Dagen så langt

Hei hei ♥

I dag så har vi hatt norsk nentamen. Det gikk kjempebra, følte at jeg skrev en ganske bra historie. Jeg og Johanne ble ferdig med fortellingene våre likt og vi bestemte oss for å gå ned i Sundet og ta litt bilder. Vi møtte nesten hele skolen der nede så ja. Foresten så har begge veldig lite sminke siden det var tentamen og vi er ikke så opptatt av å se bra ut da.


Johanne er så søt uten sminke! ♥


These cool bags!

 

Synes om bildene? 

 
Norsk tentamen

Heei! ♥

I dag skal jeg ha norsk tentamen hele dagen. Det er såå slitsomt men jeg skal prestere bra. Tar bare på meg joggebukse og stor genser for det er såå deilig å sitte i. 
 

Har du tentamen i dag?

 
Tips til å få flere lesere!

Ha et lyst og ryddig design:

Folk er opptatt om hvordan bloggen ser ut og da er det veldig smart å ha et lyst og ryddig design. Med lyst design så mener jeg ikke svarte striper og mørkegrønn header og sånn.

Oppdater ofte:

Mange synes det er slitsomt å oppdatere ofte. Men for at noen som helst vil lese en blogg så må man minst oppdatere en gang om dagen, gjerne 2 til 3 om man rekker.

Ha mening i det du skriver:

Ikke skriv: "hei! nå kom jeg hjem fra min besttttttiiiii. Så kooooos. Hade". Hvis du vil ha flere lesere så må du ha mening, plukk ut morsomme ting fra dagen din. Pass på å ikke skrive mer en 15 til 20 setninger. Men rundt 5 til 10. Og ikke skriv mindre enn 5!

Ta mange bilder:

Bilder på en blogg er kjempeviktig. Hvis man ikke har bilder er det ikke en blogg, eller da er det i hvert fall veldig kjedelig å lese. Gjerne ta mange bilder men ikke post det samme bildet på 4 forskjellige innlegg, da blir folk lei! Ikke last opp små bilder:

Ikke last opp bildere i 400 px men last gjerne opp i 700 px eller 800 px (avhengig av hva slags design du har). Tenkt at de som leser bloggen vil gjerne se bildet stort enn lite.

Kommenter tilbake når du får kommentarer:

Når du får kommentarer på bloggen så kommenter tilbake fordi kanskje dere kommenterer hverandres blogger og begge får en mere leser. Så gjerne kommenter andre blogger.

Del bloggen på facebook å twitter:

Hvis du deler link fra bloggen din på sosiale medier så vil kanskje noen gå inn og se bloggen din, hvis de liker den så begynner de sikkert å lese den. Men pass på å ikke spam ned facebook eller twitter.

Vær deg selv:

Mange ser sikkert opp til toppbloggere men ikke prøv å vær som de. Du må være deg selv og ikke bare herme og kopiere andre. Ha din egen stil og du vil sikkert få flere lesere.
Synes om tipsene? ♥

Nytt design!

Hei deree ♥

Var så lei av det gamle designet og ikke mist headeren! Synes det blie mye finere med noe nytt. Har redigert hele headeren selv, og ble ganske fornøyd. Jeg redigerte den i gimp og picmonkey, hvis dere lurte. Håper dere liker det nye designet.  

Hva synes dere om det nye designet?

 
Snøø

Hei dere ♥♥

Begynner å komme i jelestemning nå! Åh, gleder meg kjempemye til å pynte huset, spise god mat og ikke mist til å få gaver! Men men, i dag så hadde vi mat og helse prøve som var kjempe enkel, det var så bra. Hadde pugga mye, men trengte egentlig ikke det. I sta tok jeg noen bilder ute og jeg håper dere liker de!

Har foresten tenkt til å endre designet til et mer juledesign, følg med fremover.

 

Synes om bildene?

 
Slitsom dag

Hei hei! ♥

I dag har jeg hatt tentamen, sangtime og om en halv time skal jeg på teaterøving. Er utrolig sliten og skal legge meg kjempe tidlig i dag. Håper jeg ikke kommer hjem så sent, for i morgen har jeg en stor mat og helse prøve! Men må gå ♥


Restene av brusflasken fra tentamen.


 

Skal rydde rommet senere i dag! :)

 

 
Tentamensuke!

Hei hei! 

Må være kjapp nå. Det er engelsk tentamen i morgen, mat og helse prøve på onsdag, tentamen på torsdag og rle prøve snart. Så jeg må pugge nå, har ikke prestert like bra som i fjord så på disse tentamene skal jeg være kjempeflink, snakkes.


Alltid like fin hånd.

 

Har du tentamner denne uka?

 
Ukens spørsmål #47

Hvor mange lesere har du?

Rundt 100 hver dag men sidevisninger så har jeg fra 200 til 350.

Hvem savner du mest fra teateret?

Anne-Dorthe, vi går ikke på samme skole heller. Så jeg har ikke sett hun på kjempelenge.Hva skal en blogg ha for at du skal lese den?

Den burde ha ryddig og lyst design, masse bilder og ikke så mye tekst men litt.

Hva liker du best med å blogge?

Det jeg liker best med å blogge er hyggelige tilbakemeldinger! :)

Hva liker du ved skolen?

Det jeg liker best med skolen er å treffe alle sammen.

Kan du vise sminken din?

Ja, dette er bare et bildet da. Men skal lage et eget innlegg om det en annen gang.Kan du ha videoblogg snart?

Ja, hvis dere sier hva de kan være om.

Når kommer det innlegget om hvordan man kan få flere lesere?

Oj, det har jeg glemt. Men skal lage det innen uka.

Når du får kommentarer, kommenterer du tilbake?

Ja, det gjør jeg! ♥

Hvor mye kostet mascaraen?

Den kostet 149,- Hvilken klasse går du i?

Jeg går i 9a.

Har du snapchat?

Nei :(

Har du og Selene godt forhold selv om dere ikke er naboer lenger?

Jaja, men vi er ikke så mye sammen på fritida lenger. Men på skolen så. 

Noe dere lurer på til neste gang?

 
Blogger jeg leser

l0ve - auroramohn - annais - betinabf - suniie - andreabadendyck - torhiiild - carolinemaria - adrianehopland -krissy - martheborge - sofiemote

 

Leser du noen av de?

 
Kino med Ingrid

Hei dere! ♥♥

I dag så var  Ingrid og jeg på kino sammen og vi så "Reisen til julestjernen". Det var en kjempekoselig familiefilm. Det er også første gang Ingrid og jeg har gjort noe sammen alene. Vet at Ingrid er 4 år mindre enn meg men vi har det veldig koselig av og til. Også har vi hatt stor familiemiddag nå, tror vi satt der i 2 timer, og det var kjempekoselig det og. Glad i dag! 

Har dere sett reisen til julestjernen?

 
Mørke dager

Hallo ♥

Åh, bare klokka blir 3 så er det mørkt ute. Derfor må jeg forte meg å ta bilder og sånt mens det er lys. Også er det ikke snø heller, bare rein og kaldt. Pleier egentlig ikke å være så klagete men sånn er det nå. Gleder meg til snøen legger seg og set blir koselig. Det er faktisk 1 søndag i advent om kunn en uke!

Rosa genser fra H&M.


Fikk pelspledd av mamma i går fra Kid.

 

 

Synes?

 
Tilsendt headere

Hei! I det siste har jeg fått tilsendt noen headere og jeg vil bare si at jeg synes de er kjempefine. Tusen takk til dere som lager de. Desverre så passer de ikke inn i designet jeg har nå men jeg skal snart skifte design. 

 

Hva synes du om headerne?

 
Besøk

Hei! ♥

I dag har Marte Lise og Kaia vært med meg hjem etter skolen. Vi har tatt bilder og hatt det utrolig koselig, vi skulle også se på film men det ble bare prating. I dag hadde jeg også naturfagsprøve og det gikk ikke så bra. Men skal bli flinkere på skolen!

 

Synes om bildene?
Normal dag

Hei!

Det er så typisk at den ene gangen i halvåret da jeg har med meg kantinepenger, da er det ikke varm mat. Men gikk greit med youghurt da. I morgen har vi stor prøve om baser og syrer, så må gå og pugge nå.


Prøvde meg på en ny redigeringsmetode, hehe.

 

Synes?

 
Sliten

Hei!

De 3 siste nettene har jeg hosta som bare det. Det gjør meg så sliten og jeg bare hater å være syk. Har vært forkjøla snart i 2 uker og det går ikke over. Derfor blogger jeg ikke så mye, men har jo et liv jeg også. Håper dere forstår.


Har levd på kakao. :)


Fint øye, ellerhva??

 

Er du syk nå fortida?

 
Selene på besøk

Hei hei!

I dag var Slene på besøk hos meg, det var utrolig koselig. Alltid like hyggelig å være med hun. Vi prøvde å pugge til naturfagprøven men gikk ikke så bra, ehe. Nå skal jeg bare gjøre lekser og sove. Var våken i hele natt fordi jeg hosta så mye.Vet at det ikke er så bra kvalitet på bildene. Men vi tok de når det var mørkt og da blir det sånn.

 

 

Hva har du gjort i dag?
Breaking dawn part 2

Hei dere! 

I stad så var jeg på Kino med Kaia og vi så twilight. Det var en bra slutt på twilight serien. Jeg var kjempeforsinka så jeg rakk ikke å kjøpe godteri eller noe. Men det var koselig og jeg vil anbefale dere twilightfans der ute, se den!Har du sett den?

 
Anbefaling - ID pudder

Hei! Da tenkte jeg å anbefale to av mine ID pudder. Det ene er rouge og det andre er bare generelt for ansiktet. Jeg synes de dekker urenheter veldig bra også er jeg ganske fornøyd med de.  

Har dere ID produkter?

 
Dagen så langt

Hei! I dag har jeg vært i kirka med noen andre konfirmater fordi vi må være 8 ganger i kirka i løpet av året. Den var veldig koselig og nå har jeg egentlig bare tenkt til å slappe av til i kveld, for da skal jeg se twilight gleder meg kjempemye. 


Sier bare et ord, KULAA! 

 

 

Hva skal du i dag?

 
Har fått sofa!

Heei ♥

Er ganske fornøyd akkurat nå fordi jeg har fått sofaen. Mamma og pappa hentet den i stad og sånt. Den er beige og med rosa puter så blir den kjempefin. Er utrolig fornøyd med sofaen og den er kjempegod å sitte i og. Vet jeg ser trøtt ut på bildene, men har jo bare daffa hele dagen så.

 

Synes om sofaen?

 
Grey

Hei! 

Nå har jeg akkurat spist frokost og sett på tv. Vet at klokken er 3 men det er helg så da er det lov med sen frokost. Det er så deilig å slappe av hele dagen. Har ikke blitt frisk anda men prøver å ta det med ro.  Foresten så skal jeg få en sofa av tanten og onkelen min og den skal mamma og pappa hente nå og jeg gleder meg kjempemye! 


Ble litt sånn faila bildet på grunn av kameraet xD


Prøvde på flette, hehe..


Er ganske lei av å ikke ha stemme nå. Håper den kommer tilbake snart :)

 

 

Hva skal dere i dag?

 
Forandring

Hei ♥ I dag var jeg på skolen, noe som jeg ikke burde vært. Har hatt vondt i halsen og hodet hele dagen og nå har jeg ikke stemme. Har vært veldig sliten så jeg har egentlig bare ligget på sofaen og sett på randome programmer, dritkjedelig. Men nå har jeg tenkt til å vise bilder fra de siste årene.

6 klasse:7 klasse:8 klasse:9 klasse:

Synes dere jeg har forandret meg?

 
Prosjekter

Hei! I dag holdt jeg tyskprosjektet som jeg hadde jobba med i hele går og det gikk sånn midt på 3. I morgen skal jeg ha engelskprosjekt og jeg må bare jobbe og jobbe nå. Vet det er dårlig blogging men disse prosjektene telle mye på karakteren så. 


Thumbs up for flink skolearbeider

 

Synes?

 
Verste dagen

Hei! I går så mistet jeg mobilen min og det går ikke ann å leve uten en mobil så ja. I dag så trengte vi ikke sekk fordi vi skulle se på et langt foredrag, og gjett hvem som glemmer det men tar med bøker, meg. Åh, uflaks. Etter skolen så skulle jeg på sangtimer og så stengte det bygget jeg pleier å sitte i imens jeg venter så da måtte jeg stå ute å fryse. Når jeg skulle hjem så hadde jeg ikke mobil og kunne ikke ringe og sprørre om noen kunne hente meg. Så jeg måtte gå helt hjem i mørket og her snakker jeg om en lang strekning. Åh, verdens verste dag. 

Har dere hatt en dårlig dag?

 
Ønskeliste til jul!

Heei, nå er det ikke lenge igjen til jul. Gleder meg utrolig mye, det er så koselig og sånt. Gleder meg til julegaver og selvskap og sånt. Men nå har jeg i hvert fall laget en ønskeliste. 

Ønsker du deg noe av det samme som meg?

 
Kosemandag

Hei hei ♥

På mandager så har vi mat og helse i de tre første timene og det er såå digg. Vi spiser i en time og jobber i de andre. Etter skolen så tok jeg bussen med de andre til konfirmasjonsundervisningen. Og nå er jeg hjemme og skal straks spise middag. Etter på så skal jeg jobbe med lekser, for vi har akkurat fått ny ukeplan.

Hva har dere gjort i dag?

 
Ikke akkurat skolemodus

Hei! Har nettopp spist middag og nå bare jobber jeg på tyskprosjektet mitt. Har to prosjekter denne uka og føler at jeg ligger ikke så bra ann. Det så mye skole fortida og sånt, huff. 

 

Flere som er skolelei?

 
Innkjøpene fra Jessheim!

Hei og god morgen, vet at klokka snart er fire men jeg startet dagen litt sent i dag og så har jeg akkurad kledd på meg og sånt. Jeg prøvde å spille inn innkjøpsvideo 4 ganger, men det ble så kleint så jeg har bare tatt bilder isteden. Håper dere liker det jeg har kjøpt.


Genser fra HM, den er utrolig god å ha på seg.Den blåe genseren er fra bikbok og den svarte toppen er fra vero moda.
Synes om innkjøpet?

 
Overnatting

Hei! ♥

Fra i går til i dag så overnattet jeg hos Marte Lise. Vi var først på Jessheim storsenter og kjøpte klær og sko. Så dro vi til Simen og sånt. Vi har også laget skrekkfilmer, dør når jeg ser på de. 

  

Hva har du gjort i helgen så langt?

 
Morgendagen

Hei! Ville bare si at i morgen så skal jeg først til Jessheim med Marte Lise og så skal jeg overnatte hos henne. Derfor blir det litt sen blogging, men men. Har tenkt til å kjøpe sko! Også viser jeg innkjøpet når jeg har kommet hjem. 

Snakkes!

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits