Dagens antrekk


 

 

 

 

Hva synes dere?     ♥

 
Ukens spørsmål

Hei hei ♥

Hver gang jeg skal aste opp en video så tar det rundt 10 timer og denne videoen skulle postes i går men den ble ferdig opplastet i dag. Sett på 720p HD for mye bedre kvalitet det gjør du ved å velge 720p på tannhjulet nederst i høyre hjørnet.

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Venninnebesøk

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat dusja og spist mat. Snart kommer Selene, Guro og Sofie, og vi skal lage dans til en 10.klasse avslutning. Jeg har mixet sammen mange sanger og nå gjenstår bare å lage koreografien. Jeg tror dette blir veldig gøy. 

 

 

Snakkes ♥
DIY - Redesign

Hei hei ♥

Jeg hadde to kjoler som jeg ikke likte så godt og jeg var veldig lei de. Så da bestemte jeg meg for å klippe de om til to topper. Topper er noe jeg absoultt bruker oftere enn kjoler så da blir de jo mer brukt. 
 

 

Hva synes dere? ♥

 
God morgen

God morgen ♥

Nå er det endelig ferie, men likevel står jeg opp klokka 8. Jeg er våkner alltid tidlig, men da har jeg mere tid på å utnytte dagen på da. Jeg har akkurat sett noen episoder av pretty little liars, er på sesong 2 nå, elsker det. Nå spiser jeg frokost og senere i dag skal jeg poste antrekket mitt tror jeg. 

 

 

Snakkes ♥

 
Fredagskos

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat spist taco med familien. Er veldig koselig å tilbringe tid med familien. Tok litt bilder av tacoen min og bordet generelt. Godt å kose seg forran tv-en med taco etter en uke med mye lekser og stress. 
 

 

 

Flere enn meg som elsker tacokvelder?

 
Høstferiee

Åh, endelig er det høstferie! ♥

Denne høstferien skal jeg kanskje på hytta, skal på trafikalt grunnkurs og være med venner og familie. Vi har veldig mye lekser så jeg tror absolutt det blir bra med en ferie nå. Jeg har også tenkt å spille inn noen videoer så jeg tror de kommer innen høstferien. //Finner ikke mascaraen min og jeg har ikke på noen annen mascara. Så jeg ser trøtt ut, men men.

 

 

God høstferie ♥♥

 
Romvideo

Hei hei ♥

For noen dager siden så filmet jeg rommet mitt litt. Nå har jeg mikset kippene sammen til en romvideo, videoen ble veldig kort men det får få. Men her ser dere i hvert fall rommet mitt da. 

 

 

 

 

 

Synes? ♥

 
Høstvær

Hei hei ♥

Merker at høsten har kommet for fult nå, det er frost på morgenene og kaldere vær. Nå sitter jeg på rommet mitt og gjør lekser. Har mye lekser nå og jeg er opptatt av å få bra karakterer så jeg gjør alt. Det er litt trist å tenke på at den ene kaninen vår er død, men vi hadde i hvert fall begravelse i går da. På skolen i dag hadde vi også styrke trening og jeg kjenner at beina mine verker..


 

Vi snakkes ♥

 
Kaninungen min er død

Hei ♥

I dag så fant vi den ene kaninen vår død i buret, det kom jo som et sjokk og hele morgenen gikk av til gråt og sånt. Trampe ble ikke 2 år engang og vi aner ikke hvordan han døde. Vi har igjen en kanin, men det er ikke det samme. Jeg er i hvertfall veldig lei meg og vi savner han masse. ♥

 

 

♥♥

 
Snart kamp

Hei hei ♥

Nå er jeg hos Lina. Vi har akkurat spist lunsj og tatt litt bilder. Nå skal vi straks spille kamp mot Årnes, og jeg håper det går bra. På skolen i dag var jeg så uheldig å ha med alle bøkene når vi ikke hadde noen som helst fag, ganske kjipt.


Hva synes dere om bildene?

 
Sliten jente

Hei hei ♥

Blir litt sen blogging, men hadde ikke mulighet til å blogge før. Har akkurat kommet hjem fra trening og nå ser jeg på Top Model Norge. På mandager så har vi de værste fagene så jeg har ikke hatt en super dag for å si det sånn, men men. Jeg har tenkt til å vise på video hvordan jeg redigerer videoer på Windows Movie Maker, så den kommer sikkert innen uka, hvis jeg har tid.

 

 

 

 

Snakkes søtinger ♥

 
Søndagsfrokost

God morgen ♥

Våknet akkurat og har spist frokost. Elsker frokostene i helgene i hvert fall når vi har pannekaker, egg og bacon. Denne dagen går nok til å gjøre lekser og pugge til prøver. Merker at jeg går i 10.klasse, har masse prøve hele tiden. 

 

 

Kos dere masse i dag ♥

 
Hos bestejenta

Hei hei ♥

Nå er jeg hos Veronica. Vi har lagd videoer og tatt bilder. Er alltid like koselig å være her, vi er også ganske like jenter så vi har masse å snakke om. Akkurat nå så ser vi på "She's the man", anbefaler å se den. 

 

Hva skal du i dag? 

 
T.G.I.F.

Thank God It's Friday! ♥♥

Endelig helg! Etter en uke med mange prøver og mye pugging så er det endelig helg. Er selv helt utslitt og skal bruke kvelden til å se filmer og bare slappe helt av. Vet at mange av dere misliker speilbilder, men det er det enkleste så jeg bare tar det nå.
 

Gud, rommet mitt er bomba. Men rydder senere. Snakkes ♥

 
Ny iPhone oppdatering iOS7

Hei hei ♥

Som sikkert mange har fått med seg så er det ny oppdatering på iPhone 5,4s og kanskje 4, vet ikke. Denne oppdateringen gjør iPhonen såå mye finere og mer fancy. Endelig så kommer det et nyere utseendet. Men uansett, nå pugger jeg som bare det til naturfagsprøve i morgen. Så har ikke mye tid til å blogge nå.

 

 

 

Har du oppdatert din iPhone?   ♥

 
Treigt nett

Hei hei ♥

Nå er jeg ganske sliten  for jeg har ryddet og støvsuget rommet mitt, tatt oppvasken og nesten ikke sovet noe i natt. Jeg burde begynne med å legge meg tidligere. Men men, har stor naturfagsprøve på fredag og jeg bare må få bra karakter på den så det er ikke sikkert det blir så mye bogging i morgen.  

 

Snakkes ♥

 
Svarer på spørsmål

 

 

 

 

 Det tok 6 timer å aste opp videoen så nå er jeg ganske lei. Men men, hva synes dere? ♥

 
Videoblogg på vei

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat spilt inn en videoblogg og den kommer så fort jeg har tid til å redigere den ferdig. Skal på kamp om en time og i mellomtiden må jeg spise, rydde rommet og skifte så jeg har det veldig travelt nå. 

 

 

 

 

Vi snakkes ♥

 
Workout

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat løpt 5 km. Skal begynne med å løpe minst 2 ganger i uka på tredemøllen vår, siden vi har og den er ganske praktisk. Jeg løp 5 km på 20 minutter og jeg skal løpe oftere og absolutt forbedre rekorden min. 


 

Jogger du ofte? 

 
Krøller

Hei hei ♥

Snart så får vi middagsbesøk, det blir sikkert koselig. Nå har jeg akkurat prøvd ut en ny måte å ha håret på. Jeg krøllet det øverste håret og lot det nederste håret være rett. Jeg synes denne metoden er mye enklere enn å krølle hele håret, for det tar mye lengre tid og jeg har ikke alltid så mye tid på å fikse håret. Men denne frisyren tok ikke så ang tid å ordne og jeg synes det ble bra. 

 

Hva synes dere om frisyren? ♥

 
Søstertid

Hei hei ♥

I går så hadde jeg og min lillesøster Ingrid filmkveld, veldig koselig å ha det av og til. Vi er utrolig ulike, men har det ofte fint sammen. Vi så filmen "Marmaduke" den er barnslig, men ganske så morsom. Hadde den fotoshooten for å få bra bilder, men det var dårlig lys.

 

 

 

Har dere ofte filmkvelder?

 
Drømmekjolen

Hei hei ♥

Om 4 måneder så skal jeg på skoleball. Dette ballet er kunn for 10.klassinger og jeg gleder meg. Nå ser jeg på ballkjoler. Har vært innom mange nettsteder, men ebay er det nettstedet hvor det absolutt er billigst og kjempefine kjoler. Jeg har lyst på en rosa lang kjole som er stroppeløs.Åååh ♥♥ Elsk

 

 

 

Skal du på juleball?

 
Tips hvis du har mye tid på morningen

Hei hei ♥

I går så ble jeg vekt en halv time tidligere enn vanlig. Så bestemte jeg meg for å lage lapper til Ingrid og meg som matpakke. Det smakte veldig godt og andre dager da jeg våkner for tidlig, da skal jeg også gjøre det. Jeg synes lapper er mye bedre enn brødskiver, og kantinemat er dyrt. Så derfor er det en enkel matpakkeløsning. Hvis du ikke har en oppskrift til lapper så er det bare å søke på google, det gjør jeg. 

 

Lager du av og til lapper?

 
Leksepia

Hei hei ♥

Nå er jeg straks ferdig men alle leksene fra ukeplanen. Deilig å være litt på forskudd for en gangs skyld. Snart så skal jeg sykle opp til brennhaugen og være med på dugnad for fotballen. Vi skal male et hus og det blir nok veldig sosialt og koselig.


 

Hva skal du i dag? ♥

 
Redigeringsmetode

Hei hei ♥

I dag er det min tur til å age middag og det må jeg starte med straks. Etter det så skal jeg spille fotballkamp på Nittedal, så det blir sikkert bra. Jeg låner pappa sitt minnekort litt men skal kjøpe eget i morgen tror jeg. 

 

 

Boggingen min er ikke helt på topp, men så fort jeg får minnekortet tilbake så blir det sikkert bedre. 

Hva skal du i dag? ♥

 
Nytt design

Hei hei! 

Dere har kanskje fått med dere at jeg har nytt design. Designet er laget av eieren av bloggen hunterandme.blogg.no. Hun lager design til for det meste folk som har over 500 lesere, og hun er kjempeflink. Hun har også en veldig fin blogg med mange fine bilder.  

 

 

Hva synes dere om designet? ♥

 
Tips til steder å reparere iPhonen?

Hei hei ♥

Har egentlig sovnet veldig sent alle dagene i helgen, så nå er jeg ganske utslitt. Men men, iPhonen min er knust og den begynner å miste deler av skjermen. Så nå må jeg fikse dne snart. Men jeg lurer bare på om dere har forslag om hvor jeg kan fikse skjermen. 

 

 

Takk til alle dere som kommer med forslag ♥♥

 
I bilen

Hei hei ♥
Nå sitter jeg i bilen med familien og det er rundt 4 timer til vi er hjemme. Konfirmasjonen i helgen har vært kjempefin og jeg har møtt mange herlige mennesker og kost meg masse. Selvfølgelig så greide jeg å miste minnekortet mitt til kameraet, så jeg har bare tatt noen få bilder med mobilen. Men håper det går bra
Konfirmasjon - antrekk

Hei hei ♥

Nå er jeg i Arendal og i dag så skal vi spise litt kakerester hos de vi var på konfirmasjon hos, og så drar vi hjem etter en stund. Tror det bir 4 til 5 timer med bil så, wish me good luck. Tenkte bare å vise mitt antrekk. 

 

Hva synes du om antrekket? ♥

 
Les mer i arkivet » Mai 2016 » Oktober 2014 » September 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits