Siste dag i 8 klasse..

Ja, hei 

Er ikke i så godt humør nå for jeg har hatt en dårlig dag. Jeg vil ikke ta det opp på bloggen. Men tusen takk til alle som har støttet meg, dere er best. ♥ Men uansett i dag har vi hatt kosedag på skolen, vi har sett film, spist godteri og grillet. 

 Fordi dere betyr såå mye ♥ 

 
Endelig nytt design..

Hei hei 

Da har jeg skiftet header og profilbildet, ble utrolig fornøyd. Det forrige jeg hadde har jeg hatt rundt 3 månder nå og er sykt lei av det. Bildene jeg brukte er fra klassefesten og hjemme. 

 

 

Hva synes du om det nye designet?

 
Klassefesten i går.

Hellois 

I går hadde 8A klassefest. Det var koselig, vi spiste kaker, hamburgere og pølser. Vi tok ganske mange bilder, men nesten alle bildene på kameraet mitt forsvant. Og de var såå fine så jeg er sur for det men men. Har noen bilder da.

  

Synes?

 
Forestillingen..

Hei hei ♥

Okei, her er jeg. Det skjedde en liten ullykke. For på generalprøven greide en av de andre og sparke meg i ansiktet. Men det var ikke med meningen da. Men jeg blødde neseblod kjempelenge og var helt fortvila på grunn av det. Men det går bra nå.

 Forestillingen i seg selv gikk veldig bra og jeg er såå fornøyd. Tok ganske mange bilder "backstage" også men de ble veldig sånn, hva skal jeg si. Det første bildet forklarer alt. Seleneeee ♥

 

 

Det har vært utrolig gøy å være med på forestillingen. Det er det beste jeg vet og det er så mange hyggelige folk der. ♥ Elsk

 

 
Showtime!!

Hellois! ♥

Da er det bare noen få timer til forestillingen. Gleder meg sykt mye, elsker å være på scenen og sånt. Det blir en kjempebra forestilling og håper alle andre som skal se, også synes det. Vi har øvd mye siste uka, hjemme og i Panorama. Så derfor har jeg ikke kunnet blogge, desverre. Men skal oppdatere mere.

 We are sisters, loveu! ♥

 Selenee ♥

 


Snakkes i kveld! 

 
Spørsmål..

Har fått inn noen spørsmål som jeg har tenkt til å svare på:

 

Hvor mye penger fikk dere inn etter dere solgte vafler og brownies?

-Vi fikk inn rundt 1000,-

 

Hvor er den rosa toppen din fra og er det lenge siden du kjøpte den?

Den er fra cubus og jeg kjøpte den i går.
Har du laget headeren din selv?

-Jepp, jeg synes det er utrolig gøy å lage headere. 

 

Hvor redigerer du bilder?

-Gimp og av og til i picmonkey.

 

Hvor er genseren fra?

-Den er fra GinaTricot, men det er en god stund siden jeg kjøpte den da.

 

Hva heter kjæresten din?

-Jørgen ♥

 

Hvor mange ganger har dere kyssa?

-Haha, teller ikke!

 

Kan du og Jørgen ha en sånn spørsmålsrunde (på cam) ? Håper deet, synes det er så gøy.

-Huff, så kleint. Tror ikke jeg vil det.

 
Er det noe dere lurer på så er det bare å kommentere, så svarer jeg som oftest. ♥

 

 
Danseforestilling

Hei dere ♥

På søndag klokka 5 i Panorama skal det være danseforestilling. Jeg skal danse der. Det er TUP,EBAS & EBASjr som skal danse der. Som er ca. 30 dansere. Jeg gleder meg utrolig mye og håper det kommer mange for å se på. 

 

 
Vaffelselging..

I dag sto Marte Lise,Ine og jeg utenfor REMA1000 og solgte vafler. Vi skulle tjene inn 300 kroner hver som alle i klassen skulle. Pengene går til fjellturen vi skal ha til høsten. Vi har hatt det veldig fint også var vi kjempeheldig med været. Det var strålende sol. 

 
Synes?

 
Photoshoot

Hei ♥

Ehe, lenge siden sist. Men jeg har så mye å gjøre nå for tida. I morgen skal jeg stå utenfor REMA1000 og selge vafler og kake med Ine og Marte Lise. Så bare kom å kjøp! Jeg danset i hele går og så måtte jeg legge meg for jeg var så sliten. Men nå er jeg her, skal bake brownies etter på. Gleder meeg ♥

På tirsdag var Veronica med meg hjem og Sofie var med Selene hjem. Så da fant vi ut at vi skulle ha photoshoot. Jeg og Veronica spilte også inn "må gjøre video" som kommer senere. 

 Hva synes dere om bildene? 

 
MGPjr audition!

Hei hei ♥

Da har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo, jeg har vært på audition i nrk. Det første vi skulle gjøre var å møte opp til et klokkeslett som alle hadde fått, jeg skulle møte opp 12:55. Vi ble hentet inn og så skulle vi si navnet vårt og finne en plass til å ha tingene våre på. Deretter skulle vi til et øvingsrom der vi skulle gå igjennom dansen noen ganger med en instruktør, det var veldig gøy. Så skulle vi gå til jurien (dommerne), der danset vi igjennom dansen rundt 4 ganger. 

Så ropte jurien opp de som kom videre til runde 2, og jeg ble ropt opp først. Ah, jeg ble så lettet. Så måtte vi bare vente på at vi skulle til jurien igjen for å danse. Vi måtte vente i 4 og en halv time, det var såå kjedelig. Men når det endelig var vår tur igjen så var det så gøy. Vi fikk ikke vite om vi kom med men vi får vite det innen onsdag. 

 
Det kommer video på nrksuper.no av danse audition, og jeg linker senere.

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits