Sminke til nyttårsaften

 Hvis du ikke greier å se den her så klikk HER!

 

Synes?

 
2012 i bilder!

Hei og god morgen! ♥

Jeg vet at klokken er litt over fire men jeg har ikke ordna meg ennå. Sitter i pysjen og har akkurat spist frokost, her utnytter man dagen. Men uansett dette året er jo det første året jeg har hatt speilreflekskamera og sånt så nå har jeg tenkt til å vise mange bilder. Ser tilbake på bildene nå og synes dette har vært et kjempebra år. Savner mye av det også. Mange jeg var med før som jeg ikke har så mye kontakt med nå. 

Desember/Januar:


Februar/Mars:

April:

Mai/Juni:

Mai/Juni:

Juni/Juli:

August:

August/september:

September/oktober:

November:

Desember:Synes?

 
Redigerer bilder

Hei hei! ♥

Nå har jeg sett på sånne "before I die" bilder og jeg har lagd noen sånne bilder med skrift jeg og. Synes det var utrolig gøy å lage sånne så jeg tror jeg skal lage en del. 

Håper dere likte de! Synes? ♥

 
Juleselvskap

Hei hei! ♥

Da er hele familien på besøk, såå koselig. Vi er 22 stykker til sammen, storfamilie altså. Nå har vi akkurat spist middag, jeg og Ida snek oss akkurat opp og sitter å koser oss på rommet. Haha, partyhard! Tror vi snart skal gå rundt juletreet. 

Er litt dårlig kvalitet på bildene for vi tok de når det var mørkt.

 

Synes? 

 
Julegavene mine

Hei hei! ♥

Åh, det var såå koselig i går. Fikk masse gaver og mye godteri. Veldig hyggelig dag med familien! Nå har jeg filmet julegavene mine så håper dere liker videoen! 

 Hvis du ikke greier å se den så trykk HER!

 

Synes? ♥
God jul!

Hei hei! ♥

Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge i dag før nå siden jeg var på joggetur og dusja o.s.v. Men nå skal vi snart spise julemiddag, så skal vi spise dessert og så skal vi pakke opp gaver og se på film. Denne julen er det bare oss fem og det er jo veldig koselig! :)

Synes om antrekket?

 
Ukens spørsmål #51

Hvordan greier du å redigere inn en jordklode i øyet?

Jeg kan prøve å filme det en gang! 

Hvor redigerer du bilder?

I gimp 

Hva er hovedgaven du ønsker deg til jul?

iPhone 5! ♥

Hvor kjøpte du krølletangen din?

Fikk den til jul i fjord, tror den er kjøpt på expert! 

Hvordan laster du opp bildene dine så store?

Når du skal laste opp et bildet i et innlegge så står det "400px" trykk på den og velg en større. Jeg pleier å laste bildene opp i 700px eller 800px.

Hvor mange bøker har du lest i fire venninner serien? 

Først leste jeg den tredje, så den fjerde og nå driver jeg på eneren.

Er det trygt å bestille fra nelly?

Ja, det er norges største klesbutikk på nett så er veldig trygt.

Er det vondt å ha på kjolen med tanke på alle paliettene som gnager mot armene på siden?

Er litt vondt, men man holder ut. 

Hva kostet kjolen?

Den kostet 500,- men og frakten kostet 33,- eller noe sånt.Tar du sangtimer?

Ja, det gjør jeg.

Hvordan kjenner du Ida, er dere i slekt eller noe?

Hun er min kusine. ♥

Hvilket kamera har du?

Har sikkert svart på dette 1000 ganger men men. Har Canon EOS 1100D med 50mm linse.

 

 

Noen spørsmål?

 

 
Mange planer!

Hei hei! ♥

I dag har jeg handlet, lagd bordkort og sånt. Er stappfullt i alle butikker i dag siden det er lille julaften. Så det tok sin tid å handle, men men. Nå skal jeg bare blogge, rydde rommet, fikse neglene og vaske. Alt for å få det koselig til jul. I morgen har jeg tenkt til å spille inn to videoer så håper de blir bra. 


Redigerte inn en jordklodet i øyet mitt. Haha ♥


Synes?

 
3 dager til julaften!

Hei hei! ♥

Kjenner at jeg blir mer og mer spent og gleder meg mer og mer til julaften. Har fått masse julestemning! I dag så hadde jeg foresten Stian, Even og Selene med hjem. Sykt koselig! Vi skule egentlig se 2012 siden det er 21. desember i dag og jorda skal gå under i dag, men prata og koste oss i stedet. 
Vet denne er sykt rar, men vi satt kanskje i rundt 2 timer til sammen og tullet med den. 
Fikke desverre ikke noen bilder når de var her. 

 

Synes? 

 
Krøller

Hei dere! ♥

Nå pugger jeg på spreng til den store RLE-prøven jeg skal ha i morgen, tror det er 30 sider med masse tekst. Men for to dager siden spilte jeg inn en krølle video, jeg redigerte den i går og poster den nå. Håper dere liker den! Foresten så vet jeg den er mørk, men men.

 

 

 

 Hvis den ikke visese så aner jeg ikke hvorfor men hvit man trykker på youtube så kommer den opp der. 

Synes? 

 
Åja, jeg har blogg!

Hei hei! ♥

I dag så har jeg vært å kjøpt julegaver til venner og familien. Jeg mangler bare 2 gaver og så er alle klare. Har egentlig ikke så mye mer å si for vi har ikke gjort noe mere. Gleder meg til å dra hjem og slappe av. Gogenseren min, vet jeg har den på mye men den har verdens beste stoff.

 

Synes? ♥

 
Biltur!

Heei ♥

Det blir litt sen blogging i dag, men bedre med blogging enn ingen ting så. I dag har vi kjørt bil til Tynset for å besøke farmor. Den var en 5 og en halv timers biltur, glad jeg er fremme. Nå har vi spist pizza og koser oss. 
//Uten sminke


Synes? ♥

 
Rabattkode på blush!

Hei dere! ♥

Nå har jeg et supert tilbud til dere. Hvis du bruker rabattkoden BLUSHKK2012, så får du et gavekort på 250 kr som du kan bruke på blush.no. Jeg selv har benyttet meg av dette tilbudet.  Man trenger ikke å betale en vis sum for å få gavekortet, bare frakten. Skal du benytte deg av dette tilbudet?

 
Ny kjole!

Hei hei! ♥

For sånn cirka en uke siden bestilte jeg en svart kjole fra nelly og jeg fikk den i dag. Bare elsker at den er stram øvers og slakk nederst. Synes den er såå fin og gleder meg til å bruke den. Jeg bestilte den i small og jeg har litt å gå på så er fornøyd med det. Den var heller ikke så dyr. 


Hva synes dere om den? ♥
Planene for i morgen

Hei hei! ♥

Nå pugger jeg på spreng her til K&H prøve i morgen. Men vil fortelle litt om morgendagen også. I morgen skal vi demonstrere ved rådhuset siden det er så dårlig luft og lite grader i klasserommene. Vi har utrolig dårlig klima. Så skal jeg synge der så håper det blir bra. Det er mange fra skolen som skal demonstrere så håper vi får penger.
Hva skal dere i morgen? ♥

 
Snart jul!

Heei ♥

Vi har jo mat og helse på mandager og i dag spiste vi grøt og fire forskjellige kaker/kjeks. Det var såå godt! Etter vi bakte alle pepperkakene og pyntet huset så har jeg fått såå julestemning, elsk. ♥ Men må løpe, skal på noen sang greier. Synes om bildene?

 
Pepperkakebaking

Hei hei! ♥

Da har Ingrid, Ida, mamma og jeg pyntet pepperkaker og pepperkakehus. Vi får så mye julestemning. I mens vi pynter så hører vi på julemusikk. Har tatt bilder fra hele dag så ja.

Synes om bildene? ♥

 
Bilder med Ida!

Hei hei! ♥

I dag har vi handlet inn til pepperkakebaking og kosekveld. Det blir såå koselig. Ida og jeg tok også noen bilder i sta, Ida er jo veldig fotogen så blir mange bilder med hun. Nå skal vi lage pepperkaker og pepperkakehus så må gå.


Ida er herlig! ♥

 

Synes om bildene? ♥

 
T.G.I.F.

Hei hei ♥

Vet det er ganske sent men bedre å blogge enn ikke, eller hva? Haha, Ida kom for en stund siden og det er bare såå koselig å ha hun her, herlig jente! Vi har spist god mat, godteri, sett på norske talenter finalen og dansa. Ser så frem til jula, blir bra. 


Vet jeg hadde veldig skrompet inn rygg på dette bildet, haha. Men men


Synes om bildene? ♥

 
Kjapp oppdatering!

Hei ♥

Om 20 min må jeg dra og møte opp før konserten. Kan derfor ikke blogge så mye, Ida kommer senere i dag og jeg lover masse bilder. Rommet mitt er helt bomba også så må gå.

Hva skal du i dag?

 
Har bestilt julekjole

Hei hei ♥

Da har jeg og mamma bestilt julekjole. Gleder meg såå til den kommer i posten. Jeg skal ha den denne jula, skal på noen arrangementer og den passer bra. Har bestilt den på Nelly forresten. For link til kjolen trykk HER. 

Synes om kjolen? ♥

 
Tentamenlei

Hei hei!♥

Jeg går jo hjem fra skolen, som noen av dere sikkert vet og det er såå kaldt. Er klad når det er 10 + grader og når det nærmer seg 15 minusgrader da er det kaldt. Vi hadde også nynork tentamen i dag, er ikke så flink i det. Når jeg skriver nynorsk så høres det ut som svenks så, ja. Synes om bildene? ♥

 
Kald dag

Hei! Det er så kaldt nå fortida, -10 og kaldere. Jeg er jo også veldig fryseinne så det passer meg ikke så bra. Håper det blir varmere snart. Men over til noe annet, i morgen er det nynork tentamen og å torsdag er det tysk tentamen. Jeg må derfor pugge så vi snakkes senere.

Synes dere også det er kaldt nå fortida?

 
Julestemning

Heei!

Det er såå kaldt ute nå fortida, her hjemmet så fyrer vi på fult. Kjenner at det begynner å komme julestemning. Gleder meg ubeskrivelig mye til jul. Til helgen så kommer forresten Ida som skal sove her og vi skal lage pepprkakehus og kose oss masse. 


Snøfnuuugg ♥


Hva synes dere om bildet?

 
Julegrantenning

Heei! ♥

Hvert år så har vi julegrantenning i Sundet. Det er så koselig, alle kommer dit og vi synger og sånt. I dag så otro jeg med teateret. Det var kjemegøy. Det var 15 minusgrader og vi var alle ganske hese så vi kunne sunget bedre, men men. Koselig var det. Bildene under ble tatt før vi dro på julegrantenninga, har desverre ikke bilder fra selve tenninga.


Synes om bildene?

 
Besøk

Hei hei! ♥

Har vært opptatt i hele dagen så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Også nettet mitt streika i går så det var kjempevanskelig å blogge, haha. Men i dag etter teaterøvingen så ble Selene med meg og Anne-Dorthe hjem. Vi har tatt bilder, spist taco,is og godteri og kost oss. Herlig med jentedag.

 

Synes om bildene? ♥

 
Anne-Dorthe på overnattingsbesøk

Heei ♥

Nå er Anne-Dorthe på besøk. Hun skal overnatte fra fredag til søndag, det blir såå koselig. Også skal vi være nisser i Sundet på julegrantenninga. Vi kommer til å lage video og poste den. Det kommer flere bilder etter hvert.

 
Namm ♥

 

Synes om bildene?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits