom: elibkle

Kik: elibk

 

Kanskje jeg kommer tilbake ♥

 
Endelig helg!

Hei hei! ♥

Har vært så sliten denne uka fordi jeg har blitt veldig vant til å sove lenge og når jeg må pluttselig stå opp 7. Det er stress! Uansett, i dag har vi hatt klassens time og spist kake og sett på film i to timer så det var ikke så ille dag. Jeg har begynt å ta bilder selv med kamerastativet. Det er veldig vanskelig å få fokus men blir sikkert bedre på det etter hvert. 
Synes? ♥

 
Jessheim med Marte Lise

Hei hei! ♥

Vet jeg blogger litt sent, men men får gå. I dag så dro jeg til Marte Lise halv ni. Hun sov da selv om vi avtalet så da ble det til at jeg måtte banke som en gal på vinduet hennes for at hun skulle våkne og slippe meg inn, helt tragisk. Vi har tatt bilder og så har vi vært på Jessheim storsenter med Johanne, Selene, Vernica og Eline. Var utrolig koselig å møte de. Legger ut innkjøpet i morgen! 

Marte Lise slettet alle bildene av seg selv så det var derfor det ikke var noen blder av hun. 

 

Synes? ♥

 
Blue sweater

Hei hei ♥

Jeg la meg veldig sent i går og er litt trøtt, men men. Det var kjempekoselig med mye god mat, filmer og raketter. Elsker jula! Men er litt kjipt at vi begynner på skolen igjen om 2 dager. Uansett, jeg har tatt noen bilder nå med mitt kamerastativ. De ble ikke så fine og jeg slet veldig med å få fokus, men men bilder er bilder. Siden Ingrid ikke kunne ta bilder av meg så måtte jeg ta de med selvutløser, stress.
Brukte 3 timer på å laste opp alle bildene fordi nettet streika og alt ble bare helt rot. Så håper dere er fornøyd. 
Synes? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits