Da drar jeg snart

Hei hei ♥

Nå har jeg spist middag, ryddet rommet og vasket badet. Så nå er det bare pakking som gjenstår før jeg drar. Det var kjempegøy med konfirmasjonsleir i fjord og jeg fikk mange nye venner. Så jeg håper det blir bra stemning i år også og at alle koser seg. Nå skal jeg i butikken og kjøpe inn litt snacks til turen så, adios. ♥ 

 

 

 

 

Har du vært på konfirmasjonsleir?

 
Torsdag da

Hei hei ♥

Nå pakker jeg til leir, for i helgen skal jeg være med som leder på konfimasjonsleir til de et år yngre enn oss. Jeg drar med Marte Lise og Johanne som er veldig nære venner av meg, pluss mange andre. Så dette blir nok gøy. Jeg skal tidsinnstille blogginnlegg til helgen så den er oppdatert hver dag, og så skal jeg poste en video på lørdag. Så det er bare å føge med. :)

Men uansett, i dag på skolen så har vi sett på filmer og hatt gym. Så det har vært en ganske chill skoledag. Jeg nyter de siste skoledagene før internmuntlig neste uke, huff. 

 

 

 

Hva ska du i dag? ♥

 
Med bestejentene

Hallo folkens ♥

Nå har jeg akkurat vært hos Marte Lise med Johanne. Vi har danset, lagd videoer, lagd mat og kost oss. Det er vedig bra stemning. Etterpå så legger jeg ut bildene vi tok med speilreflekskameraet til Marte Lise, så bare vent. ♥ 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Tannlegen - Hate it

Holaa ♥

Detter er et tidsinnstilt innlegg som jeg lagde i går. Akkurat nå så er jeg hos frisøren eller hos tannlegen. Gud som jeg misliker tannlegen, synes det rett og slett er ubehagelig å være der. En gang så lagde jeg faktisk en sang med Guro og Selene, som handlet om å være hos tannlegen og vi deltok i mgp på skolen med den. Nå er det tannlegetime, jeg holder på å besvime. Haha, minner ♥♥  Etter på skal jeg på trening, det blir nok bra.Jeg vet det ikke er sol ute, men jeg føler meg mye bedre om jeg har på solbriller og poser. Å bruke solbriller som hårbøyle så jeg får håret bort er også ganske deilig, hehe. #kulhetsfaktor #yo #kødda

 

 

 

 

Ønske meg lykke til hos tannlegen? ♥

 
Min beste har bursdagJulia har bursdag i dag! ♥ Hun er min absolutt beste venn. Vi har vært naboer i 5 år og dette er jeg veldig glad for. Vi har så mange fine minner, sære minner, morsomme minner og hele jenta er bare helt herlig. Vi kan snakke om alt og vi har alltid hverandre. Julia og jeg er ikke naboer lengre men holder selvfølgelig kontakten. Prøvde å plukke ut noen bilder folk ikke har sett før. Snakkes ♥

 

 

 

 

 

 

Gratulere Julia med dagen? ♥

 
Jeg vant en goodiebag

Hei hei ♥

For noen uker siden så vant jeg en goodiebag, og i går kom den i posten. Jeg har ikke prøvd noen produkter enda, men gleder meg til å bruke de. Noen blir nok brukt mer enn andre, heh. Men jeg er veldig fornøyd og jeg elsker også å få ting gratis. ♥♥♥ 
To øyenskyggepaletter fra Maybelline New York


Løsnegler fra H&M


Spisser til eyeliner eller øyenbrynspenn og neglelakk til fransk manikyr fra Casuelle.


Gel eyeliner fra IsaDora 

 

 

Hva synes dere om produktene?♥

 
Ukens spørsmål

Hvilken selvbruning bruker du, er du fornøyd med den?

Jeg bruker Dove summer glow og jeg er veldig fornøyd med den. Man blir gradvis brun og det er et naturlig resultat i forhold til mange andre selvbruningskremer. En tube koster 99 kroner og dette er en fornuftig pris synes jeg. 


Hvorfor har du ferie så tidlig?

I Norge så er det sånn at ikke alle fylker har f. eks. høstferie og vinterferie samtidig. Så Oslo og Akershus har ferie denne uken som har vært, i mens mange andre fylker har ferie neste uke. 

 

Hvor mye kostet tangle teezeren din?

Den kostet 129 kroner. 

 

Kan du skrive hvor plaggene fra antrekkene dine er fra?

Jeg vet ikke helt, kanskje. 

 

Hvor er hyttegenseren din fra?

Mamma kjøpte våre hyttegensere på en slags messe. Men det er folk som går rundt og selger disse genserene på dører. Så det er bare å følge med og om du er heldig så kanskje får du tak i en . De er utrolig behagelige og har blitt ganske populære den siste tida. Hvor er burgundergenseren din fra?

Den er fra BikBok. 

 

Hvordan/hvor tok du bildene av øynene dine?

Jeg satt foran vinduet med kameraet veldig nærme ansiktet. Det var midt på dagen og det var masse lys som kom inn, derfor ble bildene så lyse. 

 

Skal du selge ballkjolen din?

Jeg skulle, men så greide jeg å ødelegge den (jeg gikk på en fakkel). Så mamma og jeg har tenkt til å sy den om og klippe bort alt det svidde stoffet. 

 

Legger du ut alle bilder du tar på bloggen?

Nei, haha. Da hadde bloggen vært full av uheldige blinkskudd av meg. 
 

 

 

Er det noe dere lurer på til neste gang?

 

 
Partydag

Hei hei!
I går så skjedde det så mye fra morgen til kveld, at jeg helt glemte bloggen. Sorry for det! Jeg tok desverre ingen bilder på bursdagen med kamera, var så opptatt med alt mulig annet.

Jeg dro på Jessheim med Edvard, Johan og Marte Lise. Vi kjøpte bursdagsgaver til Julia. Vi rakk ikke bussen hjem, så vi tok en annen buss som faktisk gikk i feil retning (dette visste ikke vi før vi hadde sittet på bussen en stund). Vi gikk av bussen og så måtte vi stoppe en buss som gikk den retningen vi egentlig skulle. Deretter måtte vi vente 30 min på Jessheim stasjon for å så kjøre hjem med riktig buss. Jeg tror jeg aldri har ledd så mye, løpt så fort og gjort skoene mine mer møkkete enn i går.

Når vi kom hjem til meg spiste vi pølser, pakket inn gaver, skiftet, ordnet oss og så dro vi til Julia. Der pyntet vi huset med masse ballonger og bursdagslenker. Vi ordnet Potetgull, godteri, kake og brus. Når Julia kom inn døren ble hun veldig overrasket, men glad. Jeg tok faktisk film av dette, som jeg tror jeg skal legge ut.

Kvelden var morsom den og jeg håper Julia koste seg.
Spørsmål til leserne

Hallo ♥

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal blogge om. Jeg vil ikke bare skrive om hverdagen min, jeg vil at bloggen min skal være variert og at innleggene kan være morsomme, interessante eller nyttige å lese. Jeg prøver å ta bilde av antrekk, komme med anbefalinger, videoblogg og jenteting. Om dere ønsker noen annen form for blogginnlegg så hadde det vært stor hjelp om dere hadde gitt meg beskjed ved å kommentere, sende melding på blogg.no eller chatte med meg. 
 

 

 

Hva vil du se mer av på min blogg? ♥

 
Daffedag

Hei hei ♥

I dag så gjør jeg ting jeg sjelden gjør ellers. Jeg renser huden med masse produkter, smører meg inn med selvbruning, legger manikyr, rydder gjennom hele klesskapet og rydder hele rommet. Jeg er så flink til å slenge fra meg alle mulige ting på rommet og så hoper det seg opp. Men nå skal jeg holde alt ryddig. Etterpå så skal jeg bake kake til i kveld og sånt, det blir bra. 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 

 
Borte bra, men hjemme best

Ja, jeg lever! ♥

Jeg vet jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har ikke hatt nett. Vi tok med reisenettet vårt til hytta, men det var så utrolig dårlig dekning uansett. Jeg greide å blogge et innlegg med tre bilder fra telefonen, men mere var ikke mulig. Men uansett, jeg har stått masse i bakken og jeg har kost meg masse. Selv om det er herligå dra til hytta, så er det utrolig bra å komme hjem. 

 

 

 

Ha en fin dag!  ♥

 
Hyttekos

Hei til de som fortsatt følger bloggen min!Nå er jeg på hytta og jeg tuller ikke når jeg sier at det er null dekning. Men uansett, i dag har jeg stått snowboard fra morgen til kveld. Dro ut i bakken klokka 11 og så var det kveldskjøring i dag, så jeg sto til 8. Der er så herlig! Mamma og pappa har hatt bursdag i dag og i går, så vi har feiret med kake på sengen begge dagene. Det har vært en veldig fin ferie hittil. 

 

 

Kos dere masse! 

 
Hytta next

Hei hei ♥

Nå har jeg brukt utrolig lang tid på å finne ut hva jeg skal ha med meg på hytta. Vi skal være der ganske kort, så jeg har sikkert pakket altfor mye som jeg pleier. Men det er bedre å ha alt man trenger pluss mer, enn å mangle masse ting. Dette blir nok en bra tur!  

 

 

 

 

 

Kos dere masse i ferien!

 
Dagens antrekk 

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Vinterferie tilbakeblikk

Hei, nå skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før. Nemlig dele tilbakeblikk fra fjorårets vinterferie og vinterferien før den igjen ♥


Hver vinterferie så drar vi til hytta og er der. Jeg har stått masse i bakken og noen ganger har jeg gått skiturer som er rundt hele slalomanlegget. Det er en herlig følelse å våkne av at man hører skiheisen. Jeg står opp, spiser frokost, kler på meg og så sklir jeg ut i bakken. 


For to år siden så begynte jeg å prøve ut snowboard, fordi jeg knakk av bindingen mine når jeg skulle hoppe på et hopp, om jeg ikke husker helt feil. Og da begynte jeg å leie snowboard av skisenteret vi har hytte ved. Dette syntes jeg var så gøy at jeg ville stå snowboard hele tiden. Ingrid og jeg fikk et snowboard på deling som vi har den dag i dag. Første gangen jeg sto snowboard så var det veldig uvant og jeg tilbrang rundt to dager i barnebakken som dere ser på noen av bildene. Men hva er det man sier? ...Started from the bottom, now we here.


Hver gang vi skulle på hytta så hadde vi med kaninene våre. Vi hadde faktisk et eget bur stående til de på hytta. Når vi hadde stått i bakken en hel dag kom vi hjem til noen små kosete kaniner. Veldig hyggelig♥Etter en periode med bare snowboard så fikk jeg ski. Da begynte jeg å stå annenhver dag med ski og brett. Dette er noe jeg gjør når jeg er på hytta den dag i dag. 

 

 

 

 

Har dere noen minner fra tidligere vinterferie dere vil dele? ♥

 
God vinterferie

Goood vinterferie! ♥♥

I dag så har jeg ryddet og ordnet rommet mitt, så nå er jeg klar for ferie. Jeg skulle ta bilder av antrekket mitt ute i dag, men plutselig så måtte jeg i butikken og deretter ble det mørkt. Så da tok jeg litt bilder inne. Etterpå skal vi spise lasange med hvitløksbrød, så det blir nok bra. Lørdagskvelden går nok av til Gossip Girl eller Carrie Diaries. 

 

 

 

Hva skal dere i dag?

 
Skoledagen min

Hei hei ♥

I dag så har vi hatt valgfritt karneval i 10. klasse. Mange har kledd seg ut, og det var jo bra. Jeg synes det var gøy og det var mange kreative kostymer. Alle bildene ble tatt med iPhone, så det er ikke den beste kvaiteten. Men uansett, i desember så hadde hele skolen vår en mattekalender der hvor alle klassene fikk mattestykker hver dag som de måtte løse. 10A (min klasse)  hadde alt riktig og som premie fikk vi en pizzalunsj på skolen. Der laget vi vår egen pizza og dette var kjempegodt. Denne skoledagen har gått av til karneval, livredning i svømminga, hangman, spille kort, synge sanger, lage pizza og spise pizza. Så dette har vært en herlig skoledag. 

I går så fortalte jeg at jeg skulle på disco. Discoen var mye bedre dette året, enn de andre årene. Omtrent alle danset og det var kjempebra stemning. Vi hadde mange konkurranser og best av alt, jeg fikk en gratis brus. Wiiii ♥♥♥


 

 

 

Hva har du gjort i dag? 

 
Ny favoritt i sminkemappa

Hei hei!

Nå må jeg være litt rask fordi jeg skal spise middag, sminke meg, sette på løsvipper (som tar 100 år) og så skal jeg på skoledisco. Dette er noe vi har på skolen min hvert år og det er kjempegøy. Det er mange elever som stiller opp og det er bra stemning. Det er stort dansegulv, skolen leier inn DJ og det er kiosk der.

Men uansett, i dag etter skolen så dro jeg til Sundet med Marte Lise og Johanne. Jeg kjøpte en foundation, fordi jeg trengte det. Mamma og noen venninner av meg har denne foundation og den er perfekt. Den dekker utrolig bra og konsistensen er perfekt. 

 

 

 

Har du prøvd denne foundation?

 
Burgunder

Hei hei ♥

I dag så har vi jobbet med prosjekter på skolen, sett på film og sett litt på OL. Det er alltid gøy når norske utøvere vinner. Senere i dag så skal jeg på lederkurs, rydde rommet og gjøre lekser i think. Nå er det ikke lenge igjen til ferie. Og jeg er sååå klar for vinterferie. Skal stå masse i bakken, skal ha koselige familie og vennerkvelder og det blir nok bedre blogging.

 

 

 

 

Hva skal du i dag?

 
Min favoritt parfyme

Hei ♥

Nå skal jeg vise dere min favoritt parfyme. Den er fra Ralph Lauren og er nr. 2 i parfymeserien dems for damer. Denne lukter utrolig godt, den minner om en blanding av sukkertøy og friske blomster. Parfymen er must for meg i hverdagen. Den kan kjøpes på mange parfymerier, flyplasser, sminkebutikker, noen merkebutikker og Cubus. Jeg fikk den til jul og det er jeg veldig glad for. Fordi om jeg skulle kjøpt den selv så hadde det vært i dyreste laget. 


 


 

 

 

 

Hviken parfyme er deres favoritt? ♥

 
Mattestress

Hei hei ♥

I morgen så har jeg matteprøve. Den kommer til å gå veldig dårlig hvis jeg ikke begynner å forberede meg snart. Så dette blir et kjapt innlegg. Jeg var på trening i går og vi trente masse styrke, litt på hopp og litt stunting. Jeg er utrolig støl, så å bare gå ned en trapp er forferdelig. 

↑ Dagens antrekk forresten 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Morsdag

Hei hei! ♥

I dag så har jeg bakt kake og pynta den med masse bær, krem og sjokolade. Vi ordnet en hyggelig lunsj med mamma og hun ble kjempeglad. Det er alltid like koselig å gjøre noe hyggelig for andre. Men uansett, etterpå så skal jeg trene, pugge til matteprøve og spise god familiemiddag. Så dette blir nok en fin dag. 
 

 

 

 

Har du gjort noe hyggelig for mammaen din i dag? ♥

 
Løsvipper anbefaling

Hei hei ♥

Nå har jeg prøvd ut 3 par av de 10 løsvippene som var i pakken jeg bestilte fra Ebay. Disse løsvippene er jeg utrolig fornøyd med. De løsner ikke mens jeg har de på, men sitter til jeg tar de av. De er ikke for voldsomme (volum) og heller ikke for pistrete hvis dere skjønner. Disse passer ekstra bra hvis det er en spesiell anledning som bursdager, fester osv. Løsvippene var også veldig billige så om du leter etter løsvipper så burde du bestille fra Ebay. Jeg bruker et vippelim som jeg kjøpte på Cubus, og dette er også veldig bra.  

 

 

 

 

 

Har du prøvd løsvipper før?

 
Innkjøpet
 

 

 

Hva synes dere om innkjøpet?

 
Shoppingdag

Hei hei!
I dag etter skolen så dro Julia og jeg til Jessheim for å kjøpe klær og sånt. Vi hadde det utrolig koselig, og ikke minst morsomt. Vi kjøpte skjorter begge to, handlet litt gaver og kjøpte noen småting. Herligste dagen på lenge.

 

 

 

Jeg legger ut bilder av innkjøpene i morgen!

 
Samme som i går

Hola Amigo!

I dag så slapp vi rle-prøven jeg snakket om jeg skulle ha og jeg ble jo kjempeglad, men vi skal ha den i morgen isteden. Så nå må jeg bruke dagen til å pugge masse. Jeg blander alle religionene og synes det er ganske vanskelig å lære.  

 

 

 

Snakkes ♥

 
Pugger til prøve

Hei hei ♥

Nå kom jeg akkurat hjem fra skolen. Det første jeg pleier å gjøre etter skolen er å ta bilder til bloggen for da er det fint og lyst lys, og dette har blitt en vane så det går automatisk, haha. I morgen så har vi RLE-prøve, vi fikk læringsmålene i dag så nå kommer jeg til å bruke hele dagen på å pugge Sikhismen, Bahaireligionen, Jahovas Vitner og Mormonene. Dette er et av kapitlene i RLE jeg absolutt ikke er flink i.. Så wish me good luck?  

 

 

 

 

Hva skal dere i dag?

 
Ukens spørsmål

Hvor kjøpte du ballkjolen din?

Jeg kjøpte den på jenjenhouse.com.Hvilke blogger leser du fast?

L0ve, Auroramohn, Betinabf, Krissy, Martheborge, Annais, VOE, Fotballfrue, Suniie, Mammatilmichelle, Sophieelise, Tcmn, Andreabadendyck, Styleconnection, Sofiemote og Iristhon.

 

Hvordan redigerer du bilder?

Redigerer bare bildene lysere og skarpere.

 

Hvordan fikk du Even som partner på skoleballet?

Jentene og guttene trakk et halvt kort fra hver sin bolle. Så skulle man finne den andre halve delen av kortet. Når jeg viste kortet til Even og han hadde likt kort som meg så ble jeg jo kjempeglad, for vi er jo veldig gode venner. 

 

Kan du ha linkerunde snart?

Ja, det kan jeg ha i løpet av uken. 

 

Hvorfor lager du så lite videoblogger fortida?

Jeg lager videoblogg omtrent hver helg, men de blir mislykket alle sammen. Og det er rett og slett kjedelig å se på og da synes jeg det ikke er vits å legge de ut. 

 

Elsket fotballskoene! Hvor kjøpte du de og hvor mye kostet de?

Jeg kjøpte de på nettsiden Unisportstore  og de kostet alt i alt rundt 800kr.


Er fotballskoene for kunstgress eller gressbaner?

På nettsiden så sto det at det er for begge deler, men knottene ser mest ut som gressbaneknotter. 

 

 

 

 

 

Noe du lurer på til neste gang?

 
Dagen i dag

Hei hei!
Nå skal jeg spille min første fotballkamp i 2014. Etter kampen kjører jeg rett til Råholt og skal på cheerleadertrening. Dette blir kjempegøy. I kveld så skal jeg svare på ukens spørsmål så om dere lurer på noe, så kan dere gjerne skrive det i kommentarfeltet.


Tar det rolig

Hallo ♥

Nå har jeg akkurat dusja og ordnet meg. Etterpå så skal jeg kanskje på UKM og det tror jeg blir bra. I går kveld klokka 11, så fant jeg ut at jeg hadde en innlevering på nettet. Så da stresset jeg som bare det for å rekke tidsfristen. Det er jo 10. klasse og innleveringer teller en stor del. 


 

 

 

Hva skal du i dag?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits