Oppdatering

Hei! ♥

I dag så har vi pakket ut veldig mange ting i huset. Det virker utrolig tomt på alle rommene, men men. Vi begynte rundt klokka 9 og sluttet 5. Men nå driver jeg å ser på ting til rommet, klesønsker og vintersko. Dere som har høstferie nå får kose dere kjempemye! 
Bildene er tatt med kamerastativ så det var vanskelig å få fokus, jaja.

 
Ønsker

Hei og god morgen! ♥

Jeg våkna 8 og jeg greier bare ikke å sove lenger, må øve! Jaja, jeg får straks et nytt rom og bare gleder meg helt sykt til å innrede det. Det er større enn det jeg har nå og det har ikke så mye skråvegg, yesss! Ser på ting på kremmerhuset og ikea for det meste. 


Sånne bilder som det er til høyre gir meg utrolig mye inspirasjon! ♥ Elsk

 

Hva synes dere?

 
Har det travelt

Hei hei! ♥

Grunnen til at jeg ikke blogga i går var fordi jeg rett og slett ikke hadde tid. Nå fortida har vi det veldig travelt hjemme. Vi driver jo å pakker alle ting ned og gjør klart for visning i huset. Derfor kan jeg nesten ikke være på pc-en! Jaja, blir mye bedre blogging etter høstferien for da har vi blitt ferdig med alt. 

//Uten sminke


Ryddig eller hvaaa?? haha

 

Hva skal dere i dag? ♥

 
Linkerunde!

Hei hei! ♥ Nå fortida får jeg så mange kommentarer om jeg kan linke forskjellige bloggere. Men da tar jeg heller en linkerunde. Det du gjør hvis du vil være med er å :legge igjen en kommentar eller flere kommentarer med din blogg der. Jo flere ganger du kommenterer jo større sjanse har du. 

Lykke til! 

 
Bare en dag til høstferie

Heei ♥

Da er det kunn en dag igjen til høstferie, gleder meg kjempemye. I høstferien skal vi flytte inn i det nye huset, det blir bra. I kjøpte jeg og mamma maling. Vi skal jo male mamma og pappa sitt nye rom ogmitt og Ingrid sitt. Ingrid og jeg skal ha hvitfarge mens mamma og pappa skal ha hvit med blå i. 

Vi hadde sånn tysk eventyr opplesing i dag. Det vil si at vi ble delt opp i grupper og så skulle vi lese et eventyr på tysk, det gikk ganske bra med meg. Har kommet ganske greit i gang med arbeidsplanen men nå har jeg tenkt til å gjøre masse lekser.


Insta bildet fra timen, Sessa og meg. Haha ♥

 

 

Hva skal du i dag?

 
Min dag så langt

Hei! 

Etter skolen tok jeg bussen til kirka for å være på sånn konfirmantundervisning. Vi fikk kakao og bolle der og ellers så pratet vi. Nå har jeg tenkt til å gjøre norsk og tysklekser. I morgen er det sånn at vi skal ha skuespill i tysken. Og da må vi ha bra utale, så da blir det pugging.
For et vakkert bildet..? jaja

 

Vi snakkes! :)

 
Ukens spørsmål #39

Hvordan kamera har du? Jeg har kameraet Canon1100D men bruker av og til en 50 mm linse, og den har bedre lysstyrke.

Har dere flyttet inn i det nye huset enda? Nei, vi flytter i høstferien.

Hvor er genseren fra? Genseren er fra GinaTricot, men det var en god stund siden jeg kjøpte den så den er der nok ikke lenger.Kan du ha konkurranser på bloggen? Hvis dere sier hvordan de skal være.

Kommer du til å lage romvideo når du har fått ferdig det nye rommet? Ja, absolutt. Gleder meg utrolig mye til å begynne å ordne det.

Var det gøy på Allnighter? Ja, utrolig gøy. 

Hvordan er Vernica? Hun er utrolig snill og herlig! ♥

 

Hvor ofte går du på sangtimer? En gang i uken.

Hvorfor byttet du blogg? Fordi jeg hadde så mange gammle bilder på den andre bloggen.

 

Synes?Flinkepia!

Heei! ♥ Da har jeg vært på sangtimer, gjort lekser, ryddet rommet og støvsugd hele huset. Nå bare skyper jeg og slapper helt av. Vi hadde foresten sånn mat og helse prøve i dag på skolen. Det gikk så dårlig at jeg tror jeg dør, ehe. Men men, alle kan ikke være flinke til alt! 

Åh, elsker den genseren. Strikka genseeer ♥

 

 

Synes?

 
Sunday is funday!

Hei hei! ♥ I går så var det sånn miniforestilling på Råholdt og da måtte jeg være der. Når jeg kom hjem så lagde vi taco og vurderte hvordan vi skulle ha alle rommene når vi flytter. I dag har vi øvd på skuespillet også har jeg trent. Så det har ikke blitt så mye tid til bloggen men men. YOLO! :)Litt randome bilder fra dagen, haha. Foresten så lagde vi sjokoladeboller nam! 

 

Synes?

 

 
Kjapp oppdaterning!

Hei hei! ♥

Nå er jeg hos Johanne for å jobbe med naturfagsprosjektet. Etter det skal jeg jobbe og så kommer jeg hjem rundt klokka 6 i dag. Da skal jeg vise innkjøpene fra Jessheim i går men nå må jeg gå. 


Pandom bildet fra i går, haha :)

 

Snakkes

 
Jessheim med Johanne

Ja, hei! ♥ Da har Johanne og jeg vært på Jessheim og shoppa. Grunnen til at vi dro var jo at vi skal ha et naturfagsprosjekt og det skal handle om litt helium. Og da måtte vi bare få tak i heliumballonger. Vi så at det var på Peppes Pizza og da måtte vi bare spise der. Det har vært utrolig koselig.
Vi spiste det billigste vi kunne finne for vi kom egentlig bare til Peppes for å få ballong, haha. 

 


Haha, så smart ut!


Antrekket til Johanne ♥

 


Peppes ballong! ♥

 

Legger ut innkjøpene i morgen eller i kveld, men vi snakkes. 

 
Tirsdag

Hei! Haha, kreativ overskrift eller ↑ ?? Uansett, i dag så slapp jeg og Johanne å ha naturfagsprosjekt fordi vi må fikse noen greier først. Og da får vi jo lenger tid til å forbrede oss også, så det var bra. Nå skal jeg gjøre masse lekser og håper jeg kan bli ferdig med det meste. Fordi jeg har ikke hatt så mye tid tidligere på å gjøre lekser så. 

Snakkes senere i dag da!

 
Planer om rommet

Hei dere! ♥

Nå sitter jeg her med glasskår i fingern, haha. Knuste akkurat et glass, så måtte jeg støvsuge og sånt. Men uansett, jeg skal jo flytte som sagt. Og nå har jeg masse planer for det nye rommet. Får mye større rom og det gleder jeg meg til. Skal ha hvite vinduer, elsker lyse og fine ting. Gleder meg utrolig mye til å flytte inn og innrede rommet. 


Rommet mitt er jo hvit og da blir det dumt hvis alt er hvit. Så da tror jeg jeg har lyst på beige sofa. 


Har veldig lyst på klesstativ for jeg synes det er utrolig fint. Også trenger jeg hengere til det. Og så sminkebord.
Hvis jeg får plass til dobbelseng vil jeg gjerne ha det. Liker veldig godt gardiner, elsk ♥


Også teppe og bord foran sofaen. Hjemmekoselig ♥

 

Hva synes dere?

 
Linker blogger!

http://okisandra.blogg.no/

Hun er 13 år og kommer fra Trondheim. Blogger variert med bra kvalitet på bildene. Hun har også en utrolig fin header.http://agenitram.blogg.no/

Hun er også 13 år. Hun spiller håndball på fritiden og jeg synes hun ligner på Helene Fremstad som blogger. Hun tar ofte svart-hvit bilder så da viser jeg dere to av de.http://juliamaria98.blogg.no/

Julia er en positiv blogger på 14 år. Hun interesserer seg for dyr, klær og vanlige ungdomsting. Hun blogger bra og variert, det er det jeg ser etter i en blogg. Hun har også fint og ryddig design. 

Leser du bloggene?

 
Ukens spørsmål, uke 36

Hvor var dere på fjelltur? Vi var i Lom.

Hvor er årmbåndene (til Marte Lise) fra? De er fra Tyrkia.

Kan du legge ut videoen av fjellturen din? Ånei, da tror dere vi har verdens mest tarde klasse. Hehe ;)

Hvordan øyenfarge har du? Grønn, vil egentlig ha blå! Jaja..


Haha, ser helt tard ut på dette bildet xD 

 

Går du i niende? Jaja, kult det da!

Kan du vise kaken du lagde på bloggen? Haha, det var brownies fra sånn TORO-kakemiks greie. Helt vanlig! :)

Vant de dere heide på på fotballkampen? Jaja, første gang jeg ser på som de vinner, men men! 

Hva heter den gråe kaninen? Trampeee ♥Går du til sangpedagog? Ja, jeg tar sangtimer.

Kan du ha video der du filmer rommet ditt? Jeg skal flytte nå men når jeg har ordnet det nye rommet så kan jeg det.

Hva heter sangen i hårfrisyre-videoen din? Den heter Here's to the heartbreakers av Katy McAllister. Elsker den ♥♥

 

 

Er det noe du lurer på?

 

 
Jobb, Jobb, Jobb..

Heei ♥

Nå har jeg endelig kommet hjem. Rett etter skolen så tok jeg bussen og dro på sangtimer og etter det har jeg bare jobbet. Har klipt gress og sånt. Når jeg kom hjem så hadde jeg faktisk ikke spist på 4 og en halv time, trodde jeg skulle døøød av sult! 

 Har du jobb?

 
Min dag

Okei, hei! ♥

Nå driver jeg å spiller inn hår-video så den kommer nok ut i løpet av dagen. Jeg har jo fått jobb så da skal jeg på møte senere i dag, det blir bra. Og så skal jeg kanskje på fotballkamp. Men skal prøve å presse inn litt blogging da! 

  

Hva skal du i dag?

 
De siste dagene

Heii! ♥

I de siste dagene har jeg vært syk og sånt, derfor har jeg ikke blogget om hverdagen min. Men jeg har i hvert fall blogget da. Var sykt forkjølet, tror jeg aldri har hatt så vondt i halsen før. Jaja, har spilt inn hår-video i dag, så da poster jeg den snart.

 
Hva har du gjort i dag?

 
Wants!

 


 

//Bikbok //GinaTricot //Veromoda

 

Ønsker du noe av det samme som meg?

 

 
Linkerunde!

Hei dere! ♥

Nå har jeg tenkt til å ha linkerunde. Av alle bloggene som melder seg på skal jeg velge de jeg synes er best, og så linke de da. 


Legg igjen kommentar med bloggen deres! :)

 
Blogger jeg leser!


http://l0ve.blogg.no/  Erica Mohn Kvan

http://auroramohn.blogg.no/  Aurora Mohn Stuedal

http://suniie.blogg.no/   Helene Fremstad

http://betinabf.blogg.no/  Betina Farinetti
Leser du noen av de bloggene?Anbefaling- Bodylotion

Hey! Nå har jeg tenkt til å anbefale en bodylotion. Denne funker vanlig sånn som en bodylotion men samtidig blir man gradvis mer og mere brun. Den er utrolig lett å ta på huden, bare å smøre ut. Jeg får ikke lett sjolder av den så jeg er veldig fornøyd. Husker ikke prisen, men den koster ikke over hundrelappen.


Sånn her ser den ut ↑  Man får kjøpt den i hvert fall på Cubus, sikkert på mange andre steder også.

 

 

Har du dette produktet?

 
Skoleprosjekt!

Hei hei! ♥

Da har jeg vært hos Lina med Johanne og Sessa. Vi skulle jo gå sammen i grupper og skrive en engelsk historie så da bestemte vi oss for at alle skulle dra hjem til Lina og jobbe sammen der. Ble selvfølgelig ikke bare prosjekt men men. Filip og Tor kom senere og ja, det var gøy. 

 

 

Ble ikke så mange bilder, men men! 

 
Bilder fra i dag

Hei! ♥

I dag var Marte Lise med meg hjem. Vi skulle jo redigere sammen en film om oss i Jotunheimen. Også tok vi ltt bilder, enjoy!


Marte Lise ♥

 


Og vi redigerte sammen en video om fjellturen våres! Som vi skal vise i klassen :)

Synes? :)

 
Fjelltur 9A

Hei hei! ♥ Da har jeg vært på fjelltur med 9A i 4 dager.  Jeg sov på rommet med de beste, Johanne og Sessa. Vi la oss sent, sto opp tidlig så det har vært slitsomt men utrolig koselig. Vi gikk på isbred, gikk i grotter og var mye på tur.

 

På bussturen til hytta, kjørte i rundt 6-7 timer.

Sessa ♥ 


Lina ♥

 


Marte Lise ♥

  


Stiaaan :)


Utenfor Fritt Vilt hotellet, Leirvassbu!


Linasøta ♥

 

Håper dere likte bildene. Har ikke skrevet så veldig mye om turen. Men hei, bilder sier mere enn 1000 ord! :)

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits