Overnattingsbesøk

Hei hei ♥ Jeg feiret bursdagen min i går og Veronica overnattet hos meg fra i går til dag. Vi satt og prata hele natten, Veronica er en herlig jente men vi har ikke funnet på noe på et år så det var kjempekoselig å prate med hun. Faktisk er hun veldig lik meg. Vi rakk ikke å ta noen bilder, så det var litt kjipt. 


Hva skal dere i dag?♥

 
Feiret bursdag

Hei hei ♥ I dag så feiret jeg bursdagen min med fineste jentene. Det har vært kjempekoselig. Vi har spist masse kaker, tatt bilder, løpt på tredemølle, lekt kortskalle og kost oss. 
LOVE ♥ 

Synes om bildene? ♥

 
Koselig dag

Hei, i dag så har Marte Lise vært her og det har vært utrolig koselig. Har spist kake, laget vines, tatt masse bilder og videoer og chlla. Veldig koselig! Hver gang før hun kommer på besøk er rommet helt ryddig og kjempefint. Der i mot når hun drar så ser rommet ut som en svinesti. 

 

Synes om bildene? ♥

 
Marte Lise på besøk

Hei hei ♥ Nå har jeg Marte Lise på besøk. Vi har laget brownies, hørt på musikk, tatt bilder og hoppet på trampoina, utrolig koselig.  Det kommer sikkert fler bilder i løpet av dagen. 

 

Synes om bildene? ♥

 
Nytt innkjøp music angel

Hei hei, kom hjem fra Lillestrøm for en halv time siden og nå skal jeg vise det jeg har kjøpt. Jeg har kjøpt to music angels, tok de i fargen grå siden de ikke hadde rosa. Men jeg er kjempefornøyd, de er billige og gir bra lyd. Det koster bare 199,- for en høytaler. De kan kobles ti alle tellefoner og pc-er.

 

Har du music angel? ♥

 
Liten oppdatering

Hei hei ♥ Nå ska jeg dra til Lilestrøm og kjøpe litt ting og sånt. Tusen takk til alle snille kommentarer i det siste. Jeg viser hva jeg har kjøpt etterpå. 


Wow, stort bilde og stor genser. 

 

Snakkes ♥

 
Slappe av dag

Hei hei, i dag har det vært en sånn typisk slappe av dag. Jeg har fikset på rommet og nå begynner det å bi ferdig. Været er ikke så mye å skryte av så det er jo litt begrenset hva man kan finne på. Er ikke så gøy å jogge, spile fotball eller sole seg med venner nå. Synes om bildene? ♥

 
Nye møbler

I går så var mamma og jeg på ikea, jeg hadde bursdag for to dager siden og da ønsket jeg meg ting derfra og klær. Jeg fikk pult, seng, sofatrekk og pynt til rommet. Jeg begynner i 10.kasse etter sommeren og jeg må ha et sted jeg kan sitte ordentig og jobbe med skolearbeid så da bestemte jeg meg for å ønske meg pult. 
Lateblomstene fra ikea er veldig smarte å kjøpe for de som er utrolig dårlig på å ta vare på bomster, som meg. 


Rammemadrass er vedig fint for de som ikke liker senger med trekanter. Den er myk og hittil er jeg fornøyd. 


Før så hadde jeg beige sofatrekk men jeg synes det er mye finere med hvit så da har jeg kjøpt det. 


Den er utrolig god å sitte i ♥

 

Hva synes du om rommet mitt? ♥

 
Innkjøpene fra i går


Hettegenser fra Bikbok 299,- Shorts fra Bik Bok  249,-Topp fra Bik Bok 149,-


Strikker fra Bik Bok, disse er de beste strikkene jeg vet om. Det skal til mye før de ryker og de sliter nesten ikke noe på håret. 

  

 

Synes? ♥

 
Bursdagen min

Hei hei ♥

I dag har jeg hatt bursdag. Jeg startet dagen med å se på film med broren min og etter det så dro mamma og jeg til Oslo og shoppa. Vi spiste middag på fridays. Jeg har kjøpt en del nye klær som jeg viser i morgen. Jeg har hatt en koselig dag og den kunne nesten ikke blitt bedre. 

Snakkes ♥

 
Bursdag

Hei hei, i dag så kom jeg ned og så var kjøkkenbordet fult av mat og sånt. Jeg har jo bursdag i dag men det er bare jeg og min bror Lars som er hjemme. Så nå har vi spist godteri, sjokoladepudding, bær og sett på film. Siste dag som 14 åring

Hei hei ♥

I dag er det siste dagen min som 14 åring. Jeg gleder meg vedig til i morgen for da skal jeg til Oslo og shoppe og så skal jeg kose meg masse. Jeg gleder meg utrolig mye til å få gaver i hvert fall.

Snakkes ♥

 
Liker bare ting hvis de er rosa

For en stund siden så kjøpte jeg dette dekselet. Og jeg tenkte bare jeg skulle anbefale det siden det er veldig pratisk. Her har jeg mobilen og ved siden av mobilen er det to lommer som jeg kan putte bankkort og busskort i. Dette er kjøpt på teknikmagasinet og jeg er vedig fornøyd. 

♥♥

Har du sånt deksel?
Sommerferie

Hei hei, nå er det jo sommerferie men været er grått og trist og jeg er sliten og trøtt så jeg tar det bare med ro. Hittil har jeg bare slappet av og ikke gjort noe spesielt. Det er jo vg lista i kveld, men jeg blir hjemme og ser på det på tv istedet for å dra. 


//Sminkeløs og fæl

 
Følg meg eller kontakt meg på sosiale medier

Kik: Elibk

Vine: Elibk

Instagram: elibk 

Facebook: Elise Bjørnson Kleven

Formspring: EliseKlevenKoselig hvis dere føger meg ♥♥

 
Ferdig med 9. kasse

Hei hei ♥

Det er bare utrolig herig å tenke på at jeg er ferdig med 9. klasse og at det er sommerferie. Denne ferien skal bli kjempebra og jeg skal sole meg masse. I dag på skolen så vi litt på film, grilla og bare koste oss ute i sola med hverandre. 


Hahaha, ser ut som vi tar et klassebide. Men men ♥


Sofie ♥♥

Klasseavsutning

Hei hei, i dag så hadde klassen min avsutning. Vi dro til et badetsted og vi grila, bada, hørte på musikk og koste oss. Det var deilig med en litt annerledes dag, ikke bare sitte på skolen. Jeg sov jo hos Marte Lise i natt så jeg glemte en del ting jeg skulle ha med dit, men det gikk bra.
Snakkes ♥

 
På besøk hos Marte Lise

Hei! Nå er jeg på besøk hos Marte Lise og skal overnatte her til i morgen. Vi skal til en strand med klassen og Marte ise og jeg skal sykle dit sammen så det blir så koselig. I dag har vi tatt masse bider, ryddet og kost oss med lasagne og boller.  

Vi har hatt det kjempekoselig og vi snakkes ♥

 
Dagen så langt

Hei hei. I dag så har vi orienteringsdag på 9. trinn. Vi har løpt rundt etter poster i hele dagen og jeg tok med kameraet så da ble det noen bilder. Det har vært vedig slitsomt, men det har vært koselig.

Antrekket mitt ↑


Johanne, meg, Sofie og Lina ♥
Sofie ♥


 

Nå skal Marte Lise og jeg dra til hun og så skal jeg overnatte der.

Snakkes ♥
Jeg starter å blogge igjen

Hei hei alle sammen ♥

Jeg har ikke blogget på et halvt år nå og jeg savner det. Nå starter jeg å blogge igjen i hvert fall. Tusen takk til alle dere som følger meg fortsatt, det er veldig koselig. Det jeg skal satse på nå er å få bedre innegg istedet for mange menigsløse innlegg. 

Elise Bjørnson Keven ♥
Les mer i arkivet » Mai 2016 » Oktober 2014 » September 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits