Fotballtrening med Sessa..

Hei ♥

Da har jeg og Sessa vært på Myhrer og sett på Jørgen,Knai og alle de andre guttene på fotballaget trene. Det var iskaldt, og vi hadde kanskje litt for tynne klær. Jaja, vi tok mange bilder så da blir det bildedryss her. 

  

Snakkes :)

 

 
Justin Bieber

Hei, som skkert alle dere vet så er Justin Bieber i Norge. Åh, jeg har bare såå lyst til å møte han eller se han og komme på konserten i dag. Han drar jo i morgen fra Norge til Paris og det er bare 3 kvarter til Oslo så det frister såå. Også har det gått mange rykter om at han har flyttet stedet konserten skal være på. Men jeg følger med på vg jeg.

 

Uansett, min skoledag har vært bra. Jeg løp skovsethrunden (en runde vi løper på skolen). Forrige gang løp jeg på 23:23 og nå 23:25 huff, løp 2 sek dårligere. Nå blir jeg straks hentet av Birte, jeg skal danse. Midt i dansinga kommer pappa og henter meg så skal vi ta toget til Oslo. Der skal jeg på ballettforestilling med mormor, og det blir så gøy. 

 


Snakkes :*

 
Ukens spørsmål #21

Går du på turning?

-Nei, men jeg har turnet 3 år før.

 

Hvorfor blogger du så lite?

-Fordi jeg vil ikke tilbringe hele dagen foran pc-en.

 

Hvilke blogger leser du?

-L0ve, Auroramohn og vennene mine sine.

 Har du fortsatt kjæreste?

-Ja ♥

 

Har du hatt regulering?

-Nei, skal ikke ha det heller.

 

Hvor er den hvite shortsen fra? (På bildet der hvor du står på henda)-Hehe, den er fra Cubus. ♥


Hvis dere lurer på noe så er det bare å skrive i kommentarfeltet. Og hvis dere har blogg, sende melding til meg. Så svarer jeg på det meste. 

Badetur med jentene

Hei dere, nå har Selene,Johanne og jeg vært å badet i Fløyta. Det var overraskende varmt vann, vi badet sykt lenge. Når vi kom opp tok vi bilder, hehe. Sjokk at vi gjorde det. Men vi har hatt det såå koselig, vi skal kanskje ha photoshoot i kveld også. ♥ 


Johanne som skal vaske håret! ♥

 
Snakkes i kveld! ♥

 
Soool

Det er ubeskrivelig fantastisk vær og da tilbringer jeg jo selvfølgelig tid ute. Pluss at jeg har pugget mye til tentamner og har hatt det da. Så nå er det bare språktentamen som er igjen.  Vi tilbringte timer ute i dag på skolen og jeg bare elsker sol. 

 
Snakkes ♥

 

 
Dagen miin

Heei ♥ Etter en vanlig dag med K&H som er såå gøy. Så har jeg og Sessa sett på gutter98 trene. Det er der nesten alle fotballguttene i 8. klasse på Vilberg ungdomskole trener. Det var egentlig ikke noe spesilel trening, men det var gøy å se på da. Nå skal jeg pugge til engelsktentamen som er i morgen! ♥

 

 

Verdens beste kusine, Ida har bursdag i dag, hun blir 10. ♥

 

Snakkes ♥

 
Tentamensuke

Da har jeg akkurat kommet hjem fra Norsktentamen. Jeg følte at det gikk overranskende bra med nynorsken og veldig bra med bokmålsdelen også. Jeg er fornøyd. Når jeg ble ferdig var klokka halv 1, og Johanne og Tor var også ferdig da, så vi gikk ned til brygga og møtte de andre. Herlig dag! ♥ Men uka blir veldig stressende for jeg har engelsktentamen på onsdag og mattetentamen på torsdag.

 

Vi snakkes ♥

 
Krøller

Hei dere! ♥

I dag har jeg krøllet håret, det ble mislykka haha. Jeg har spist og kost meg foran tv-en med Ingrid og tatt bilder.  Jeg skal også pugge til norsktentamen som er i morgen som jeg bruker meg veldig til. Huff, jeg liker ikke nynorsk.

 


Vi ses ♥

 

 
Ukens spørsmål #20

Når er du født?

24.juni 1998

Har du farget håret før?

Nei, men jeg har stripa det blondere en gang.

Turner du?

Nei, men har gjort det mye før og skal begynne igjen til høsten.

Hvem lager dine headere?

Jeg lager alle selv.

 Kan dere legge ut sangen her på bloggen?

Eh, det tar kjempelang tid å laste opp på youtube. For når det har gått 4 timer så har streken bare flyttet seg en liten cm. Livet er hart! 

Er tysk vanskelig?

Nei, jeg synes ikke det. Men du må jobbe for å forstå det og følge med i timene.

Hva er lettest av engelsk fordypning og tysk tror du?

Det spørs om hvor flink du er til å lære og sånt. Men jeg tror engelsk fordypning er lettere.

Hvor lenge har du og Jørgen vært sammen?

I morgen har vi vært sammen et halvt år!

 
Kan du lage en video om hvordan man greier jentespagaten og stiften?

Ja, jeg kan jo prøve! 

Kan du lage videoer?

Jeg prøver hele tiden. Men youtube er så treigt.

Hva liker du best å spise?

Poteteeer ♥

Hvor er buksa på "17.mai outfiten" fra?

Den er fra cubus og kosta 300,-

Hvor er din olajakke fra?

H&M, den kostet også 300,-

 Er foreldrene dine skilt?

Nei, og det er jeg glad for! 

Når begynte du med sminke?

7.klasse, men det var bare mascara da.

Leser du kommentarene dine?

Ja, alle sammen.

Jobber du?

Hehe, nei. Men jeg hjelper til hjemme og får penger for det da.

Er du blond?

Jeg kan liksom ikke si jeg er kjempeblond. Men kanskje blanding av lysebrunt hår og mørkt blondt hår. Hehe

  

Ja, håper dere likte svarene. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å kommentere i kommentarfeltet.♥


 
Gratulerer med dagen!!

Hei og gratulerer med dagen alle sammen. :D I dag har jeg gått i tog med ungdomskolen, jeg spiste også frokost på skolen med de andre. Det var koselig! Har hørt på korps,sanger, spist god mat og vært med venner. Klokka 3 skal jeg ned til Sundet for å se på russetoget. 

 

Bæstevænnaaa :D

 
Gutta boys! 


Rosaruss, de sprutet med vannpistoler. Nydelige ♥

 

 

 

 


Har hatt en super 17.mai har storkost meg. ♥

 
Gårsdagens fotballkamp

I går så jeg på fotballkamp for gutter98 med Janet,Ida,Sessa og Selene. Desverre vant det andre laget, men det får gå. Tror stillinga ble 6-2 eller noe sånt. Det var hyggelig, verdens beste jener. ♥

 


Bra kamp, bra kamp ♥

 
Skoledag..

Verdens verste overskrift, menmen... Vi har tatt porterettbildet og klassebildet på skolen i dag. Jeg ble ikke fornøyd på portettet, huff så ut som en gris. Ellers i dag har jeg hatt det greit. Skal kanskje dra og se på fotballkamp om en time.

 

Da ses vi ♥

 
De siste dagene..

Hei, lenge siden sist. De siste dagene har gått av til forbredelser for 17.mai,shopping,venne,lekser og dansing. På onsdag trente jeg 3 timer også hadde vi utedag på skolen. På torsdag var jeg på Jessheim med mamma og Ingrid og vi kjøpte kjoler til 17.mai. Så ble jeg igjen på Jessheim og møtte Ida,Janet,Sofie og Lina. Da skulle vi høre Gabrielle synge, jeg fikk bildet og autograf. Så det var stas, men vi snakkes..

 
Vi snakkes ♥

 
Mix

Heei! ♥ Er sykt trøtt nå så jeg holder på å sovne, haha. Jeg kom hjem fra skolen for en stund siden. Jeg syklet til Johanne for å spille gitar, men så var hun ikke der og jeg måtte sykle hjem igjen. Bomtur, men skal til hun klokka 4 med Selene da. Nå er det tv-en og meg en stund, hehe. 

 


Snakkes ♥

 
Øving på høyeste nivå..

Hei dere ♥ I dag var jeg med Marte Lise hjem. Vi tok bilder,håppa på trampolinen,så på film og øvde til grand Prix som er i morgen i Letohallen klokka 7. Det blir skummelt, gruer meg sykt! Men men, vi har hatt en kjempekoselig og alt. 
SuntSunt ♥

 


Marte Liseee ♥

Vi ses, hadee ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits