God morgen

I dag har jeg tenkt til å prøve ut objektene til pappa, altså kameraobjektene. For jeg ønsker meg 50 mm til canonkamera. Men nå skal jeg se på pretty little liars, jeg og Ingrid er helt hekta på serien.

 
Haha, skulle bare prøve en ny redigerings metode! :)

 

 

Synes? 

 
Dagen så langt..

Hei dere ♥

Guro, Selene og jeg har akkurat vært på besøk hos Johanne. Vi har spillt kort, haha. Senere skal jeg finne på noe med Selene tror jeg. Men sommer-OL begynner i dag så da skal vi bake kake og sånn til det. 

 

 
Hva har dere gjort i dag? 

 
Grilling

Hei! Da har vi grillet, herlig! Det har plutselig kommet sol og vi storkoser oss i 25 grader. Åh, sommern er herlig. Som sagt har vi fått kaninunge, og den er bare helt nydelig. Jeg har tenkt til å spille inn video senere i dag.  

Hva synes du om bildene?

 
Besøk

Hei dere ♥

Jeg og Julia sov i campingvognen min i natt. Det var såå gøy, vi så på titanic og koste oss. I stad gikk vi ut for å ta bilder. Men det ble ikke så mange for det begynte å reine og vi måtte gå inn. Men men, vi ble fornøyde med bildene.

 
Hva synes dere om bildene? ♥

 
Julia natter

Heei 

Nå skal Julia overnatte hos meg. Vi har det utrolig koselig sammen og jeg bare digger hun. Hun er jo naboen min så vi er ganske mye sammen. Nå skal vi se på film og kose oss med goddis.

 


 

Vi snakkes ♥

 
Drar på fjellet

Okei, hei 

Nå skal jeg, Ingrid og pappa dra på fjellet og gå turer. Jeg fikk turbukse og fjellstøvler i går. Og så må jeg gå inn i fjellstøvlene mine før jeg skal til Jotunheimen med klassen. Skal ta masse bilder så når jeg kommer hjem, blir det sikkert et bildetdryss. 

 


Men vi snakkes ♥

 
Sjokolade, is, jordbær

Okei 

Da er naboene på besøk, de er veldig hyggelige. Vi har spist jordbær, sjokolade og is. Det er såå gost. . I dag har jeg ikke gjort noe spessielt, bortsett fra at vi har fått en kaninunge. Vi har kalt den trampe, den er såå nydelig! 

 Trampe ♥


Hva har du gjort i dag?

 
Dagen i dag..

Heei ♥

I dag har jeg vært med Stian, Even og Andres. Vi har hoppet på trampolinen for det meste. Jeg skulle lære meg sideflip, ehe det funka ikke! Men jeg har hatt en fin dag og sånt.

 

 


Cheerleading på høyeste nivå! :)

 

Hva har du gjort i dag?

 
Bilder med Marte..

Hallo 

Når jeg var på Sørlandet tok jeg mange bilder med Marte. Marte er utrolig hyggelig og vi har hytte rett ved siden av hverandre. Marte er et år yngre enn meg men vi har det veldig hyggelig uansett. 

 

 

 

 

Hva synes dere om bildene? ♥

 
Justin Bieber billetter!!!

Okei ♥

Veronica,Marte Lise og jeg har fått tak i Justin Bieber billetter. Åh, jeg er såå glad. Mamman til Marte Lise satt og holdt på kjempelenge med det. Også fikk hun tak i det!! ♥ Er sykt glad. 

 

Skal du på konserten? ♥

 
På besøk

Okei ♥

I går var jeg på besøk til Marte Lise med Julia og Veronica. Vi så på youtube videoer,tok bilder og koste med kaninungene for det meste. Det var veldig koselig. 

  

Ble ikke så mange bilder, hehe.. ♥

 
Kommet hjem fra Sørlandet..

Hei hei ♥

Da har jeg endelig kommet hjem fra hytta på Sørlandet. Det har vært hyggelig og jeg elsker å være der, men det har nesten ikke vært noe sol. Men jeg har kost meg med venner og familie. 

 


Bilturen til hytta var på 5 timer, huff. Kjedelig..

 


Jeg hadde bursdag den 24 juni og ble fjortiz :)

 


Tok masse bilder med Ingrid fordi jeg fikk kamerastativ. 

 


Koste oss med tremenninger ♥

 

Marte og jeg lagde vafler :)

 


Ingrid hadde bursdag og ble 10 år 5. juli ♥

 

 
Vi dro til dyreparken på Ingrid sin bursdag! :) Såå koselig ♥

 


Marte og jeg kjøpte jordbær, de var store!! ♥

 


Har hatt photoshoot med Marte! ♥

 
Har vært mye med min nydelige kusine Ida ♥

 

 
Jeg var på en gård med søskenbarna mine,tanter,onkler og besteforeldre. Og vi stelte hestene og red på de. :)

 


Hadde danseshow med Marte ♥

 

 

Har ikke gjort s mye andre ting for det har regnet hele tiden og sånt! :)

 
Ny header

Ja hei ♥

Jeg vet at jeg akkurat har byttet header men jeg blir aldri helt fornøyd. Men men, i dag skal jeg til Marte Lise med Veronica og Julia. Det blir koselig. 

 


//Bildet er tatt på Sørlandet//

 

Hva synes dere om headeren?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits