Pannekaker

Hei dere! 

Jeg har begynt å lage pannekaker hver sandag eller lørdag til frokost. Det er utrolig godt synes jeg ja. Av og til har vi bær og frukt ved siden av, og av og til bare sukker og sånt. 

 

 

 

Lager du pannekaker ofte?

 
Bursdagfeiring

Hei dere! ♥

I går så feiret jeg min bursdag. Det var utrolig koselig, vi spiste mat og så på "fritt vilt" for det meste. Vi skal jo snart til Jotunheimen alle sammen, så da måtte vi se den. 

 
Ser ikke ut på dette bildet, men det er koselig siden det er nesten det enste bildet med Lina! ♥

Det kommer flere bilder. Men må gå nå, snakkes. :)

 
Bake kake..

Hei ♥

Blir litt sen blogging for jeg har vært og dansa. Jeg skal danse i teateret med Birte og Selene og så driver vi å ordner til det. Skal bake kake nå så jeg må gå, men vi snakkes.

 


//Bildet fra i går//

 

Hva ar du gjort i dag? :)

 
Fotballkamp!

Hei dere! ♥

Da har jeg vært på fotballkamp med Lina,Sessa,Janet og Ida. Det er jo veldig koselig fordi man møter så mange der og ja. Så da kommer det bilder fra det.

 

Synes?

 
Photoshoot med Julia

Hei ♥

I går så hadde jeg og Julia photoshoot. Og så hadde vi tenkt til å gjøre noe nytt, alstå indianer/cowboy tema haha. Så da ble det det!

 
Synes?

 

 
Kult med skole da!

Hei dere! ♥

Nå har jeg jo gått hele 3 dager på skolen, haha. Det er utrolig godt å komme tilbake, å se alle. I dag så har jeg vært på min første sangøvelse. Jeg har begynt å ta sangtimer og skal det fremover på mandager. Jeg synes det er utrolig gøy å synge så jeg ser frem til det. Slenger på noen bilder av Trampe! 

 

Trampee ♥Tips til hva jeg kan blogge om?
Kos med Marte Lise

Hei! ♥ I går etter skolen dro jeg hjem til Marte Lise. Så overnattet jeg så det har ikke blitt så mye blogging, men men. Vi har hatt det koselig, men det har regnet så mye så det var ikke så mye vi å gjøre ute i dag. Vi har spilt inn spørsmålsrunden, så den kommer nok i løpet av dagen. 

 

 

Hva synes dere om bildene?

 

 
9 klasse

Ja, hei! ♥ Da er jeg 9-klassing. Gleder meg faktisk til å komme igang med skolen, det har ikke vært noe fint vær i sommerferien så da spiller det ikke noe rolle med ferie. Var utrolig hyggelig å se alle igjen og sånt. Mamma og jeg kjørte ned til Sundet i stad og da fikk jeg et par nye joggesko. Jeg skulle egentlig få Converse også men det var ikke flere hvite igjen. Og jeg har lyst på hvite! 

 
Søtingene ♥Nå bare gleder jeg meg til et nytt skoleår. 

 
Sol

Heei! ♥ Nå har det endelig blitt fint vær og jeg nyter det så myye som jeg kan! Har vært med Selene i hele dag og for en stund siden kom Johanne. Nå skal jeg bare spise middag og så skal jeg ut igjen tror jeg. Gleder meg sykt til i morgen for da begynner vi på skolen, blir såå bra å se alle igjen. 

  

Haha, gammelt bildet. Men men, ILU Selene! ♥

 
Mine brukere..

Facebook - http://www.facebook.com/elibkle

Blogg - http://blogsoft.no/profile/1316591

Youtube - http://www.youtube.com/user/TheElibk?feature=mhee

Twitter - https://twitter.com/EliseKleven

Formspring - http://www.formspring.me/elibkle

Gmail - elisebkleven@gmail.com

 

 

 

Veldig hyggelig hvis dere følger meg på twitter og formsprig! Send meg mail hvis dere lurer på noe. ♥

 
Anbefaling - lip gloss

Hei! ♥ Fra nå av så har jeg tenkt til å anbefale ting sånn som "ukens anbefaling"! Tar selvfølgelig å anbefaler ting jeg er fornøyd med som jeg synes funker bra. 

 

Den er ikke glittrete som man ser på bildet over. Den får en utrolig fin og sterk farge på. Den holder lenge, når jeg tok den på sist så spiste jeg middag. Og så holdt den lenge etter jeg var ferdig. Fikk den av mamma! ♥ Men tror den kan kjøpes på vanlige sminkebutikker, kicks og sånt. 

 

 

Hva synes du om anbefalingen? ♥

 
Bilder fra da Ida var her..

Okei, hei! ♥ Ida dro jo hjem i går, men jeg har hatt det så travelt at jeg ikke ha kunne blogge og legge ut bildene. Men den spørsmålsrundevideoen er alt for stor fil så det går ikke ann å legge den ut. Så det blir desverre ikke noe av. 

 Søtingene mine! :)

 

 

Har kjempemange andre bilder, men ble ikke så fornøyd! 

 
Spørsmålsrunde

Heei! ♥ Da har jeg og Ida tenkt til å ha en spørsmålsrunde. Bare kom med spørsmål, det hadde vært veldig fint. :) Vi svarer i morgen på video.

 

 

 

Kom inn med masse spørsmål! Da blir vi glade! ♥

 
Smoothie

Heei ♥ Da har jeg og Ida laget smoothie. Det var for det meste bær og melk. Men det var godt da! Nå skal vi kanskje lage video. Så følg med ;)

 

Smoothien smaker bedre en den ser ut, hehe ♥

Da drar jeg i bursdag

Hei!! ♥ Nå skal jeg først til Jessheim for å kjøpe gave og så skal jeg til Oslo for å dra i min kusines bursdag! Det er kusine bursdag og blir utrolig koselig. Kommer hjem i kveld, det kommer sikkert noen bilder da. 


Ida ♥ Hun har ikke bursdag men hun skal være med. 

 

Snakkes ♥

 

 
Photoshoot med Selene

Hei ♥ Selene og jeg trengte et nytt proflibildet på face begge egentlig. Så da bestemte vi oss for å ha en "photoshoot"! Det blir veldig bra kvalitet for jeg har bedre objekt, så jeg er veldig fornøyd med det! 

 


Har en klump i panna, men men! Haha.. ;D

 


Er utrolig glad i deg Selene ♥

 
Gårsdagen

Hei dere! ♥ Skulle egentlig lage en video om i går men, den ble ikke bra. Så, da bare skriver jeg. Jeg skulle på Jessheim for å se "Madagaskar" med noen venner. Først så skulle jeg møte Lina, men så greide jeg å gå meg bort i nabolaget hennes, haha. Men fant hun til slutt og så skulle vi ta bussen med de andre. Vi kjøpte biletter og så gikk vi rundt på storsenteret og så litt på klær og sånt.

 

Når vi skulle inn i kinoen så bare stoppet en vakt oss og sa at det ikke var lov med kamera. Vi hadde jo bare planlagt å ta bilder sammen og sånt, men men. Noen skulle ikke være med på kinoen så da tok heldigvis de mitt kamera med. Det var en morsom film, haha. Etter kinoen tok alle bussen hjem, og så ble jeg med hjem til Sessa. 

 

  

Vet det ble litt langt innlegg, men men. Snakkes ♥

 
Jeg svarer på spørsmål..

Hvorfor fjerna du "må gjøre videoen" til deg og Veronica?

-Den ble bare HELT mislykka. Jeg måtte nesten klippe bort alt, og da var det like greit å fjerne den. Men jeg kan prøve å lage en ny! 

 

Hvordan greier du å lage headere der hvor du er flere steder?

-Jeg bare prøver å mikse det sammen så godt jeg kan. Alt gjør jeg på GIMP! :) MyLove ♥

 

Hvem er dine bestevenner?

-Haha, bestevenner for livet! ♥ ♥ Nei, jeg har mange venner. Men setter de ikke opp i en liste, haha..

 Er det noen du har lyst til å bli bedre kjent med?

-Veronica, Lina og mange andre :)

 

Har du noen gode guttevenner?

-Jaja, de er veldig hyggelige!

 

Skjer det noe mellom deg og en annen på trinnet fortida?

-Kanskje... Neida! :P

 

 

Hva er snittet ditt?

-Åh, jeg ble utrolig fornøyd. Det er 4,6 og til jul så fikk jeg 4,1. Jeg forbedret det mer enn en halv karakter. :) 


Hvordan billetter fikk du til Justin Bieber konserten?

-Jeg fikk sitteplasser, men nesten alt annet var utsolgt så. Og jeg var utrolig heldig som fikk når det var 80 000 som ikke fikk. Så jeg er fornøyd! :)

 

Hva heter speilreflekskameraet ditt?

-Det heter canon 1100D, men nå bruker jeg et annet objekt. Så det tar bedre bilder. Det heter canon 50mm eller noe sånt og har mye bedre lysstyrke!
Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre!! ♥ Svarer som oftest..

 
Filmkos

Hei hei! ♥

I dag har jeg brukt tiden min til å rydde gjennom hele klesskapet. Så da er det gjort. Nå ser Ingrid og jeg på film, det er så koselig. 

 Objektet- lånte/fikk pappa sitt objekt, det er 50mm! Er så glad for det :)


Hva gjør dere?
Hjeeemme!

Hei ♥  Nå er jeg hjemme. Kom hjem for en stund siden og kjørte 3 timers biltur. Vi var i Stavern som er i fylke Vestfold. Vi var på campingen, og det var utrolig koselig der. Det var fin badestrand (med brygge), fotballbane og mye annet. Vil gjerne dra dit flere ganger. Nå skal jeg spise middag og kose meg med "Pretty little liars". 

 
 Vi snakkes ♥

 
Gårsdagen

I går var jeg hos Ida med Janet. Vi har sett på tv-serien "Pretty little liars" og prata for det meste. Det var utrolig hyggelig å se de igjen. Vi tok bilder fra dagen så da poster jeg noen her, haha.

 

 

Hva synes dere om bildene?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits