Fotball dag

Hei hei ♥

I dag så var jeg jo på jentefestival. Det var veldig gøy og vi kom videre til A-sluttspillet i morgen, så det gleder jeg meg til. Vi spilte mot Stabæk, Hønefoss og Lillestrøm. Det har vært en hyggelig dag. 

 

 

 

Men nå må jeg gå og se på MGPjr. Hva har dere gjort i dag? ♥

 

 
Jentefestivalen

Hei hei ♥

 

Nå drar jeg om en halv time på jentefestivalen. Det er et opplegg der hvor vi spiller kamper mot andre lag i Akershus på samme dag. Dette blir nok kjempegøy og det er jo en god stund jeg har spilt kamper. Så jeg gleder meg.

 


 

Litt gamle bilder, men men. Hva skal du i dag? ♥

 
Beste mamma

Hei hei ♥

Endelig helg! Nå er jeg ganske fornøyd. Jeg har gjort unna alle lekser, skal ha en kjempefin helg med masse fotball og jeg har fått en gave av mamma. Jeg trengte veldig en klokke som jeg kan ha når jeg trener, for da kan jeg føge med på tiden og slipper å gå til baggen og se på iPhonen hele tiden. Så da fikk jeg det av min kjære mamma. ♥

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Barnebursdag

Hei hei ♥

Nå har min lillesøster Ingrid akkurat hatt barnebursdag. Så da har jeg vært med å arrangert leker og satt på musikk. Veldig skjønne barn. Nå har vi jo så kart masse rester så det blir nok noen dager med dessert fremover. ♥

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Har det travelt

Hei hei ♥

Om to dager så sutter vår ukeplan og da må jeg gjøre alle leksene i dag for i morgen er jeg fullbokka. Jeg burde begynne å prioritere litt mere lekser første uka, for jeg sparer det meste til siste uka og da blir det alltid så stress å få gjort alt. Så da vet dere hva jeg skal gjøre i dag. Også luften på skolen og hvert fall i klasserommene er jo rett og slett umulig å jobbe i. Det er utroig dårlig luft og jeg kjenner jeg får veldig vondt i hodet etter hver time.

 

 

Har dere også mye lekser nå?

 
Smoothie

Hei hei ♥

Kom hjem fra skolen for en time siden. I dag skal jeg rydde rommet, få unnagjort en del lekser, kanskje trene litt og lage middag, det blir nok kjøttdeig og spagetti. I stad lagde jeg i hvert fall en kjempegod smoothie med masse bær. Knipsa noen bilder på kjøkkenet i stad. 

 

Lager du ofte smoothie?

 
Sminkevideo

 Hei hei ♥

Jeg har spilt inn denne videoen for snart en uke siden, men movie maker har klikka helt på pc-en min. Så det har vært ganske håpløst å redigere videoen, men nå gikk det. 

 

  

 

 

 

Synes om videoen?

 

 
Barnevakt

Hei hei ♥

Da har jeg akkurat sittet barnevakt noen timer. Liker godt å være med barn og sånt så det passer ganske bra for meg. I dag har jeg jogget 5km, bakt kake og ryddet rommet. Ingrid skal snart feire bursdagen sin så da er den ene kaken klar. 

 Er dere barnevakt av og til?

 
Siste innkjøp

Hei dere ♥

I går så fikk jeg en gave av mamma, hun hadde kjøpt en egen tangle teezer til meg. Jeg ble kjempeglad for Ingrid og jeg har delt på en en stund nå men det funker ikke så bra når en av oss reiser bort på overnattinger. For tangle teezer er jo en børste som ikke lugger i det hele tatt, så nå fikk jeg en egen. Den er forresten kjøpt på Enklere liv. 

 

 

Har du denne børsten?

 
Jentekveld

Hei hei ♥

I natt så overnattet jeg hos Ine med Marte Lise og Johanne. Det var kjempekoselig, herligste jentene. Vi har kjørt rullestol,bada i jacuzzi og basseng, prata, spist masse godt og tatt litt bilder. Er sikkert 2 år siden sist jentekveld, så det var på tide. ¨

 

 

Hva synes dere om bildene? ♥

 
Sesongens første trening

                                                                                                                                                                                                                                                        //Skulle postes i går.

Hei hei!

Nå har jeg vært på fotballtrening. Har spilt mye fotball i sommer, men så ikke så mye forbedring uansett. Det var kjempegøy å komme igang og jeg synes det er veldig morsomt å spille fotball. Jeg vurderer også nå å begynne å trene på treningssenter styrketrening og kondisjon. Men vi får se
 Vi snakkes ♥

 
5 ting jeg ønsker meg fortiden

1. Sjokoladefontene! Åååh, tenk så herlig å ha det. Da hadde jeg sikkert spist sjokolade og jordbær 24/7.

2. Speiloverlag på iPhonen min. Det hadde vært veldig praktisk for da slipper jeg og gå inn på kamera hver gang jeg skal sjekke sminken eller lignende. 

3. Flatskjerm. Jeg har jo en flatskjerm fra før men jeg synes den er så utrolig liten og har mye mere lyst på en litt stor en. 

4. Mac leppestifter ♥♥ Mange av vennene mine har disse og de er kjempefine å bruke og pluss at jeg elsker designet utenpå.

5. Sminke organiserer! Det finnes mange typer av sånne sminkeorganiserere og de ser utrolig praktiske ut og kjempefine. 

 

 

Hva ønsker du deg fortiden?

 

 

 
Hjemme alene kos

Hei hei ♥

Nå har jeg redigert sminkevideoen i 3 timer og pluttseig når jeg skal lagre den så kommer det opp at jeg ikke kan lagre den for det er noe feil med videoklippene. Det er skikkelig surt, i hvert fall når lagt ned mye arbeid i videoen. Men jeg skal prøve å redigere den igjen i morgen. Men men, nå har Ingrid og jeg laget grøt og vi koser oss forran tv-en med "Amazing race" så det er jo koselig da. 


 

 
Sol

Hei hei ♥

Da er andre skoledag overstått. Synes det er herlig å komme tilbake på skolen nå og se alle sammen. Det er kjempefint vær her i Eidsvoll nå, masse sol. I dag hadde jeg jo på strømpebukse for å se litt brun ut, men så tenkte jo ikke jeg på at strømmebukser skinner i sola. Så gjett hvem som gikk rundt som en elektrisk ål i hele dag.? Joda, det var meg.  

Hvordan har din dag hvert?

 

 
Hvordan lage timeplan på picmonkey.com

 

 Dette er da måten jeg brukte på å lage min timeplan. Det finnes sikkert masse andre videoer med andre måter, men men. Håper dere likte den selv om det ble ganske lang. 

 

 

Hva synes dere om filmen?

 

 
Ukens spørsmål

Brukte du lang tid på å lage timeplanen?

Rundt en time, men det tok mye lengre tid når jeg skulle filme alt og forklare og sånt.

 

Hvor lagde du timeplanen?

Jeg lagde den i Picmonkey.com

 

Hvor ser du filmer på nettet?

Jeg ser de på siden «megashare».

 

Kan du ha linkerunde?

Jeg kan kanskje ha det etter hvert.

 

Hvor er genseren fra?

Genseren er fra GinaTricot og den har verdens herligste pusestoff inni.Hvis du ville ha en annerledes farge på rommet ditt, hva hadde det vært?

Da ville jeg hatt en lys lillafarge eller en lys gråfarge.

 

Hvor er pilotbrillene dine fra?

De er fra pieces.

 

Har du laget headeren din selv?

Ja, det har jeg. Jeg tror jeg skal skifte snart for jeg er greit lei av den nå.

 

Kan du ha roomtour-video?

Ja, men skal bare få alt helt perfekt først. Mangler noen ting her og der.

 

Hvordan får du så fin effekt på dine antrekksbilder?

Jeg bruker «Auto fix» på bilder som jeg redigerer i programmet http://pixlr.com/express/  her ser dere forskjellen:
Kan du vise hvordan du tar på øyenbrynsblyanten?

Ja, det kan jeg vise senere.

 

Hvilke instillinger bruker du på kameraet? Og hvilket kamera har du?

Jeg bruker portrett ganske ofte. Kameraet mitt heter Canon 1100D og så har jeg 50mm linse.

 

 

 

 

Noe dere lurer på til neste gang? ♥

 
Dagens antrekk

Alt fra GinaTricot 
Synes om antrekket?Herlig start på dagen

Hei hei ♥

I dag så er det lørdag og jeg pleier å lage lapper i helgen som frokost. Og da lager jeg til hele familien. Det er jo koselig å ha en fin familiefrokort og så smaker lapper utrolig godt. 
 

Lager du ofte lapper? 

 
Treningsvideoer

Hei hei ♥

Stina som blogger på bloggen stina.blogg.no har laget noen treningsvideoer. Og i disse videoene så viser hun forskjellige treningsøvelser. De øvelsene trener jeg til i blant. Jeg synes hun er veldig flink til å forklare og lage videoer generelt. 

 

 

 

Hva synes dere om videoene?

 
Skoletips

1. Ikke vær sulten når du skal gjøre lekser. Hvis du er sulten så konsentrerer du deg heller om andre ting enn lekser. 

2. Hold rommet ditt ryddig. Når du holder rommet ditt ryddig så fokuserer du heller på det du skal enn at rommet er rotete. Jeg personlig føler meg bedre hvis rommet mitt er ryddig. 

3. Ha på deg noe komfortabelt når du skal gjøre lekser. Det er mye bedre å gjøre lekser i chilleklær enn en stram olabukse og stiv skjorte for eksempel. 4. Rydd gjennom skolemappen og skoletingene dine før du starter et nytt år. Det er mye bedre å få alt det gamle bort før du starter på nytt. 

5. Slå av pc-en og slå på fly-modus på mobilen når du gjør lekser, da konsentrerer du deg mye bedre enn om du skulle fått masse meldinger og være på face imens du gjør lekser. 

6. Lag en søt timeplan som du kan ha på kjøleskapet og i mappa. Jeg hermet etter Erica Mohn Kvam der.  

 

Hva synes dere om tipsene?

 
Første skoledag

Hei hei  ♥

Da var første skoledag unnagjort. Var herlig å se alle igjen, har faktisk savnet skolen i ferien. Så nå ser jeg frem til et kjempefint og herlig skoleår som størst på skolen. Vi skal jo ha skoleball dette skoleåret og det gleder jeg meg veldig til. I 9. klasse så gikk egentlig ae prøver og sånt av seg selv og jeg jobbet ikke så mye, men dette året skal jeg jobbe mye mer og fokusere mer på skolen. Er også veldig fornøyd med lærerene jeg fikk. Nå pakker jeg inn bøker. 


 

Startet du også på skolen i dag? ♥

 
Filmer man må se

1. Titanic   

 

2. The notebook


3. The last song


4. Dear John 5. Remember me 6. A walk to remember7. Lol8. Pitch perfect9. Love actually10. Bridget jones 1 og 2 

 

Har du sett noen av filmene?

Gårsdagen var herlig

Hei dere ♥

Julia og Johanne var hos meg til elleve i går. Vi så på masse filmer, spiste kake og popkorn. Er veldig koselig å være med de, vi lo kjempemye og de er best. Uansett, når jeg våknet i dag så hadde jeg utrolig vondt i hodet. Hittil har jeg bare dusja og sett på film. Men jeg skal kanskje finne på noe med Julia og Johanne senere i dag da. Topp - GinaTricot       Shorts - BikBok


↑  Grunnen til at jeg har en flekk på shortsen er at når jeg skulle sminke meg i stad, så hørte jeg på radioen. Plutselig kommer en fengende sang og jeg begynner å danse til sangen med min mascara i hånden. Og så klumsete jeg er, så greier jeg å gni mascara utover shortsen. Så jeg har nå stått en stund og skrubbet mascaraen bort. 

 

 

Hva synes dere om antrekket?

 
Mitt rom - før og etter

Hei hei ♥

For snart et år siden så flyttet vi. Det huset vi fyttet til er jo et gammelt, men stor hus. Så veggene i huset var gule, rød og grønne. Med en gang vi flyttet så malte vi alle soverommene hvite og jeg har fått masse nye møbler og nye ting. Så nå har jeg tenkt til å vise hvordan rommet mitt så ut før og hvordan det ser ut nå.Hva synes dere om forandringen? ♥

 
Familiebursdag

Hei hei ♥

Endelig så er jeg hjemme. Denne hegen har jeg vært på Dagali og der er det ikke noe internett så jeg fikk ikke blogget. Men uansett, vi reiste dit for at vi skule i en familiebursdag. Jeg har møtt mange tremeninger og slekt fra Engand så jeg har snakket mye engelsk. Det har vært vedig koselig og morsom bursdag.

 

Synes om bildene? ♥

 
Dagens antrekk - Familiebursdag


Alt fra cubusHva synes du om antrekket? ♥

 
Dagnes innkjøp

I dag var jeg på Jessheim storsenter med Johanne. Var kjempehyggeig å se hun igjen, har sikkert ikke sett hun på 1 måned. Vi hadde det vedig koselig. Jeg kjøpte ikke så mye, men det jeg kjøpte er jeg fornøyd med. Hele BikBok var forresten på 30% i dag. 


Smykke fra BikBok til 99,-


Genser fra GinaTricot 149,-


Shorts fra BikBok til 169,-

 

Synes?

 
Dagens antrekk


Topp - GinaTricot     Shorts - BikBok     Smykke - Cubus

 

Synes? ♥

 
Dekorering på rommet mitt


Lyserosa pute fra Kid og den andre er fra Ikea.  


Blomsterhjerte fra Nille


Smykketre fra Jysk


Pelstepper fra Ikea og puter fra Kid

 

 

Hva synes dere om tingene?

 
Min hverdagssminke

Hei hei ♥

Da tenkte jeg bare å vise dere min hverdagssminke. Jeg kjøper sminken min på kikcs, cubus, lindex, taxfree, maxfactor, vita osv.. Dette er det jeg bruker til vanig, men bruker flere produkter om jeg skal noe spesielt.


Øyenskygger fra Mac, pudder fra ID, øyenbrynsblyant fra Isadora, mascara fra Dior og lipgloss fra Mary Kay.

 

Bruker du noen av de samme produktene som meg? 

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits