Slutter å blogge

Hei hei ♥

Jeg velger nå å slutte å blogge nå en periode, fordi jeg har så utrolig mye annet å drive med på fritiden. Jeg går linjen studie som er krevende og der må jeg legge en del innsats inn i alle fagene. Når det gjelder cheerleading så er det Norwegian Open om 3 uker, så jeg trener masse til dette også. Håper å komme tilbake snart...

Tar med noen bilder fra cheertreninga vår på søndag.

 

 

Snakkes ♥

 
Puggedag

Hei hei ♥

Jeg skulle egentlig legge ut innkjøpene mine fra uka i går, men det er sånn at jeg glemte å ta bilde av noen produkter og jeg finner de heller ikke nå. Så da venter jeg heller, og samler alle tingene jeg har kjøpt i et innlegg. Men uansett, nå pugger jeg til naturfagsprøven vi skal ha i morgen. Det er utrolig mange sider og jeg har mest lyst til å sove...

 

 

 

Hva skal du i dag?

 
Pink and grey

Hallo ♥

Nå skal jeg være turntrener i noen timer og deretter skal jeg rett på cheerleading. Onsdager er alltid helt fullbooket, og jeg synes denne dagen er utrolig bra. Elsker å trene selv og trene barn. I dag hadde vi Norsk fagdag, som betyr at vi har norsk i 6 timer i strekk, viiihu.  

Snakkes 

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

I dag så var det skikkelig hyggelig å se alle igjen på skolen, det har vært en såå lang helg og jeg tilbrakte jo mye tid i Oslo så det er ikke så rart. Nå gjør jeg meg klar til å dra til Jessheim. Der skal jeg møte Sondre først og så øve på noe dere får høre om senere.  

 

Hva skal du i dag?

 
Cheer next

Hola ♥

Nå sitter jeg på toget fra Oslo til Eidsvoll og skal deretter rett på trening. Nå har jeg akkurat vært på seks timer turnkurs og det frister ikke så mye med hard cheerleader trening nå. På det kurset så var det sånn stor RG matte med masse sprett, så jeg prøvde ut mange ting. Gleder meg så utrolig mye til å komme hjem igjen nå etter hele helgen borte!

Søteste Eline ♥

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Today

Hei hei♥

Akkurat nå kom Sondre til meg, og han skal være her en liten stund. Etterpå så skal jeg til Oslo og shoppe med pappa og Ida, det blir sikkert koselig. Etter det så skal jeg være barnevakt for mine søskenbarn. Resten av helgen skal jeg også tilbringe i Oslo, før jeg må kjappe meg hjem til trening. 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Fredag kveld

God kveld pepz ♥♥

Nå er jeg på vei til cheerleader trening, og ja jeg vet FREDAG KVELD! Jeg har utrolig liten tid nå og jeg har glemt strikk, så livet smiler virkelig :( .. Men uansett, Sondre var med meg hjem i dag. Vi skulle lage pizza, men når vi sto i butikken så frista taco så sykt mye mer en pizza. Så vi kjøpte taco, lagde det og var med Ingrid pg hadde photoshoot osv. Og ja, jeg fikk han trolig nok med på det.


Shitt, fingrene mine var sikkert 3 meter..

 

 Hva skal dere i kveld? ♥

 
Travel dag

Hei hei ♥

Føler jeg snakker om lekser hver gang jeg skal blogge, men men. Nå må jeg kjappe meg med å lese til geografiprøven til i morgen, så skal jeg være trener og deretter trene selv. Jeg kommer ikke hjem før rundt halv 11, og dette blir en utrolig lang dag med tanke på hvor lenge jeg skal være oppe og pugge i natt. Huff, wish me good luck?


//Fra arkivet, for har ikke tid til å ta bilder nå

 

 

 

Hva skal dere i dag?

 
Windy

Hei hei ♥

I dag var første skoledag etter ferien, og det er noe som kjennes for å si det sånn. Jeg fikk sove lite i natt, selv om jeg prøvde veldig hardt å sove. Jeg burde virkelig ha en bra døgnrytme fremover i helger osv. Nå er jeg utrolig sliten, men jeg har en haug med lekser i dag og geografi innlevering. Ikke så bra start på en uke med masse prøver og innleveringer..

Og i tillegg til alt sammen så blåste det utrolig mye når jeg tok bilder, så det var rett og slett umulig å få noen bra bilder.. 

 

 

Er du også tilbake på skolen nå? ♥

 
Ask me anything

Hei hei ♥

Jeg vet jeg har hatt spørsmålsrunde for en liten stund siden og at jeg ikke har svart på spørsmålene enda. Men nå så skal jeg dele inn spørsmålene jeg får inn, i kategorier og jeg skal kanskje lage flere videoer. Jeg får mange spørsmål i chatten min på blogg.no om kamera og redigering. Og nå har jeg tenkt til å samle inn spørsmål fra alle sosiale medier og de her på bloggen. Så om dere lurer på noe, da er det bare å legge igjen en kommentar eller sende melding.  

 

 

 

Lurer dere på noe? ♥

 
Autumn

God kveld ♥

Det er så utrolig fine farger ute nå. Bladene har virkelig begynt å få fine høstfarger. Jeg synes det er kjempefint å ta bilder om høsten, og nå skal jeg ta mange flere antrekksbilder ute enn det jeg har gjort før i hvertfall. Gleder meg masse til å bruke strikkegensere, store skjerf og parkasene mine.  

 

Liker du høsten? ♥

 
Let's talk about cheer

Hei hei ♥

Som mange av dere vet, så går jeg på cheerleading. For rundt åtte måneder siden så startet jeg på 1814's cheerleaders i Eidsvoll. Nå har vi fått det ordentlige navnet vårt og vi skal hete Blace. Jeg synes personlig at navnet er skikkelig fint. Treningene har med tiden blitt hardere og hardere og vi har forbedret oss utrolig mye. Dette er min favorittsport hittil, og jeg skulle bare ønske jeg hadde startet fra jeg var liten, for det tar en god del timer med trening for å bli flink. Nå trener jeg styrke og spenst hver dag, pluss cheerleading tre ganger i uken. 

Jeg fikk cheerskoene mine som ble bestilt fra Cheerblogg.no i dag. De er supergode og jeg elsker virkelig designet. Nå er det ikke lenge igjen til vår første store konkurranse, derfor har jeg kjøpt sko og trener veldig mye for tiden. 

 
Jeg prøvde meg litt frem og lagde noen "gifs". Dette er noe jeg såvidt har gjort før og det er egentlig ganske gøy å lage. Jeg stiller inn kameraet på å ta mange bilder rett etter hverandre, og så setter jeg bildene sammen på pc-en. Deretter legger jeg litt ekstra effekter på gifsene som dere sikkert ser, ved å flytte på blader osv. 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Går du på cheerleading? ♥

 
Hårfin hos Studio 81

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat vært i den fine nye hårsalongen til Hanna som heter Studio 81. Hun har startet opp sin egen salong og stylet den så utrolig fint og ikke minst annerledes fra alle andre salonger. Først fikk jeg klippet av de stygge, slitte tuppene mine og etter det så farget jeg etterveksten. Jeg er superfornøyd med resultatet og håret mitt føles endelig litt fint og friskt ut. 
Her er før og etterbilde av håret mitt ↑Fineste Hanna ♥

 

 

 

Hva synes dere om resultatet og ikke minst den fine salongen? ♥

 
All natural

God morgen ♥

I går var jeg på hyggekveld med masse folk. Det var utrolig koselig og sånt. Etter det sov jeg hos Selene og kom ikke hjem før nå, så har ikke hatt mulighet til å blogge før nå. Har fått en del responser av at jeg burde blogge mer. Men dere må huske på at jeg også har et sosialt liv, og noen ganger har jeg ikke mulighet eller kapasitet til å blogge. 

I dag så skal jeg først jobbe med skolearbeid. Jeg har en god del prøver etter ferien som jeg absolutt må forberede meg på. Deretter i kveld så skal jeg på cheerleading. Tok noen bilder akkurat, har ikke sminket meg eller ordnet meg på noen som helst måte så jeg kjører all natural.

 

 

 

Hva skal dere i dag? ♥

 
Les mer i arkivet » Mai 2016 » Oktober 2014 » September 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits