10.klasseball

Hallo alle sammen ♥

Jeg var på ball i går og det var helt fantastisk. Jentene hadde pyntet seg med store ballkjoler og guttene hadde fine dresser. Alle var så hyggelige og jeg har sikkert ikke smilt mere før enn det jeg gjorde i går. Er utrolig takknemlig for at jeg har så fine medelever og ikke minst lærere. Vi spiste tre retters middag og forskjellige elever holdt taler. Jeg fikk Even som bordkavaler og dette trivdes jeg veldig med. 

 

 

 

 

Hvis dere ikke har vært på ball før, så må dere glede dere masse! ♥♥

 
Smakebit av ballet

Hei hei!

I går var jeg på skoleball. Dette er en opplevelse jeg aldri vil glemme. Det var utrolig gøy å danse og koste meg hele tiden. Vi tok masse bilder gjennom hele kvelden så nå gleder jeg meg til å dele de med dere. Men akkurat nå så skal jeg spille inn en videoblogg, så ballbildene kommer senere i kveld. 

 

 

 

 

Har dere vært på ball? ♥

 
Speile bilder om midten

 

 Hallo ♥

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bilder sammen som et speilvendt bilde. Jeg rekker ikke å lage video selv, men fant en video som viser hvordan man gjør det bra. Den er fra Ine Kristine Helgå Lading sin Youtube kanal. Hun forklarer og viser veldig bra.

 

 

 

 

 

 

Skjønte dere det?
 
Lite innkjøp

Hallo folkens ♥

I morgen er det skoleball og jeg er helt i ekstase. Gleder meg utrolig mye til å danse, spise god mat og tilbringe tid med herlige medelever. Etter skolen i dag så gikk jeg ned på Cubus og kjøpte det siste jeg trengte til ballet i morgen. Nå har jeg all sminke på plass, selvbruning, hårprodukter, antrekk og tilbehør. 
En eyeliner fra IsaDora.


Selvbruning fra Dove. 

 

 

 

 

 

Har du vært på ball? Om du har, var det gøy? ♥

 
Daily inspiration 

 

 

//Weheartit

 
Til alle iPhonebrukere

Hei hei ♥

Det er mange ungdommer som har iPhone, og jeg er en av de selv. Jeg har knust min før og det kostet en del penger å reparere den. Så å investere i en skjermbeskytter er lurt. En skjermbeskytter koster rundt 100 kroner, som er mye billigere enn å reparer den for flere tusen. Man kan kjøpe det på forskjellige elektrobutikker, Clas Ohlson eller Teknikmagasinet. Når man kjøper en skjermbeskytter følger det også med bruksanvisning og forskjellige redskaper som skal hjelpe deg med å få den ordentlig på plass uten luftbobler.  

 

 

 

 

Har du skjermbeskytter til din iPhone?

 
Ny hårfarge

Hei hei ♥

I går så farget jeg håret. Jeg farget det i en lyser tone og jeg er fornøyd. Håret mitt blir bare mørkere og mørkere for vært år, så nå har jeg endelig farget det litt lysere. Det blåste mye og det var veldig kaldt når jeg tok bilder, så dere ser sikkert på bildene at håret blåser til alle kanter og sånt, men men. 

 

 

Ha en fin dag! ♥

 
Endelig fredag

Hallo ♥♥

Nå er det endelig helg, er så herlig! Jeg skal bruke helgen til å for det første sove litt ut, trene, lage videoblogg og kanskje være med venner. Dette har vært en veldig slitsom uke og jeg har hatt sene kvelder. Men uansett, i stad farget jeg håret. Det kommer bilder i morgen av resultatet.

 

 

 

 

Kos dere masse i helgen!

 
Ny header
 

 

 

 

Hva synes dere?

 
Ferdig med muntlig!

Hei hei ♥

I dag så sov jeg helt til åtte og så satt jeg meg ned i stua og gjorde ferdig presentasjonen min. Jeg øvde rundt en time før jeg gikk ned til skolen. Der ventet jeg en halv time før det var min tur. Selve presentasjonen gikk kjempebra, i forhod til hvordan jeg så for meg at det skulle være. Jeg var også utrolig nervøs, men men. Siden jeg hadde foredrag og England og alle koloniene de hadde, så tok jeg på "Engelsk flagg" genseren min for å få litt pluss i margen. ;)
 


 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? 

 
Nye fotballsko

  

 

 

 

 

Hva synes dere om skoene?  ♥

 
Kom opp i engelsk

Hei hei ♥

På skolen i dag så fikk vi vite hva vi kom opp i når det gjelder muntlig. Læreren vår nevnte fag vi kunne få (som Tysk, Norsk, Naturfag, Matte) og jeg tenkte bare at jeg kom til å komme opp i tysk eller matte som jeg ikke vil i det hele tatt. Men heldigvis fikk jeg engesk, som jeg synes er et greit fag. Jeg skal lese gjennom alt vi har hatt hittil i år så jeg er forberedt. I morgen så får jeg vite hva slags tema jeg får i engelsk, og da skal jeg nok lage en presentasjon og øve på den. 

 

 

 

 

 

Har dere vært oppe i muntlig før?

 
Dagen i dag

Hei hei ♥

I dag etter skolen, så gikk jeg ned til Sundet og kjøpte tre ting, haha. Jeg har lenge lett etter vippelim i forskjellige butikker og nå fant jeg det endelig. Vi skal ha skoleball snart og jeg må begynne å øve på å ta på løsvipper og få det til ordentlig. I morgen så får jeg vite hva slags fag jeg kommer opp i, når det gjelder muntlig. Så da blir nok ikke bloggingen prioritert så veldig dagene fremover.Neglelim fra Depend som jeg skal bruke til å lime på mine løsnegler.Vippelim fra Envy Professional by KissTopp fra Cubus.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om innkjøpet? ♥

 
Krøller

Hei hei ♥

Akkurat nå så krøller jeg håret og prøver ut forskjellige hårsveiser som jeg skal ha på ballet om 10 dager. Jeg har et tykt og glatt hår så det er vanskelig å få krøllene til å sitte. Men for noen dager siden kjøpte mamma sånn "leggmiddel" som man skal ta på krøllene sånn at de holder seg. Det funker kjempebra. 

 

 

 

Hva ska du i dag?

 
Todays

Hallo ♥

I dag så har jeg ordnet på rommet, stylet om noen hyller og kastet noe jeg ikke ville ha. Synes det er veldig gøy å forandre på rommet. Og så har jeg faktisk tatt bilder av dagens antrekk. Det er utrolig kaldt å stå ute og pose i 8 minusgrader pluss litt kald vind. Men bilder blir mye finere og lysere ute enn inne. 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Makeup organizer

Hei hei ♥

I dag fikk jeg den siste tingen fra Ebay som jeg bestilte. Det er en sminkebeholder sagt på norsk, men navnet på produktet er makeup organizer. Jeg fant tre neglelakker og to mascaraer som jeg putta ned i den akkurat nå, men jeg skal fylle den opp senere. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet, den var mye billigere på Ebay enn i butikker her i Norge så jeg føler at jeg har gjordt et kupp.  

 

 

 

 

Hva synes dere om den? ♥

 
Winter wonderland

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat spist hjemmelaget pizza med familien, det er tusen ganger bedre enn frossen kjøledisk pizza fra butikken. På skolen i dag så snøbadet vi, det var utrolig kaldt men også gøy. Denne helgen blir bra, har flere planer på kalenderen og skal prøve å lage en video i morgen. 

 

 

 

 

Hva skal du i helgen?

 
Svarer på spørsmål

Hvor mye kostet løpsvippene?

De kostet 6 kr.Var kostene bra?

Jeg har bare prøvd de en gang, så det er litt vanskelig å si. Men de er i hvert fall veldig myke.

 

Kan du linke den greia du kjøpte for å ikke søle mascara?

Dere finner den HER.

 

Er det enkelt å ta av og på løsvippene?

Jeg aner ikke, har ikke prøvd de ennå. Men jeg lager et innlegg om det senere.

 

Kan du linke sminkebørstene og primeren?

Sminkebørstene finner du HER og primeren finner du HER.Betalte du toll og var frakten dyr?

Jeg betalte toll og frakt, og det kostet rundt 60kr.

 

Hvor mye betalte du i alt i alt?

Rundt 250,-

 

 

 

 

Har du noen spørsmål som du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet. ♥

 
Pakker fra Ebay

Hei hei ♥

For en liten stund siden så bestilte jeg litt forskjellige sminketing fra Ebay. Det er et stort pluss at det er veldig billig. Pakkene kom raskere enn forventet, og jeg er fornøyd. Ballskoene mine kom forresten også i dag og jeg elsker de. De er behaglige og har et kjempefint utseendet.
Løsvipper


En dings man har under og over øyet, for å ikke søle mascara.


En god børste til å ta på øyenskygge.


Primer som man skal ta på før man har på sminke, da holder det seg bedre.En svampSminkebørtser

 

Har du bestilt noe fra Ebay før?

 
Surprise party

Hei hei
I dag så hadde vi surprise party for læreren vår. Vi spleisa på kake, pudding, godteri og gave. Det er kjempekoselig. Vi har gjort det to år på rad så det var kanskje ikke så veldig overraskende for han, men men. 

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Jentekos

Hei hei ♥

Jeg glemte å si noe. På lørdag kveld hadde vi jentene fra A-klassen kosekveld. Vi lagde vår egen pizza, som var helt supert. Vi dansa masse, koste oss og det var herlig stemning hele tiden. Vi tok få bilder og det var veldig mørkt når vi tok bilder, så det er ikke verdens beste kvalitet. Jeg liker veldig godt at vi møtes og har jentekvelder, det er alltid bra stemning og mye moro.  

 

 

Hva gjorde du i helgen?

 
Treningsøkt

Hei hei ♥

I dag våknet jeg og var veldig motivert til å trene. Så da tok jeg på meg fotballtøy, gikk ned til Kunstgresset og trente der litt over en time. Jeg fikk nye kjegler av mamma og de skal brukes mye fremover. Det var ingen andre som trente der i dag, så jeg hadde hele Kunstgresset alene og det var jo greit. Jeg tok litt bilder på slutten. 


 

 

 

 

Liker du å trene?

 
Innkjøpene fra i går


Genser fra Gina Tricot


Genser fra Gina Tricot


Genser fra BikBok


Genser fra BikBok


Skjerf fra BikBok

 

 

 

 

Hva synes dere om innkjøpene? ♥

 
Trene next

Nå skal jeg ut og løpe med Lars. Vi trener av og til sammen. Han presser meg hardt og jeg har på en måte en personlig trener. I dag skal vi løpe i motbakker, det blir nok tungt. 

 

 

 

Ønsk meg lykke til?

 
Fått karakterkortet

Hei hei ♥

I dag så fikk vi utdelt karakterkortet, jeg ble greit fornøyd men jeg skal jobbe mere dette halvåret som kommer nå og jeg skal forbedre meg i enkelte fag. Ellers så har jeg dratt til Jessheim med Ingrid og mamma. Vi kjøpte litt klær og spiste middag. Det var koselig med en jentetur. Jeg fikk en del klær som jeg viser i morgen. Her er en snikpeak av noe jeg kjøpte.


 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Svarer på spørsmål

 

Nå har jeg brukt hele dagen på å laste opp videoen og lage den så jeg håper dere blir fornøyde.

 

 

 

Hva har du gjort i dag? 

 
Pretty Little Liars

Hei hei ♥

Akkurat nå ser jeg på den nye epispisoden i Pretty Little Liars, altså sesong 4 episode 14. Jeg har ventet på denne lenge og jeg synes det bare blir mer og mer spennende med Pretty Little Liars. Etterpå så skal jeg pugge til tyskprøven som er i morgen. Nå begynner tiende klasse virkelig å telle, alt jeg gjør og pugger til fremover blir notert og jeg må fokusere ekstra på skolen.

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Manikyr

Hei hei ♥

Etterpå skal jeg på åres første trening, kanskje på tide også. Jeg gleder meg til å spille fotball igjen og jeg ser frem til et nytt semester. Men uansett, til jul så fikk jeg et fransk manikyrsett, en ting man pusser neglene med og pinsett. Jeg synes det er kjempefint med fransk manikyr. Det er litt vanskelig å ta på, men resultatet blir veldig fint, så det gjør ikke så mye om det tar litt lang tid.  

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Videoklipp fra mitt år 2013

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om videoen?

 
Ukens spørsmål

Hvor har du kjøpt klokken og hvor mye kostet den?

Jeg kjøpte den på Gina Tricot og den kostet fra 300 til 400kr. Husker ikke helt, men det var billig i hvert fall.Er det mulig å få en snikpeak på ballkjolen din?

Nei, men legger ut bilder av meg i ballkjolen 30. januar etter at ballet har startet. 

 

Har du et gratisdesign?

Nei, eller jeg fikk det gratis. Men det er spesiallaget til meg, så det går ikke ann å finne det sammen med andre gratisdesign.

 

Hvem har laget headeren din?

Det er jeg som har satt på skrift og satt den inn.

 

Kan du vise hvordan rommet ditt blir til slutt?

Ja, selvfølgelig. 

 

Kan du lage en video av alt du fikk til jul?

Nei, men det er ikke fordi jeg ikke ble fornøyd. Men fordi jeg fikk mest penger så det er ikke så spennende.

 

Hva het den nettsiden du bestilte det dekselet av deg og Johanne igjen?

http://caseapp.no/   folkens! 
Ble du sponset av Sheinside?

Ja, fikk et gavekort med en kode på. Men så glemte jeg å bruke det før det gikk ut på dato selvfølgelig. 

 

Hun ene på bilde nr. 2 ligner veldig på en jente som jeg så på Vine, som har en søster som heter Angelica og hun selv heter Selene om jeg ikke tar helt feil?

Ja, det er riktig. Brukeren hennes på Vine er Selene Lie og hun har nesten 90 000 følgere. 

 

 

 

 

Noe du lurer på til neste gang? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits