Anbefaler Essence neglelakk

Hei hei ♥

Nå tenkte jeg bare å anbefale en av mine neglelakker. Denne neglelakken er fra Essens. Den er utrolig lett å ta på og den er ikke for tørr eller for rendene. Den har også en veldig fin farge, synes jeg og så har den en veldig søtt utseendet. 
Ehe, ikke akkurat proff i å ta det på. Men jeg hadde dårig tid.


Synes? ♥

 
Strevedager

Hei hei ♥

De siste dagene har vi felt masse trær i hagen og så ska vi bygge sånn sittepass ut så jeg må hjepe til mye, derfor har jeg ikke så mye tid til bogging. Jeg geder meg kjempemye tti at er ferdig for jeg tror hagen vår bir mye finere da. Jeg lagde lavlova i går og her en noen bilder av den..

 

Hva har du gjort i dag?

 
Fotball <3

Hei hei ♥

I dag så har jeg spilt fotball i noen timer. Fotballklubben min er i Danmark på cup nå men siden jeg har bare gått der et halvt år så synes jeg at det ble for dumt å være med på cupen. Så nå har jeg hele kunstgresset for meg selv og det er jo kjempegøy. Tok med kameraet og tok noen bilder. 

 

 

Synes om bildene? 

 
På besøk hos Julia

Hei hei ♥

Jeg kom hjem halv tolv i går og da var det litt sent å blogge. Men jeg var i hvert fall hos Julia hee dagen og vi badet, har solt oss og lagd taco. Det er kjempehyggelig å være med Julia, vi var naboer før men så flyttet jeg.


Taco med jordbær er faktisk kjempegodt.

 

 

Synes?

 
Stranddag

Hei hei ♥

I dag har Marte Lise og jeg vært på Pressan hele dagen. Vi har badet utrolig mye og det er så fint og varmt vann. Det er spådd dårligere vær allerede i morgen så jeg håper det er feil for jeg vil bli brun..


Haha, for noe griseri.. Men det var godt da ♥♥


Woho, har fått skilleHva har du gjort i dag? ♥

 
Gårsdagen

Hei hei ♥

I går skulle vi jo prøve å farge håret. Det ble jo litt lysere, men ikke så mye. Så det var litt sløsing med penger, men den kostet ikke så mye. Så det kan gå. I dag så har vi tenkt til å bade og sole oss, blir nok bra.


Det ble en mindre grå farge og en mer friskere farge da, synes jeg. 
 Synes? ♥

 
22. juli

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat vært i Sundet og kjøpt litt forskjellig. Jeg møtte Marte Lise der og nå ska hun sove hos meg. Det er kjempefint vær så vi kommer sikkert til å være mye ute og kose oss i sola. 


Joggedress fra Cubus 199,- per del.
I stad kjøpte vi hårfarge og så skal vi prøve å stripe det etterpå. Ønsk oss lykke til..?

 

 

I dag er det 2 år siden det massakren på Utøya og bomben i Oslo, kondolerer til pårørende ♥

 
Is is

Hei hei ♥

I dag så har det vært stekende sol hele dagen så da har jeg solt meg masse, begynner faktisk å få skille. Jeg har også ryddet rommet mitt og jeg blir mye blidere når alt er ryddig rundt meg. Har egentlig ikke gjort så mye mer. Nyter solen i hvert fall. 

 

 

Synes?

 
Borte bra, men hjemme best

Hei hei, åh er så utrolig bra å komme hjem igjen. Vi har vært i Sandefjord,Kristiansand og Arendal. Vi har bare hatt sol og kjempefint vær. Har kost meg masse med båtturer, holmeturer, shopping, grillkvelder, vannski og bading. Vi har besøkt masse venner og familie. 


Mari og jeg lagde taco. Vi hentet varene med båt og ble veldig forskinket. Vi begyngte å lage middagen et kvarter før familiene våre kom hjem. Men men, det ble vellykket uansett. Tok nesten ingen bilder fra da vi sto på vannski, for båten kjørte kjempefort og bateriet på kameraet mitt gikk ut for batteri midt i. Men knipsa noen få bilder. Begge var sminkeøse og jeg ser ikke ut, men koselige bilder. 


Synes om bildene? ♥

 
Internettproblemer

Hei hei, nå er jeg i Arendal og besøker familie og venner. Jeg har ikke Internett her så jeg kan ikke blogge. Så om en uke blir det mye bedre blogging, for da blir jeg bare hjemme.  
Synes om bildene?

 
Min dag

Hei hei

Jeg overnattet hos Veronica i natt og det var kjempekoselig å være med hun, som alltid. Vi gikk ned til butikken og kjøpte druer, brus og potetgull. Så gikk vi til brygga og koste oss. Jeg greide å glemme minnekortet hjemme så jeg fikk bare noen få bilder med iPhonen. Vi har sett på film og egentig bare prata. Etter jeg kom hjem så pakka jeg og dro ti Julia. Vi har hatt det kjempekoselig, alltid like gøy å være der. Savner å være nabo med hun. 

Synes om bildene? 

 
Ting som irriterer meg

  • Folk som ikke greier å holde en samtale. Jeg prøver å ta opp masse temaer med personen og så spør den ikke noe tilbake og det blir klein stemning. Hater det..
  • Når en venninne skal på besøk til meg klokka 5 og hun kommer kvart på 5. De 15 minuttene har veldig mye om å gjøre.  
  • Folk som ikke greier å ta et hint.
  • Når man skriver en lang melding som man forventer en stor respons på. Og så svarer personen med en liten setning.. 
  • Når jeg skal ta bilder og tar selvutløser på. Det første bildet blir fint, men så kommer et stort vindkast og håret blir blåst over alt.  • Når fok sier stygge ting om seg selv for at jeg skal gi den kompimenter. Som for eksempel: "Ååå, jeg er så tjukk"
  • Folk som ofte er i dårig humør.
  • Folk som er slitsomme, som begynner samtaler på facebook 8 ganger hver time...
  • Når bussjåføren tror du er voksen og tar voksenpris for deg og så merker du det i ettertid.

 

 

Noe som irriterer deg?

 

 
Dagens antrekk


Shorts og genser - Bikbok      Solbriler - Pieces

 

Synes om antrekket?

 
Hvordan jeg lager smoothie

 

                    

 

 

Synes? ♥

 
Gårsdagens antrekkShorts - BikBok      Topp - Cubus      Skjerf - Cubus      Smykke - Kappahl      Solbriller - Glitter

 

Hva synes du om antrekket?

 
Innkjøp fra Sverige

Hei hei ♥

Nå har jeg vært på camping i Sverige i noen dager. Jeg har badet, solt meg og shoppa. Det har vært utroig herlig vær. 23 grader i skyggen alle dagene. Og så har de så mye god mat i Sverige og mye mer utvalg enn i Norge så jeg liker å være der godt. 


Genser fra Björkvin 700,-   Sjult reklame.. sprite


Treningstights Puma 500,-        Treningstop Nike 199,-Topp fra Newport 199,- eer 299,-Synes om innkjøpene?

 
Mine mascaraer

Hei hei, nå er jeg sansyneligvis på en strand i Sverige og bader eller på et kjøpesenter. Dette innlegget er tidsinnstilt og ble skrevet i går. Nå skal jeg vise dere de mascaraene jeg liker best.


Mabeline New York

Denne mascaraen har ikke så fint utseenet men det er kjempe god å bruke. Det jeg liker best med den er at den gir lange og fydige vipper. Man får ikke klumper av den. Den er ikke vannfast så den er enkel å ta av med sminkefjerner. 


Dior

Denne mascaraen synes jeg har veldig fint utseendet. Den er vannfast så den er litt vanskelig å fjerne men den bruker jeg bare om jeg skal bade og ikke vil fjerne sminken. Den er utrolig god å bruke og du får lange, fyldige og fine vipper av denne også. 

  

Har du prøvd de? ♥

 
Ingrid har bursdag

Hei hei ♥ I dag så startet dagen med at jeg lagde pannekaker og vi dekket på med bær og flagg. Ingrid har bursdag i dag og vi har altid koselig frokost med masse gode ting når når folk har bursdag. Jeg tror vi skal dra til Sverige etterpå så da blir det ikke så mye bogging men men. 
Jeg dusja akkurat og har ikke rukket å tørke håre ordentlig, så det er ikke fett..

 

Synes om bildene?

 
Grilling med jentene

Hallo, kom akkurat hjem fra grillkveld med jentene. Vi har bada masse, grilt pølser, solt oss, spist godteri og egentlig bare kost oss masse sammen. I morgen skal jeg til hytta og male den og sånt så derfor overnattet jeg ikke ute. 
Haha, prøvde å lage YOLO men men.. Gikk ikke så bra. 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Hvite and pink

Hei hei ♥ I dag så har jeg vært ute og trent og hjulpet mamma med å luke i hagen. Jeg har syklet 3  km og det gjorde jeg på 15 min. Etterpå skal jeg ut og bade og grille med jentene. Det blir sikkert kjempekoselig. 

 

Snakkes ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits