Haloween

Hei dere! I dag har det hvert en laang skoledag. Timene gikk slikkelig sakte, dårlig vær og gym. Blei glad når jeg kom hjem, til nybakte boller og null lekser! I dag er det Haloween, ikke det at jeg er så veldig for det, men jeg skal hvertfall på turn trening og skal ikke gå haloween, ha-ha! Har også fått en del spørsmål om når Elise kommer tilbake, og det er så fort forestillingene er ferdig og hun har fått internett.Skal dere gå haloween? -Marte Lise♥
Vinter i oktober

Heihei dere! I den siste uka har jeg bare ikke hatt tid til å blogge, masse lekser og styr. Elise har forsatt noen teaterforestillinger igjen, men jeg blogger forsatt for hun! Har ikke tenkt til å ramse opp alt jeg har gjort i uka, men på lørdag så jeg på Jungelboken, som Elise er med på. Hun var såå flink! Anbefaler dere å dra å se på hvis dere på i nærheten av Eidsvoll, koselig å se på Jungelboken. Hehe...♥
Som sikkert nesten alle andre har merka, har det kommet en del snø. Jeg elsker snø, det er så koselig! Får skikkelig julestemning, og det er så god følelse. Haha!

Akkurat nå sitter jeg å gjør lekser, og etterpå skal jeg kanskje finne på noe med Kaia. Gikk ut å tok noen bilder i stad, bildene blir så mye finere når det er snø ute, siden det er så lyst! Da mener jeg at lyset blir finere.


genser fra cubus

 

Linkingene på bloggene kommer enten i kveld, eller i morra! Hade :-)

Har dere snø? -Marte Lise♥
Linkerunde!

Hei hei! Nå setter jeg i gang en linkrunde, så bare meld dere på! Velger ut fem blogger som jeg linker.

Meld dere på! -Marte Lise
Høstbilder

Hei dere!♥

I dag har Ine vært med meg hjem, vi dro først ned til Sundet også tok vi halvtre bussen hjem til meg. Vi tok en del bilder, også satt på pc'n. Før jeg spiser middag tenkte jeg bare å legge ut bildene, så håper dere liker dem!

Hva syntes dere? -Marte Lise 
Inne i finværet

Hei hei!♥

I går kveld kom jeg hjem fra Oslo, så det er derfor jeg ikke har fått blogget. Og som kanskje noen av dere skjønner, er det forsatt jeg(Marte Lise) som blogger for Elise. Jeg tror jeg skal blogge for hun ut uka ellernoe.
Akkurat nå haster jeg med å prøve å bli ferdig med engelskproskjektet, siden jeg fikk vite at det skal leveres i morra. Men som trøst glemte jeg å spise godteri i går, så da blir det ekstra i dag! Haha... Litt dumt at jeg må sitte inne i det fine været, og ikke kunne være med venner i stedet, men lekser er lekser.

Hva skal dere i dag?
18. Oktober

Hei dere! ♥

Det er forsatt jeg, Marte Lise som blogger. I dag har jeg ikke vært på skolen, siden jeg ikke har vært i form de to siste dagene. Har egentlig bare slappet av i hele dag, drukket te og spist blåbærsyltetøy, ja elsker det. Haha...
Hva har dere gjort i dag?♥ -Marte Lise
Midlertidig blogger

Heihei!

I dag er det jeg (Marte Lise) som blogger, siden Elise ikke har anledning til å få blogget, pga teater og internettet ikke funker, så de neste dagene (vet ikke hvor lenge) er det jeg som blogger! Jeg skal holde dere oppdaterte, så håper dere forsatt leser bloggen!

 

 
 

Jeg har ingen blogg jeg blogger på nå, men dere kan følge meg på instagram martelisekritoffersen1.

Senere i dag skal jeg på konferansetime, også på turntrening. Veronica og jeg skal også ha med kamera, så det blir nok noen bilder dere får se i kveld! Håper dere har en bra dag videre, også blogges vi senere.

Hva skal dere i dag?♥
Bildedryss

Hei! ♥

I dag har jeg jo vært hos Marte Lise. Nå tror vi det er et spøkelse i huset men men. Vi tok noen bilder i stad så dere skal få se de.
Synes om bildene?
Konfirmantfremvisning

Hei! ♥

I dag så var jeg i kirken med de andre som skal konfirmeres i kirka. Vi bloe presangtert foran folkene der og vi fikk en bibel, haha. Etter det så ble jeg med Marte Lise hjem. Vi kommer til å ta bilder og sånt så følg med. 

 


Synes om bildene? ♥
Godmat lørdag

Hah, dør av overskriften ↑ Men samma det ♥

I dag så har jeg tatt det helt med ro og gått i joggebukse og morgenkåpe hele dagen. Også har vi lagd hjemmelagd pizza og jeg har lagd sjokolademuffins med krem og jordbær. Det smakte utrolig godt og jeg er såå fornøyd. Har forresten planlagt ferdig hvordan rommet mitt skal bli.
Poser med muffinsen, for da ser det bra ut!
Så, hva har dere gjort i dag a?

 
Kjapp oppdaterning!

Hei, nettet er så treigt. Har akkurat kommet inn på blogg.no er så er lei. Stikker på teatersminkegreier og vi snakkes kanskje i kveld. Bra blogger må jeg si!! :)


Johanneee 

 

 

Skal du i dag?

 
1.plass

Hei deree ♥♥

I dag er jeg igjen på 1. plass av alle bloggere i Eidsvoll. Vil bare si tusen takk til alle dere som følger meg her på bloggen, det betyr mye. Uansett, i dag så tror jeg jeg skal på fotballkamp og så skal jeg gjøre masse lekser. Har også tyskprøve i morgen så jeg må pugge til den, ork. 
Genser jc


 

Hva skal du i dag?

 
Dagen så langt

Hei! ♥ Kom hjem fra skolen for en god stund siden. Ingrid og jeg har faktisk kokt egg, rista brød og hatt den kule lunsjen. Er lov å kose seg da. Så tok jeg bilder ute i stad, det blåste utrolig mye så håret mitt står i alle kanter, hehe. Etterpå skal jeg på teater så det kommer nok bilder fra det.


Fin hånd! 


Thumbs up! 
Synes om bildene? ♥

 
Ny header!

Hei! ♥

Må kjappe meg å skrive dette for jeg skal på skolen nå. Men den som vant headerkonkurransen var Marte, besøk bloggen http://martepernillle.blogg.no/. Det var mange andre fine haedere som også kom inn men den her fikk flest stemmer. 

 

 

Hva synes dere om den?

 
Bilder fra da Marte Lise var her!

Hei hei! ♥

Som sagt var jop Marte Lise her i dag. Hun er så utrolig hyggelig og vi har ledd såå mye. Vi tok noen bilder i stad men de ble sykt mørke så ja. Skal straks se på farmen så må gå, snakkes.

 

 

Synes?

 
Marte Lise er her

Hei hei! ♥

Da har jeg vært på sangtimer og nå er Marte Lise med meg hjem. Vi kommer til å ha photoshoot, lage video og poste masse innlegg. Så følg med. Forresten så hadde vi skolelunsj som jeg tok bilder av i dag.


LinaFina ♥

Marte Lise ♥

 

Har dere forslag til videoer? ♥

 
Teaterdag

Hei hei! ♥

I dag så har jeg vært på teaterøvelse og koregrafien blir så bra. Det er utrolig gøy å danse i gjennom alt og sånt. Er for det meste med Selene, Anne-Dorthe og Birte. Tok faktisk med bilder så da skal jeg poste noen her. 


Anne-Dorthe sine iphone bilder.


Ser helt gal ut her, nederst i høyre hjørnet.

 

Synes?

 
Ukens spørsmål #40

Hvor mange kaniner har du? Har to stykker.

Hvorfor lager du ikke headere selv? Gjør det oftest men er ikke så flink.

Har noen sagt til deg at du ligner på veninnen Maria til Erica?  Å, kult. Synes selv at jeg ikke gjør det.

Hvor er genseren fra? Fra cubus


 

Anbefaler du noen butikker? Bikbok og GinaTricot

Når skal du til London? Vet ikke jeg, men jeg skal dit en gang! 

Er det noen kjendiser i familien din? Ja, tremeningen til mamma spiller Viktoria i hotelCesar.

Du er på 1. plass av alle bloggere i Eidsvoll! Hva synes du om det? Yeeeeey ♥Har du naturlig rett hår? Ja, det har jeg. 

Har du farget håret før? Nei

Hei, jeg har bursdag i dag! Gratulerer så myee ♥ 

Noen spørsmål til neste ukens spørsmål? ♥


Headerkonkurranse

Hei hei! ♥

For 2 dager siden eller noe sånt så hadde jeg lagt ut bilder som dere kunne lage header av. Fikk inn 22 headere og vil si tusen tusen takk til alle dere flinkinger som har laget det. Jeg har plukket ut de fineste og da kan dere kommentere hvem dere synes er finest. Den som har laget vinnerheaderen blir linket. 


Av Helene Lunden


Av Oda Kaurin


Av Cecilia Lithen


Av Even Skeide


Av Dagny SundeAv Mathilde Bang


Av Marte Rosenlund

 

Det kom litt flere fine headere etter hvert som jeg har slengt på.

Hvem synes dere var finsest? ♥

 
Linker blogger!

Hei hei! ♥

For en god stund siden så hadde jeg linkerunde og jeg har glemt å linke bloggene, hehe. Så nå har jeg tenkt til å gjøre det. Foresten så synes jeg det var utrolig gøy for jeg fikk rundt 97 kommentarer eller noe sånt. Så tror jeg skal ha linkerunde flere ganger! Når jeg plukker ut så velger jeg 2 tilfeldige tall og så blar jeg nedover. 

http://adrianeh0pland.blogg.no/


Hun er en positiv blogger, med fin klesstil. Hun har en tvillingsøster og blogger om hverdagen hennes. Anbefaler faktisk denne bloggen virkelig, gjerne ta en titt! 

http://andrinefoto.blogg.no/


Hun har ikke blogget så lenge men er godt i gang. Hun tar utrolig fine bilder og er flink med kameraet. 

 

 

Hva synes du om bloggene?

 

 
Lørdagskos!

Heey! ♥

Siden klokka 12 har jeg vært på teaterøving. Er så utrolig gøy å drive med koregrafi og være med folka der. Det er jo oktober nå og det er bare rundt en måned til forestillingene, det blir så bra! Foresten så har plakaten til stykke vårt kommet opp. Og så sier jeg bare tusen takk til alle dere som har sendt inn headere, loveuu! ♥

 

 

Synes om bildene?

 

 
Kan noen lage header?

Hei hei! ♥ 

Jeg må ha en ny header snart og lurer på om noen av dere kan prøve å lage det. Den som lager den fineste headeren skal jeg linke. Hvis du vil lage det så er bredden 790px og høyden er 526px. Hvis du ikke vet hva px er så kan du bare sende meg den og så kan jeg ordne det. 

Send headeren på gmailen min eli.b.kle@gmail.com, Dere kan velge mellom de bildene under ↓
Håper dere sender inn headere! :)

 
Wants from new look

Heei ♥

Har akkurat sett på masse klær fra new look. Anbefaler virkelig den butikken. Det er så utrolig fin butikk og når jeg skal til London (skal en gang til London) så skal jeg gå innom der. Det er utrolig billig og utrolig fine klær. Her skal jeg vise dere litt av mine favoritter.


Vet at det begynner å bli kaldere og ikke passer så bra å kjøpe olavester da. Men de er utrolig fine.

 

Synes? ♥

 
Internett

Hei hei! ♥

Overskriften forteller egentlig ganske mye. På rommet mitt så er det ikke nett. Eller det var ikke nett, men nå har jeg endelig funnet et sted hvor det er nett. På rommet mitt inn i kroken der hvor kassene står der er det faktisk en liten stripe med nett da. Så slipper jeg å gå ned for hver gang jeg skal sjekke noe på face, formspring eller noe sånt.


Men i dag så har vi pakket ut masse ting og sånt (som vanlig). Begynner å bli litt lei av å pakke ut masse ting og sånt, men det blir jo fint da. Jeg tror jeg skal spille inn en video i kveld så kanskje det kommer en video da.


Hadde ingen andre bilder, ser ut som ja. Skal ikke si hva men ble ikke fornøyd. Men vi snakkes ♥

 

 
Tidlig blogging!

Hei hei! ♥

Grunnen til at jeg blogger så tidlig er at jeg våkner rundt halv åtte hver dag. Ingen andre er jo våkene, så hvorfor ikke blogge? Uansett, i natt har jeg sovet i det nye huset. Det er rundt dobbelt så stort som det andre og jeg har jo fått rundt dobbelt så stort rom, yey.

 


Gammelt bildet, men men.

Nå er jeg ikke nabo med Selene og Julia lenger. :(

 

Men hva skal du i dag? 

 
Maling

Hei hei! ♥

Sto opp klokka 8 i dag for å dra så fort ned til det nye huset, og begynne å male. Nå er vi straks ferdig med mitt rom og det blir utrolig fint. Vi skal starte på Ingrid sitt snart så mågå nå. Tok foresten noen bilder.¨Jeg dør av dette bildet! Haha Dagens snasy antrekk! ;)


Ingrid ♥

 

 

Synes? 

 
1 oktober

Hei hei! ♥

I dag skal vi flytte inn i det nye huset, gleder meg! Nå har vi alt klart og sånt. Vet jeg snakker mye om flytting nå fortida men det er jo liksom det vi driver med nå så. Tok noen bilder i stad i hvert fall da, har kanskje verdens mest slafsete antrekk, men men.


Biderammee ♥

 

 

Synes om bildene?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits