Jeg slutter å blogge!

Hallo ♥

Nå har jeg bestemt meg for å slutte å blogge. Jeg har holdt på med blogging rundt 3 år med pauser her og der. Grunnen til at jeg slutter å blogge er at jeg må fokusere mer på skole og prioritere det. Jeg har prioritert feil i det siste og siden det er slutten av tiende klasse og karakterene mine avgjør om jeg kommer inn på den skolen og linjen jeg vil, så slutter jeg. Men tusen takk for alle hyggelige kommentarer og alle sponsor gaver. 

I går var jeg på NM i cheerleading så jeg bare slenger med litt bilder derfra. 

 

 

 
Endelig helg

God helg folkens ♥

Åh, er så deilig med helg. Etterpå så skal jeg til Marte og sove der med Johanne. På lørdag så drar vi på cheerleader NM, og det gleder jeg meg skikkelig til. Og på søndag skal jeg trene osv. Så dette blir nok en bra helg. Jeg har kanskje tenkt til å svare på spørsmål fra kommentarene, så om dere lurer på noe så er det bare å spørre. 

 

 

 

 

Snakkes ♥

 
Tentamen

Hei hei ♥

I dag så hadde jeg også tentamen, bare at det var nynorsk i dag. Hver dag jeg har tentamen så sminker jeg ikke meg og har bare på klær som er behagelige. Det gikk helt greit i dag og, men liker ikke så godt nynorsk. Etter jeg var ferdig så gikk jeg hjem og slappet av litt. Deretter møtte jeg Johanne og Marte Lise og mange andre. Så det var koselig.

 

 

 

 

 

 

Snakkes♥

 
Koselig dag

 Hei hei ♥

I dag så hadde jeg bokmål tentamen, det gikk helt greit. Etter jeg var ferdig gikk jeg til Sundet med Marte, Johanne, Ine og Julia. Vi satt på bibiloteket litt. Etter det ble Johanne og Marte Lise med meg hjem. Deretter kom det litt flere folk. Vi har snakka masse, spist popcorn og kødda egentlig. Det har vært en koselig dag. 


Yo, kule

 

 

 

Så hva skal dere i dag?  ♥
Tentamensuke

Hola Amigos ♥

I morgen så har jeg bokmål tentamen og på torsdag har jeg nynorsk tentamen. I dag fikk jeg øvingshefter til tentamene og nå sitter jeg og jobber med det. Jeg har hatt utrolig lite energi de siste dagene og jeg er helt utslitt. Jeg har også hatt sammenhengende hodepine de siste dagene, så får bare håpe jeg blir bedre til i morgen. Rommet mitt ser ut som en svinesti, og det gjør det kanskje ikke så mye bedre. 


I stad så redigerte jeg ferdig en unblogged video til, men når jeg skulle lagre videoen så stoppa hele programmet opp. Og deretter lukket programmet seg selv, det var ganske irriterende. Så derfor kommer videoen litt senere enn planlagt.

 

 

 

Ha en fin dag ♥

 
Inspo
 

 

 

Åååh, loveit! ♥♥♥

 
Trøtt og sliten

Hei hei ♥

Leiren i helgen var kjempekoselig. Jeg ble igjen kjent med mange nye og det er jo alltid morsomt. Jeg har ikke sovet så mye at det gjør noe, så jeg er utrolig sliten. Kommer sikkert til å sovne innen 15 min og sove ut dagen. Men uansett, i dag så startet jeg jo dagen med prøve, jippi...  

 

 

Ha en fin dag folkeeens ♥

 
Linker blogger

http://siljemg.blogg.no/ 

http://fridaelise.blogg.no/

 

 

 

 

 

Hva synes du om bloggene? Leser du noen av de? ♥

 
#Rebel topp


 

 

 

 

Synes om toppen? ♥

 
Yo yo

Hei hei ♥

Nå drar jeg snart på min andre konfirmasjonsleir for i år og dette blir sikkert kjempebra som den forrige. Jeg er leder som sagt, og det er jo minst like morsomt å være leder som konfirmant. Jeg koser meg masse. Jeg kommer hjem på søndag, og da drar jeg rett på cheerleading. Så denne helgen blir det bare tidsinnstilte innlegg. 

 

 

 

Kos dere masse i helgen! ♥

 
Ny hårfarge

Har klipt håret en del og farget håret lysere. Jeg gleder meg til å få lengre hår igjen, for jeg synes jeg ble klipt i det korteste laget.

 

 

 

Synes?

 
Dagens innkjøp

Holaa ♥

I dag så har jeg vært i Sundet igjen. Jeg måtte ha noen nye bukser og en ny treningstights. Og isteden for å ha mamma med å kjøpe klær så kjøper jeg det selv, og så får jeg pengene tilbake i ettertid. Dette er en utrolig smart metode synes jeg. Etterpå så skal jeg farge håret ordentlig blondt, vææ gleder med. Håper bare at jeg ikke ender opp med gulrot lignende hår.

 

 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Sommervær

Hei hei! ♥
I dag etter skolen så skulle jeg ned til Sundet og klippe meg. Selvfølgelig så glemte jeg lommebok hjemme så jeg måtte først hjem og så gå ned, stress. Jeg avtalte med Veronica, Johanne og Marte Lise å møte de på brygga. Og så satt vi der og spiste is sammen. Etter hvert gikk vi på Cubus og så måtte jeg klippe meg. Dere får se resultatet etterpå eller i morgen.Sensurerer Veronica og Marte Lise, hehe..

 

 

 

Snakkes ♥

 
Dagens oppdatering

Hei hei! 

I dag så har det vært fint vær og det er jeg såå glad for. Begynner å bli ordentlig fint vær for tida. Julia ble med meg hjem etter skolen og vi lagde filmer, lagde chips-middag og stekt egg, hehe. Rundt 5 tiden så bestemte vi oss for å dra til Julia. Nå lager vi dessert, skikkelig matvrak i dag.. Og vi skal straks se på Hotel Cæsar. 

 

 

 

Håper alle har hatt det fint i dag!

 
Sliten som bare

Hei hei ♥

I dag så har vi hatt en stor samfunnsfagprøve, og det gikk greit. Jeg satt oppe lenge i går og øvde til prøven, så nå er jeg helt utslitt. I dag så har jeg tenkt til å trene og tøye litt, og regne matta faktisk. Må si at hverdagen min er veldig morsom å høre om. Men men


 

 

 

Hva ska dere i dag?

 
Overnattingsbesøk

Hei folkeens ♥

I natt så overnattet Johanne hos meg. Vi har laget fruktfat og bare snakket masse. I dag så har vi sovet lenge, pugget til en prøve vi skal ha i morgen, tatt bilder og laget smoothie. Etterpå så skal vi på cheerleading og etter det så pleier kroppen min å alltid være dø så ja. Er veldig koselig å ha Johanne her. 

 

 

 

 

Ha en fin dag! ♥

 
Følte for å trene

Hei hei! ♥
Nå har jeg jogget rundt 5 kilometer og etter det har jeg trent en halvtime med styrke. Frå nå av så skal jeg sette opp treningsmål og trene minst en gang annenhver dag. Jeg skal også spise mindre godteri og andre usunne saker. Fint og rent speil må jeg si :) :)

 

 

 

Snakkes ♥

 
Endringer på bloggen

God kveld ♥

Nå har jeg laget en ny header. Jeg var så lei av den forrige og synes den faktisk bare var rotete og stygg. Jeg har lenge tenkt til å endre designet mitt. Jeg vil fikse sånn at arkivet er synlig og jeg vil ha mere hvitfarge i designet istedet for rosafargen. Det tar lang tid å lage headere så jeg har virkelig prøvd å få denne så bra som mulig. 

 

 

 

Hva synes dere om headeren?  ♥

 
God helg!

God helg ♥

Ååå, er så herlig med helg. I dag så hadde jeg de planene om å dra i bakken med Julia, og etter en stund møte mange folk. Men selvfølgelig så hadde vi glemt å sjekke værmeldingen og når vi står opp så pøser regnet ned. Dette var ganske dumt, siden jeg hadde gledet meg. Men da fikk jeg gjort andre ting i dag da. Jeg har trent, rydda rommet, sett på Gossip Girl og bare tatt det rolig.  

Fin neglelakk , må jeg si. 

 

 

Kos dere masse i helgen ♥

 
På besøk

Hei hei ♥

Nå er jeg på besøk hos Marte Lise, er så lenge siden sist. Begge var oppe i muntlig i går så vi har fri i dag og i morgen, heldige oss. Vi har vært i butikken, hatt fotoshoot og nå jobber vi med hjemmeoppgaver som er utrolig kjedelig. Men nå er det ikke lenge igjen av 10. klasse, så jeg må bare holde ut og gjøre så godt jeg kan. Senere i dag så skal vi lage videoblogg, lage smoothie og lage pizza, just like old days. ♥♥

 

 

 

 

 

Har du noen forslag til hvordan videoblogg vi kan lage? ♥

 
Frii

Hei hei ♥

De siste dagene så har jeg jobbet instenst og mye med tyskprosjektet mitt. Tysk er det faget jeg er desidert verst i for å si det sånn. Jeg hadde tema Berlin, og den byen har jeg utrolig lyst til å besøke nå.I hvert fall etter jeg fant så mye spennende ut om den. Det er så mange butikker, så mye shopping og fine severdigheter. Paris, Berlin, New York og London er de byene jeg vil helst reise til. Foredraget gikk fint og jeg kan faktisk mer enn jeg tror. Nå har jeg fri resten av dagen, i morgen og på fredag og så er det helg. 5 dager fri, yey. ♥


  

 

 

Har du vært oppe i internmuntlig?

 
Linkerunde

Hei hei ♥

Nå skal jeg ha linkerunde. Dette har vært etterspurt og nå kom jeg endelig på det. Det du må gjøre for å bli linket er å legge igjen en kommentar med bloggadressen din. Jeg trekker 3 vinnere på onsdag. Jo flere kommentarer du legger igjen, jo større er vinnersjangsen. 

 

 

 

♥♥

 
Favoritter i klesskapet fra GinaTricot


Jeg synes singletter er utrolig fint, i hvert fall om de har skrift eller et fin print på seg. En singlett kan man bruke til mye som olavest, blazer og cardigan. Jeg liker denne singletten spesielt godt fordi den er hvit med svart skrift, det gjør at den er nøytral og jeg liker skriften på den. 


Denne strikkaganseren er veldig behagelig å ha på seg. Jeg har den av og til over skjorter og det er ikke alle gensere som blir fine over skjorter. Men denne genseren passer alt. Den blir ikke nuppete etter vask. Den er ikke for tykk, men heller ikke for tynn. Hvis du ser etter en god gensere så anbefaler jeg deg å kjøpe en nøytral hvit strikkagenser.


Skjorter er veldig søte plagg synes jeg. Jeg bruker skjorter på dager jeg har muntlig framlegg, for da ser jeg mere ordentlig ut, pluss at det er veldig fint. Jeg synes det er veldig fint å ha skjorter under gensere og det er heller ikke stygt å ha de oppi en shorts. Gleder meg til å bruke skjorter og shorts sammen til sommeren. 

 

 

 

 

Disse plaggene jeg har vist nå er basike plagg i klesskapet mitt som jeg synes er praktiske, gode å gå i og fine plagg. Alle er fra GinaTricot, og dette er kanskje ikke noe sjokk. Jeg har utrolig mye klær fra GinaTricot. 

 

Har du noen favorittplagg? ♥

 
Unblogged #1

Fra nå av så kommer jeg til å filme hverdagen min mer og mer. Og når jeg har nok klipp så kommer jeg til å legge de ut på YouTube og så dele de på bloggen. Jeg tror dette blir bra. Lyden varierer veldig på videoen, men dere får bare skru opp lyden noen ganger. Skal redigere bedre neste gang :)

 

 

 

 

 

 

Hva synes du? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits