Styling av rom

Hei hei ♥

Som dere sikkert vet fra før av, så liker jeg veldig godt å style rommet mitt. Jeg kjøper ofte nye pynteputer, blomster, pynt osv.. Jeg ommøblerer rommet mitt hele tiden, for å se hvordan jeg kan utnytte den lille plassen og se hvordan det blir finest. Fargene det går mest i på rommet mitt er sikkert overraskende hvit og rosa.. De største møblene på rommet mitt er hvite, altså helt nøytrale. Derimot pynt, puter, sengetøy og klær er går mest i rosa. Jeg synes det er finest sånn. Og om jeg blir lei av rosa (kommer aldri til å skje), da kan jeg bare skifte ut pynt og kjøpe nye putetrekk, så plutselig er rommet mitt helt annerledes. Weheartit er en side jeg får masse inspirasjon fra. Jeg kan sitte flere timer med å se på bilder av alt mulig. Om man leter etter inspirasjon, idéer eller fin interiør så burde man besøke weheartit. ♥ Bildene under er derfa.

  

 

 

Er du opptatt av interiør? ♥

 
Effektiv dag

Hola ♥

I dag så har jeg ryddet inn i det nye badet og vasket toalettmappa og sminkemappa mi. Nesten all sminken min hadde rent ut og hele sminkemappen var brun innvendig, det er så deilig å endelig få litt orden igjen. Videre i dag så skal jeg på trening og så se på The Walking Dead. Kanskje redigere videobloggen også..
 

 

 

Snakkes ♥

 
Familiefrokost

Hei hei ♥

I dag så våknet jeg til at vi fikk familiebesøk. Jeg måtte kjappe meg med å rydde rommet og ordne meg og så kom de hit. Noen av kusinene, Mormor og morfar kom på besøk. Det var kjempekoselig å se de igjen. Vi spiste frokost sammen, så på film, jeg ordnet håret til jentene og vi bare prata. Tok noen bilder av frokosten, så her er de..

Sondre har forresten bursdag i dag, gratulerer til han..
 

 

Hva skal dere i dag? 

 
Høstferie

Hei hei ♥

Nå er det endelig høstferie, wiii ♥♥♥ Jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste, men jeg har hatt en god del prøver og innleveringer. Og så skoleflink som jeg er (prøver i hvert fall), så leverer jeg alltid inn innleveringer og pugge til prøver. Denne ferien skal jeg øve til den bunsjen med prøver uka etter ferien, være med venner og familie, trene masse spenst og styrke, lære flikkflakk alene (uten pappa) og mye mer. 

Nå er det ikke lenge igjen til cheerkonkurransen Norwegian Open, som er vår første store konkurranse og en kvalifisering til NM. Gleder meg masse og vil selvfølgelig prestere det beste jeg kan og at laget får en superduper rutine. Nå fremover blir det mye fokus på cheer og kanskje jeg tar med kameraet på trening så dere kan se litt hva vi øver på...

Slenger på noen bilder fra Marte Lise før vi dro til Allnighter..


Startsantrekket mitt på allnighter, skiftet etter hvert..Slenger med noen pretty shoots..

 

 

 

Hva skal dere i ferien?  ♥

 
Upostet antrekk
 

 

 

Hva synes dere om antrekket?  ♥

 
Går mot høst

Hei hei ♥

Nå begynner det å bli kaldere og kaldere for hver dag, faktisk null grader i dag tidlig. Uff, gjett om jeg måtte pakke meg inn. Men uansett, i dag våknet jeg halv åtte og det var ikke tvil om jeg skulle dusje. Så jeg spratt ut av dusjen klokka 8 og stresset som en gal med føning av håret, spise mat, smøre matpakke, kle på meg, og andre ting før jeg måtte gå hjemmefra som var kvart over åtte. Har sikkert aldri vært raskere enn nå. Jeg rakk skolen, men rakk ikke å sminke meg. Så i dag kjørte jeg all natural..


Fint hår, må jeg si.. 

 

Har du god tid før skolen? ♥

 
Oh, my hair

Hei hei ♥

Helt siden jeg våknet opp på lørdag så har håret mitt vært så utrolig flokete. Så fort jeg børster hele håret, så finner jeg flere gjemte floker inni der et sted. Jeg har et ganske så tykt hår og det er veldig rett også, men i det siste har det blitt skikkelig tørt, flokete, bølgete osv. I høstferien så skal jeg farge etterveksten og klippe de slitte tuppene, men må fortsatt gjøre noe med resten av håret..

 

 

Om dere har noen tips til meg så gjerne kommenter ♥

 
Focus off

Hallo ♥

I dag har jeg laget videoblogg, denne gangen skal jeg ikke love når den kommer ut osv fordi jeg sliter veldig med redigering og plass på pc-en fortiden. Men uansett, i dag så skal jeg på cheerleading og øve til tyskprøve i morgen. Jeg orket ikke å ta bilder med fokus i dag, med tanke på hvor liten tid jeg har nå.  

 

 

 

Snakkes ♥

 
Lørdagspizza

Hey hey ♥

I går så var jeg hos Johanne med en del folk, og det var en kjempehyggelig kveld. Jeg sov borte, så på morgningen i dag var det hyggelig å snakke ut, se på tv, spille piano, spise mat og leke gjemsel (1.klassinger ja). Etter en stund så dro Veronica og jeg hjem til meg og vi trente. Vi byttet på styrketrening og jogging på tredemøllen imens vi så på The Walking Dead. Man blir så fokusert på tv-en istedet for hvor utslitt man er, love my treadmill. ♥♥♥

Jeg har akkurat dusja, og nå sitter jeg og Ingrid i stua og ser på Skal Vi Danse sammen, og som sikkert et sjokk så heier jeg på Caroline. Vi har det veldig koselig og spiser selvfølgelig favoritten Grandiosa.

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Trenings tjejer

Hej hej ♥

I går så hadde jeg noen venner over på en liten filmkveld. Det ble filmkveld uten film for Netflix stoppa opp, så vi endte opp med å bytte kanal hele kvelden for vi fant ikke noe bra. Etter de andre dro så skulle Selene og jeg rydde litt opp i stua og deretter legge oss, men neida vi sovner på sofaen og våkner opp halv 5 på morgenen, like forvirra begge to. Så pusset vi tenner og rensa huden og la oss rundt 6. 

I dag så har vi sett på "The Walking Dead" imens vi har byttet på å løpe på tredemøllen og kjøre styrketrening. Det er skikkelig deilig å starte dagen med å trene. Nå er jeg helt hekta på serien og har allerede sett fem episoder i dag, og flere skal det bli.  

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

Hittil i dag så har jeg ryddet hele rommet mitt, noe som sikkert tok 5 timer. Det har ikke vært ryddig på en god stund nå, så det er ganske deilig å få det litt ryddig og fint igjen. Snart så skal jeg se på Pretty Little Liars med Ingrid, vi synes det begge er utrolig skummelt, men vi er helt hekta. Etter det igjen tror jeg det blir filmkveld med noen venner kanskje. 


Fin hånd, som alltid...
Elsker å ta bilde av denne ↑ ♥♥♥

 

 

 

Hva har du gjort så langt i dag? ♥

 
Første fridag

Hei hei ♥

Til å ha fri fra skolen, så skal man tro at jeg kanskje har prioritert bloggen, gjort lekser eller rydda... Men jeg har slappet av hele dagen bortsett fra de siste timene der hvor jeg har trent og dusjet. Nå har jeg kjempedårlig tid for jeg skal være hjelpetrener og deretter på cheerleading, smarte meg. 

 

 

 

Snakkes, må løpe ♥

 
Langhelg

Hola chickas ♥

Onsdag, torsdag og fredag så har vi fri fordi lærerne har planlegginsdager. Det er såå herlig å ha 5 dager fri fra skolen nå, kunne ikke passet bedre. Disse dagene skal jeg bruke til å gjøre alle lekser og trene en god del. 

 

Har du langhelg nå? ♥

 
Nytt inn fra Nelly

 

 

Hva synes dere om klærne? ♥

 
Blogger day off

God kveld ♥

I går kveld var jeg hos Sofie med Sondre, Jesper og Selene. VI så på film til langt på natt og så dro jeg hjem. I dag så våkna jeg tidlig for vi skulle dra inn til Oslo på familiebesøk, så jeg var ganske så sliten i bilen. På veien hjem fra Oslo kjørte mamma meg til trening og deretter trente jeg i 2 timer. Nå er jeg dødssliten, har nesten ikke sovet hele helgen og jeg har vært sikkert hjemme i 5 timer denne helgen (eller kanskje litt mer). Men uansett så har jeg det supert fortiden og koste meg masse i helgen med verdens beste venner. ♥ Håper dere skjønner at jeg ikke har hatt tid til å prioritere bloggen. 
 

 

Hva har du gjort i helgen? ♥

 
Last night

Heia bloggen ♥

I går etter skolen så dro vi jente til Jessheim. Der kjøpte vi neonklær og glowsticks. Vi dro deretter hjem til Marte og pynta oss i flere timer og ordna alle glowsticksene osv. Etter det dro vi til Allnighter (et stort ungdomsarrangement i Eidsvoll) og møtte masse folk, var såå koselig å se igjen folk jeg ikke ser så ofte. Vi dansa masse, ble kjent med nye folk, prøvde forskjellige aktiviteter som hoppeslott, hinderløype og wipeout greie. Det var en utrolig morsom og bra kveld og jeg koste meg masse. ♥


Selene glemte kameraet mitt hos Marti, så det blir bare mobilbilder i dag. Plis ikke ta oss seriøse, heh..

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Sporty

Hei hei ♥

I dag så har jeg passet på Leo hele dagen fra da jeg kom hjem til nå. Ingrid og jeg har en liten tradisjon (på en måte),hver gang en ny Pretty Little Liars episode kommer så ser vi på den sammen imens vi trener. En trener styrke og den andre løper på tredemøllen vår, og så bytter vi halvveis. Det funker kjempefint og vi motiverer hverandre og ikke minst oss selv. Til sammen blir det en episode unnagjort til, en treningsøkt på begge og mye latter og tull.


Ikke bra kvalitet for jeg har mistet mitt minnekort med 32MG.. :((

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Liten tid...

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat vært på konferansetime og så må jeg kjappe meg med å spise middag og blogge for jeg skal prøve å være hjelpetrener i dag, det blir sikkert gøy. Etter det så tar jeg og Marti bussen til Råholt og skal deretter trene noen timer. Dagen min går altså i ett og jeg har ikke mye tid til overs. Knipsa noen ukreative bilder i dag, men fant ikke noe sted jeg kunne ta bilder siden naboene var ute..
 

Vi snakkes ♥

 
Dagen så langt

Heia ♥

Nå har jeg laget middag og bestilt klær fra Nelly, (wii) elsker klærne så mye. Fikk 7 plagg for litt under 500kr og det er dødsbillig i mine øyne, så det var absolutt ett kupp. Når jeg får klærne kan jeg vise de her på bloggen. Men uansett, nå gjør jeg lekser for jeg har så mange inleveringer i morgen + gloseprøve i tysk og debatt i samfunnsfag, whis me good luck... ♥ 

 

 

Har dere bestilt klær fra Nelly før? Og om dere har gjort det, ble dere fornøyde? ♥

 
Dagens antrekk

 

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 


Wishlist atm

God morgen ♥

Jeg våkna for noen timer siden, hittil i dag så har vi bare sløva. Selene dro tidlig hjem imens Johanne, Marte Lise og jeg har sovet mye lengre. Hver dag tenker jeg over om hva slags morsomme og varierende blogginnlegg jeg kan skrive. Jeg fant ut at jeg egentlig har en god del ting på ønskelisten min fra Nelly atm, så da kan jeg egentlig bare dele det med dere. Har også en stor ønskeliste med nye treningsklær, sko og andre ting, men jeg tar det en annen gang.
 

 

 

Noen av dere som ønsker seg det samme? ♥

 
Girlsnight next

God kveld ♥

Nå skal jeg snart til Johanne med alle jentene og jeg gleder meg masse. Vi skal ha skikkelig kosekveld med spill og godis, så jeg håper og egentlig vet at det blir en super kveld. Etter det så skal jeg sove hos Johanne med Marte Lise, standarden. Skal prøve å ta bilder, men alle er i kosedresser osv så vet ikke om de blir så utrolig fine, heheh. 


Penpen i dag, vet....   No makeup, bortsett fra min favoritt lipgloss fra Mary Bay. 

 

 

 

Kos dere masse i kveld ♥

 
Bra start på helgen

Hei hei ♥

I dag så ble Veronica med meg hjem fra skolen. Vi lagde vafler i en fei før vi syklet humpende av gårde på en sykkel, som vanlig. Vi skulle være sånne "hårmodeller" og det var kjempegøy. En kort oppsummering av det vi gjorde i Sundet var å gå i parade, vimse rundt, sang, dansa, så på konserter, kjøpte dyr gatemat (40kr per pølse) og fikk forskjellige hårsveiser og fikk farget det med hårstifter, som var utrolig kult og stilig. Det var masse show og jeg koste meg.

Etter dette ble Veronica og Johanne med meg hjem og vi satt ute lenge og prata til de ble hentet, utrolig koselig det også.
Her lager de cheer-hestehale på Johanne.Hva ar du gjort i dag? ♥

 
Julia på besøk

Hei hei!

I dag ble Julia med meg hjem fra skolen. Vi har absolutt ikke gjort noen ting annet enn å sitte på hver vår pc rundt i det rotete rommet mitt. Deilig å ha noen dager der hvor man slapper av 100% og bare koser seg. Akkurat nå så ser vi på språkreisetilbud og utveksling i USA. Vi har begge lyst til å dra til USA og begge sitter ivrig å søker opp ale mulige ting, fakta og videoer om USA og språkreiser. Og Julia prøver å gjøre lekser, heh.. 

 

Hva skal du i dag?

 
<3

Hallo ♥

I dag så har vi hatt alle bøkene på skolen og for de som ikke har skaffet seg skap (inkuldert meg), så må man gå rundt og bære på den tunge bagen hele dagen. Ryggen min verker. Ingrid,

Leo og jeg er mye sammen for dagen. Vi elsker å leke med han og lære han ting, så da måtte jeg bare ta med noen bilder av det. Etterpå skal jeg på cheer trening så, wish me good look.. 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Chef Elise

Hei hei ♥

I dag så lagde jeg middagen. Er greit lei av fisk og de samme rettene hele tiden, så i dag fant jeg frem kokeboka mi fra ungdomsskolen og lagde faktisk foccacia brød. Selv om brødet ikke var gjennomstekt og det var som å spise deig, så synes jeg jeg var flink. Jeg likte det ihvertfall :) Endelig greier jeg å lage spisbar mat og ikke brenne alt. Er superfornøyd.  

Lager du ofte middag? ♥

 
1. september

Hei hei ♥

I dag har jeg masse planer. Jeg skal rydde rommet for det har aldri sett verre ut, spise sunt (hehe, skal prøve), gjøre lekser, se på Top Model, trene, øve på flikkflakk og på toe touch. For sikkert første gang så har jeg skrevet en liste over hva jeg skal gjøre og nå skal jeg se om jeg følger punktene og rekker alt. 

 

Hva skal dere i dag? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits