Snart desember

Hei hei!
Nå er det få dager igjen til det er desember. Jeg gleder meg masse til jul. Vi skal ha juleverksted med hele familien, altså søskenbarn og sånt. Så skal vi ha konsert på skolen. Julaften blir nok det aller beste da. Forresten så er det julegrantenning i Sundet på søndag og jeg oppfordrer alle som bor i Eidsvoll å komme dit. Det er masse salg i butikker, julefilmer som spilles på kinoen og tenning av juletre. 

 

 

Gleder dere dere til jul?

 
Pakke i posten

Hei hei ♥

For en liten stund siden så anbefalte jeg siden caseapp og dekslene de har der. Nå har jeg fått et gratis deksel derfra med et valgfritt bilde. Jeg sendte inn et bilde av Johanne og meg som jeg ville ha på dekselet og det fikk jeg. Jeg er veldig fornøyd med dekselet, det er solid og fint. Og jeg oppfordrer alle til kjøpe et fint deksel med bilde av deg og vennene dine her. 

 

 

 

 

Har dere et deksel fra CASEAPP?

 
Frost

Hei hei ♥

I dag har jeg hatt norsktentamen. Jeg likte ikke oppgavene, så det var ikke så morsomt. Men unasett, nå skal jeg bake cookies og etter det skal jeg trene. Vi slutter med fotballtreninger ut denne uka for sesongen. Jeg tok noen bilder i stad av litt frost ute. 

 

 

 

Hva synes dere om bildene?

 
Tentamens uker

Hei hei ♥

I dag så har vi snakket mye på skolen om nork-tentamen i morgen. Det blir heldagstentamen og jeg gruer meg. Temaet er "Løgn og Sannhet" så det kan jo bli interessant å se resultatet. Vi har også øvd til julekonserten. Men uansett, etterpå så skal jeg på en slags klassefest og det blir nok koselig.  

 

 

 

 

Ha en fin mandag ♥

 
Beste helgen på lenge

Hei hei ♥

Denne helgen har jo Mari vært på besøk og det har vært utrolig koselig. I går så vi Catching Fire og jeg må bare si at jeg elsket den og greier nesten ikke å vente på neste film. Jeg oppfordrer alle som ikke har sett den til å se den. Det er en film som er spennende hele tiden. Men uansett, i dag har vi bare slappet av og sett mange episeoder av Pretty Little Liars. 


 

 

Kos dere i dag ♥

 
Helgebesøk

Hei hei ♥

I går kveld kom Mari og hennes bror på besøk og de skal være her hele helgen. Vi har hittil sett på Pretty Little Liars, spist taco, lagd kake, tatt bilder og sovet lenge. Har ikke sett hun siden sommerferien, så det var koselig å møtes igjen. Etterpå så skal vi lage karameller og se på Catching Fire. Det gleder vi oss veldig til.


 

 

 

 

 

Har du sett Catching Fire?

 
WantsAlt fra nelly.

 

 

 

Hva synes dere?

 
Dagens antrekk

Hei hei ♥

I dag så var Ine, Marte Lise, Sessa og Lina med meg hjem etter skolen. Vi har øvd på dansen til julekonserten, og nå kom vi et langt stykke på vei. Jeg gleder meg veldig mye til å vise frem dansen. Jeg tok forresten noen bilder av antrekket mitt i stad, så sa skal jeg vise de.Genser og skjorte fra Cubus, bukse fra Bikbok.

 

 

 

Hva syntes dere?
Dagen så langt

Hei hei ♥

Etter skolen så gikk min lillesøster Ingrid og jeg ned til Sundet. Jeg kjøpte en ny bukse og lånte noen bøker på biblioteket. Jeg skal levere inn en stor stil om Nelson Mandela innen to uker, så da lånte jeg to bøker som handler om hans liv. Så da var det gjort. Etter det gikk vi på cubus. Jeg hadde tenkt til å kjøpe noen nye topper, men det var ikke så mye som falt i smak ved første blikk. Så da endte det med at jeg kjøpte en ny høytlivsbukse.  

 

Ha en fin dag ♥

 
Søndagsmorgen

God morgen♥

I dag så har jeg bare dusja og nå ser jeg på "Hunger Games". Jeg har sett den før men jeg synes den er utrolig bra. Nå kommer 2'ern ut på film, så jeg skal nok på kino og se den. Etterpå så kommer jeg til å spille inn en videoblogg som kommer på bloggen i løpet av dagen, hvis jeg rekker å laste den opp.  

 

 

 

Ha en kjempefin dag! ♥

 
Caseapp

Hei hei ♥

Caseapp er en sikker nettside der hvor man kan bestille deksler. Du kan lage ditt eget deksel med bilder du vil ha med på dekselet.  Du kan velge mellom typer deksler, altså iphonedeksel og samsungdekselDette er en kjempefin side og jeg har peronlig lyst til å bestille deksler derfra. Et deksel koster fra 100,- opp til 300,- av de jeg har sett på, og det er rimelig pris. Det er også fri frakt på disse dekslene.

 

 

Har du kjøpt deksel fra caseapp før? ♥

 
Endelig helg

God helg ♥

Endelig er det helg, alltid like chill å vite at man kan være opp lenge og sove lenge. I helgen spiser vi også mye god mat. Så det skal bli godt å slappe av. Jeg skal kanskje ha noen venninner her i morgen. Og så skal jeg trene en del. Nå ser jeg sesong 3 i serien Pretty Little Liars og det er veldig spennende.
 

 

Ha en fin helg ♥

 
Utsetting til siste dag

Hei hei ♥

I dag så har jeg og noen venner vært på utprøving. Vi prøvde ut studiespesialisering denne gangen og det var en grei linje. Skoledagen var så og si lik som på ungdomskolen, men bare litt vanskeligere fag. Men uansett, i dag er det torsdag og siste innspurt av leksene som skal leveres i morgen. Jeg er så utrolig dårlig på å fordele arbeid på flere dager, men det går jo bare utover meg selv..

 

 

 

 

 

Har du vært på utprøving før? ♥

 
Venninne besøk

Heihei ♥

Akkurat nå har jeg Marte Lise på besøk, men hun drar straks siden hun skal på trening. Hun ble med meg hjem fra skolen i dag. Vi har spist og tatt bilder, standar oss. På skolen i dag har vi egentlig bare gjort det vanlige og kjedelige. Vi tok desverre ingen bilder sammen, men jeg skal være med hun hjem etter skolen i morgen, så blir sikkert bedre bilder da. Har hvertfall tatt noen bilder til header og skal prøve å age en bedre enn det jeg har nå. Og forresten, i morgen skal jeg på enda en ekstra utplassering på studielinja med Marte Lise, Ine og noen andre fra klassen. Er bare en dag, men det bir sikkert veldig bra. 

 

Som dere kanskje har merket, er det en del kjedelige innlegg for tiden, men har så utrolig lite inspirasjon og blogglyst, så trenger tips fra dere. Mørketiden har jo kommet, så må ta bilder veldig fort etter skolen, og da kan bildene lett bli dårlige. Håper dere forstår, og gjerne kom med tips.

 

Vi snakkes senere ♥
Dagen så langt

Ålah ♥

I dag så har vi hatt tyskprøve. Etter skolen ble Johanne, Marte Lise og jeg igjen for å øve til julekonserten. Det gikk kjempebra med sangen og vi er et stort skritt på vei. Jeg tok faktisk med kameraet for å ta noen bilder, men selvfølgelig glemte jeg minnekortet hjemme.. 

 

 

Ha en fin dag! ♥

 
Bra start på uken

Hei hei ♥

Nå er jeg ganske fornøyd, for jeg har fått unnagjort mange lekser og nå gjenstår det bare å pugge til naturfagsprøven på fredag. Jeg skal også spille inn video i dag som jeg poster på bloggen på lørdag, for da skal jeg på hyttetur i helgen og har ikke tilgang eller har lyst til å blogge da. Så da oppdaterer jeg bloggen i forveien ved å tidsinstille innlegg. 

 

 

 

 

Har dere mye lekser?

 
En typisk tirsdag

Hei hei ♥

Planene i dag er å først rydde rommet,  så spise middag, etter det skal jeg gjøre lekser, så trene, etter det skal jeg hjem og dusje og så legge meg. Det er det jeg pleier å gjøre hver tirsdag. Jeg kommer ikke på noen interessante ting å si. Men har en ting jeg ser frem til. Klassen vår er delt inn i dansegrupper, der hver gruppe skulle lage koregrafi til to sanger, enten "The Fox" eller "Karius og Baktus". Min gruppe valgte selvfølgelig "The Fox" og jeg gleder meg veldig til å fremføre dansen på torsdag. Vi skal ha litt havveis kostymer så kanskje jeg tar noen bilder, vi får se. 

 

 

Ha en fin dag ♥

 
Nettsvindel

Hei hei!

For rundt to uker siden så fant jeg en side på nettet der det var billige merkevarer. Jeg som i likhet med mange andre vil jo ha merkeklær og synes det er et stort pluss hvis det er billig. Dyre jakker var satt ned flere tusen og det samme med sko. Det sto at siden importerte varer rett fra fabrikkene og det var derfor de var billigere. Jeg bestemte meg for å bestille jakken fra den siden og fant ut rett etter, at det burde jeg aldri gjort. Nettsiden til svindlerene så systematisk ut, det var mye informasjon og den var veldig lovende. Dagen etter vi hadde bestilt jakken så søkte jeg opp nettsiden på google og det kom opp mange meldinger på at det var en falsk side eid av noen kinesere og folk advarte mot å bestille jakke derfra. Jeg trodde jeg aldri skulle få jakken min.

ADVARSEL! Her er noen sider som selger falske produkter:

http://fashdeal.com/

http://billigejakker.com/

http://dunjakkershop.com/

http://varmvinter.net/

 

Hvordan du kan finne ut om nettsiden du er inne på er falsk eller ekte nettside:

 • Om du er inne på en nettside de skrive norsk på. Og er det en nettside som slutter på .com, da kan være store sjangser for at det er folk fra andre land som eier den. Og de betaler norske og dyktige folk til å lage en lovende nettside til dem. Eks. uten skrivefeil, ryddig design. 
 • Et triks utenlandske svindlere også gjør er å finne et norskt sikkert firma og skrive at det firmaet eier siden. Så sjekk om det står at de eier flere merkebutikker på norke firmaer som de henviser til. 
 • Hvis det er lite informasjon på nettsiden og spesielt informasjon om eierene av siden. Eks. e-postadresse og mobilnummer. 
 • Hvis det er skrivefeil på siden så kan du være nesten helt sikker på at der er en falsk side. 
 • Hvis det er mistenklig lav pris på merkevarer. Eks. Hvis en Parajumper koster 2500,- på en side, da er det nok en falsk side. 
 • Søk opp siden på google og se om du finner svindeladvarsler.

 

Hvordan du kan finne ut om en Canada Goose er ekte eller ikke:

 • Pelsen er liten, tynn og røyter hvis det er en fake jakke. Hvis du er i tvil om din egen er ekte så kan du sammenligne pelsen din med bilder av Canada Goose jakker på google.
 • Prisene er mistenkelig lave. 
 • Hvis du drar innerforet og ytterforet i jakken vil det spille seg hvis det er en falsk jakke. For den ekte jakken har to lag med dun. 
 • Hvis det er sømmer som går opp, tråder som henger ut fra merkene eller feilplassert merker er det falsk.
 • For å sjekke om hvem som eier siden. Gå inn på siden domeneshop.no, så skriver du inn navnet på nettsiden du lurer på og trykker "ok". Etter det får du mange valgresultater, men bare let deg frem til den rette. Hvis den linken du er ute etter er grå så trykk på "eierinformasjon". Deretter ser du etter hvem som eier siden, hva slags land personen er fra og andre ting du vil vite. I mitt tilfellet var det en fra Kina

 
En del ungdommer i Norge har gjennomgått å ha blitt nettsvindlet. Når man netthandler så forskuddsbetaler man og desverre er det mange som aldri får  varen sin. Jeg personlig kommer til å sjekke veldig nøye på om nettsider er falske eller ikke fremover. Og jeg er absolutt mer kritisk til hva sags nettbutikker jeg skal handle i. Nå sitter jeg igjen med to vinterjakker og har brukt masse penger. Hvis jeg selger den falske Canada Goose jakken videre så er jeg en svindler selv så det kan jeg ikke gjøre. Og jakken ble sendt fra Kina, og det blir veldig dyrt om jeg sender den tilbake og det kan hende jeg ikke får pengene tilbake. 


 

 

 

 

Håper virkelig ingen av dere ikke blir nettsvindlet og hvis dere har noen tips til hva jeg kan gjøre så er jeg veldig takknemlig. 

 
Pakke i posten

Hei hei!

I dag kom vinterjakka mi som er en Canada Goose expidition jakke. Jeg lager et innlegg etterpå der jeg må forkare mange ting. Men her kan dere se noen bilder av den i hvert fall, det ble litt dårlig kvalitet. Men men 

 

 
Gårdsdagens innkjøp
Parkas fra Carhartt, lue fra Carhartt og veske fra Converse.
Hva synes dere? ♥Travel dag

Hei hei ♥

I går var jeg på haloweenparty med jentene, selvfølgelig greide jeg å glemme å ta bilder så det var litt dumt. Men det var i hvert fall en utrolig koselig kveld. Vi spiste pizza og masse godteri og så på skrekkfilm. Det var altså en herlig kveld med mye latter. 

I dag så begynte jeg dagen med fotballtrening. Etter det dusja jeg og dro til Jessheim med mamma. Jeg har kjøpt ny vinterparkas, lue og skolebag. Jeg tar bilder av tingene i morgen og poster bilder av innkjøpene da. Men uansett, nå så baker jeg sjokoladekake og skal kose meg forran tv-en.

 

 

 

 

Ha en fin lørdagskveld søtinger ♥

 
Prinsesse frokost

God morgen dere ♥

Vi har fridag på skolen i dag. Marte Lise og jeg sto opp for noen timer siden og vi har laget verdens beste frokost. Vi har spist baguetter med druer og melon, det er utrolig godt. Nå spiller vi inn en film som kommer på bloggen snart. Vi forbereder oss også til halloweenpartyet i kveld. Det kommer bilder senere av antrekkene våre. 

 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits