Happy halloween

God halloween dere! 

Da er det endelig halloween. Snart kommer Marte Lise hit og hun skal overnatte her, det blir koselig. Vi skal også dele ut godteri om det kommer noen på døra vår. I fjor kom det en på døra, men hvis det kommer så mange på døre i år også, så blir det bare mer godteri på oss da. Har akkurat sminket Ingrid som en pirat, det var gøy. 


Fineste pirat Ingrid ♥♥
 

 

Ha en super halloween!

 
Vanlig dag

Hei hei ♥

Nå skal jeg snart lage middag så jeg må være litt kjapp. Men uansett, i dag så har jeg hatt matteprøve. Og for første gang har vi fått lov til å ha med både regelbok og kalkulator på prøven, det var ganske chill. Jeg håper jeg gjorde det bra i hvert fall. På fredag så har jeg fri og i morgen skal jeg på klassetur så resten av skoleuka blir nok bra. 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fin dag!

 
Gi meg helg!

Hei hei ♥

Jeg vet at det er mandag, men gud dette er den verste mandagen min på lenge. Har snudd døgnrytmen helt i helgen og sovet dårlig. I dag har jeg vært på utprøving på medie og kommunikasjon på Nannestad videregående. Det var spennende å se hva de jobbet med og det er absolutt en linje jeg gjerne kunne gått. Men når jeg kom hjem var jeg så sliten så jeg la meg rett ned i senga og sov helt til fem. Og heldige meg har matteprøve og tyskprøve i dagene fremover. Det jeg har lyst på nå er bare helg. Bildene under er forresten tatt for en stund siden.

 

 

 

Håper dere har hatt en fin dag ♥

 
Anbefaling - Neglelakk

God kveld ♥

Nå har jeg tenkt til å anbefale neglakkene jeg snakket om i videoen i går. Jeg synes selv resultatet de gir blir kjempefint. Kjøpte de veldig billige og de ble overraskende fine på. Det er to negleakker i en pakke. Først tar du på den matte og etter det den glitrete. 

 

 

 

Har du de?

 
Svarer på spørsmål

 For mye bedre kvalitet, sett på 720p HD på tannhjulet i høyre hjørnet. 

 

 

 

 

Hva synes dere om videoen?

 
Wants
 

Hva ønsker dere dere denne høsten?

 
Kveldskos med den beste

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Johanne. Vi har sett på "the ugly truth" som var en overraskende bra film, vi har også dansa og spist taco. Det er koselig med filmkvelder. Og nå var det en god stund siden vi hadde funnet på noe. 
 

 

 

God helg ♥

 
Etterlengtet helg

Hei hei!

Føler jeg skriver dette hver helg, men det er så herlig å endelig ha noen fridager. Vi har så mye lekser og prøver i enkelte fag og når hegen kommer kan jeg slappe av helt. Men uansett, om en time drar jeg til Johanne og det blir sikkert koselig. Skal også lage videoblogg i morgen, så jeg håper dere ser frem til det.

 

 

Ha en fin helg ♥

 
Kveldsblogging

Hei hei ♥

I dag kom mormor og morfar på besøk og det var veldig fint å se de igjen. Vi spiste på restaurant og det var koselig. Etter vi kom hjem så har jeg bestilt ny vinterjakke og jeg gleder meg kjempemye til at den kommer. Har bestilt en litt dyrere jakke i år, men tenker at den skal holde 2 til 3 år frem i tid. 

 

 

 

Har dere hatt en fin dag? ♥

 
Fikset iPhone skjerm

Hei hei ♥

I går kveld fikk jeg tilbake iPhonen min fra reparasjon. Den føles helt ny ut nå og det føles veldig bra å endelig ha skiftet den. IPhonen har vært knust rundt et halvt år og det var i siste liten å reparere den nå. 

 

 

 

 

Hva synes du? ♥

 
Detaljer på rommet
 

 

Hva synes dere? ♥

 
Mørketid

Hei hei ♥

Nå for tiden blir det mørkere og mørkere tidligere på kveldene. Jeg synes det er ganske kjipt, for jeg greier ikke å ta lyse og fokuserte bilder etter klokka fem, for da er det mørkt. Og da kan man bare tenke på hvor mørkt det blir på vinteren. Jeg skal prøve å ta masse bilder i helgene fremover som jeg kan poste utover ukene som kommer. For jeg vil jo ha fine og lyse bilder på bloggen. I dag så tok jeg bilder sent så de måtte jeg gjøre lysere, men dere ser at kvaliteten ikke helt er på topp.

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥
iPhone på reparasjon

Hei hei ♥

Nå er min iPhone endelig på reparasjon. Jeg knuste den for over et halvt år siden og det er kanskje på tide å gjøre noe med det.. Jeg håper den ikke har fått vannskader, men at den bare har knust vanlig. Hvis den har fått vannskader så er det ikke vits i å reparere den fordi det kan bli like dyrt som å kjøpe en ny, men jeg håper bare det blir billigst mulig. 


 

 

Har du reparert iPhonen din før? ♥

 
Pakke i posten

Hei hei ♥

I dag kom jeg hjem til enda en pakke i postkassen. Jeg har vunnet i en til bloggkonkurranse på Maria sin blogg. Premien i denne konkurransen var et valgfritt mobildeksel fra Lux-case. Jeg valgte det dere ser under her. IPhonen min er på reparasjon, så jeg har ikke prøvd dekselet på mobilen, men jeg tror det blir fint uansett. Nytt deksel og ny skjerm blir bra.

 

 

 

 

Hva synes dere om dekselet? ♥

Treningsplan

Hei hei ♥

Nå skal jeg begynne med å trene mage og bein hver dag. Har sett mange videoer på youtube og bilder på "weheartit" som er veldig inspirerende. Jeg trener fotball og løper litt, men trener så og si aldri magemuskler osv. Jeg håper jeg får mere muskler på kroppen ettervært i hvert fall.  

 

 

 

 

 

 

 

Har dere noen treningstips? ♥

 
Da redigeres det video

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat spilt inn videoen "høstfavoritter". Der viser jeg favorittplagg og ting som jeg bruker mye når det er høst. Jeg greide å slette videoen der hvor jeg sier "hade" osv, men håper det går bra. Videoen legges ut om rundt 3 timer tror jeg. 

 

 

Kos dere i dag ♥

 
Converse vintersko

Hei hei ♥

I stad var mamma, Ingrid og jeg i Sundet. Vi kjøpte vintersko og Ingrid fikk ny vinterjakke. Jeg er utrolig fornøyd med mine nye sko. De er fra Converse og har en veldig fin farge. På bildene nedenfor så ser de mørkere ut enn det de egentlig er, fordi vi akkurat spraya de med sko-spray. 

 

 

Helt klart mine nye favorittsko ♥♥

 
Siste dag på idrettslinja

Hei hei ♥

I dag er den siste dagen på idrettslinja, litt trist for det er utrolig morsomme dager. I dag skal jeg først spille fotball to timer ute og så skal vi spille badminton. Det blir sikkert gøy. I går var jeg på mørkedemo til klokka 11 så jeg er litt sliten og gleder meg til helgen så jeg kan slappe av max. 

 

 

 

 

Ha en fin dag ♥

 
15 oktober

Hei hei ♥

I dag har jeg også vært på utprøving på idrettslinja. I dag har vi spilt basketball og trent styrke. Jeg synes at idrettslinja er kjempefin og jeg liker godt å trene. Har akkurat sovet litt for jeg er veldig sliten og skal snart på traffikalt grunnkurs.  

 

 

Håper dere har en fin dag ♥

 
Pakke i posten

Hei hei ♥

I dag var jeg på utprøving på idrettslinja, det var kjempegøy. Vi har hatt en spinningøkt, spilt fotball og fått mye informasjon om idrettslinja. Nå får jeg bare mer og mer lyst til å søke idrett istedet for studie, men jeg vet ikke enda. I dag når jeg kom hjem var det en pakke til meg for jeg har vunnet en bloggkokurranse på Anna sin blogg. Så da vant jeg en Music Angel i svart.

 

 

Hvordan har din dag vært?

 
I min skoleveske

 

 

 

 

Hva synes dere om videoen? ♥

 
Video på vei

Hei hei ♥

For en stund siden spilte jeg inn videoen "hva jeg har i skolevesken min" og nå redigerer jeg den. Denne typen video har flere spurt etter og jeg jeg håper det ble en bra video. Tok sin stund å finne alle tingene jeg har til vanlig oppi skolevesken, for nå er det helg og jeg har tatt ut mange ting av vesken. Men det gikk bra. 

 

 

Kos dere i dag ♥

 
Høst

Hei♥

Vi vant kampen i går mot Gjerdrum og det var jo gøy siden de er gode. I dag så har jeg spilt fotball i to timer og øvet på fotballøvelser og så har jeg sett på film. Tok akkurat noen bilder og synes de ble typiske høstbilder. Så da tenkte jeg bare å poste de.


 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Fotballfredag

Hei hei ♥

Nå drar jeg snart på fotballkamp. Vi skal spille mot Gjerdrum og dette er en av de siste kampene i serien, så håper vi vinner disse. Selv personlig synes jeg det går bedre og bedre å spille fotball. Gleder meg til kampen.

 

 

Men kos dere i helgen, snakkes ♥

 
Lederkurs

Hei hei ♥

I dag etter skolen så var jeg på lederkurs med Johanne og Marte Lise. Vi ble kjent med de andre på kurset og jeg synes det var veldig gøy. Vi gjorde flere øvelser, ble kjent med hverandre og spiste pizza. Gleder meg til de andre kursdagene. Vi knipsa noen bilder rett før vi skulle inn for bloggen sin skyld. 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Fullbokket dag

Hei hei ♥

Grunnen til at det blir litt sen blogging er at jeg har vært opptatt i hele dag. Johanne, Sessa og Lina var med meg hjem og etter det var jeg på traffikalt grunnkurs. Vi har spist pizza, dansa og prata, det var koselig. I morgen skal jeg på lederkurs og jeg gleder meg veldig. Grunnen til at Johanne ikke er med på bildene er at hun dro før de andre. Og så rakk vi det ikke før hun ble hentet.

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Min skolebag

Hei hei, nå skal jeg snakke litt om skolevesken min ♥

Denne veksen/bagen er fra Morris. Jeg kjøpte den for ca. en måned siden og jeg er veldig fornøyd med den. På innsiden av bagen er det flere lommer og en lomme med glidelås, det er veldig praktisk for da kan jeg ha småting oppi lommen og tingene faller ikke ut. Den har også en perfekt størrelse, ikke for stor og heller ikke for liten. På utseendet så liker jeg veldig godt vaffelmønsteret på fremsiden og jernlenken, de pynter opp unseendet og den blir mye finere med det. Alt i alt er dette en bag jeg er veldig fornøyd med å ha kjøpt. 

 

 

Har du skoleveske?  ♥

 
HøstjakkerFlere har spurt om hvilke høstjakker jeg synes er fine, og disse over her er mine favoritter. Liker veldig godt army-jakker, som er jakker blandet med ola og skinn. Disse jakkene er fra BikBok, Veromoda, Only og parajumper. 

 

 

 

 

Har du funnet din høstjakke enda? ♥

 
Tilbake til skolen

Hei hei ♥

Har ikke hatt så bra døgnrytme i ferien, har vært lenge oppe og sovet lenge. Det kjente jeg veldig på i dag, har vært veldig trøtt hele dagen. Men men, etterpå skal jeg på fotballtrening og nå gjør jeg lekser. 10.klasse skal ha en stor julekonsert og der skal vi spille i band, synge og danse. I dag har vi begynt å øve ordentlig hvordan vi skal synge og sånt. Gleder meg 

Hva skal du i dag? ♥

 
Hvordan redigere videoer i Movie Maker

 

 

 

 

 

Hva synes dere om filmen?   ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits