Dagens antrekk

Hei hei ♥

I dag så har jeg slappet av hittil. Jeg har snudd døgnrytmen min helt, så jeg sover til 12 og rundt der. Og når man sover så lenge sover man bort mye av dagen så jeg burde legge meg tidligere fra nå av. Men jeg har i hvert fall kommet meg opp, ordnet meg og tatt bilder av antrekket mitt. Det var ganske håpløst å ta bilder i dag fordi det blåste utrolig mye, men jeg fikk to brukbare bilder.  

 

 

 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 
Dagen i dag

Hei hei ♥

I dag sto jeg opp klokka 10 i dag for å male. Jeg har malt helt til nå og jeg er kjempefornøyd. Vi er helt ferdig med den store gangen oppe og nå pynter vi rommet med møbler, bilder og dekor. Det er veldig mye regn ute så jeg synes det går het greit å male fremfor å gå ut i regnet. Når vi malte gangen så tok vi ned nettet vårt for at vi ikke skulle søle masse maling på boksen, så derfor kunne jeg ikke blogge før nå. 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

 
Planer og endringer på rommet

Hei hei ♥

Hittil i dag har jeg malt med mamma og Ingrid, vi maler hele gangen oppe nå og det bir så lyst og fint. Vi maler med en hvit farge og det er deilig å få den beige fargen bort. Når man endrer farger så får man inspirasjon og får ideer til å gjøre rommet enda finere. Jeg har snart tenkt meg til Ikea en dag og jeg har planlagt mange ting på rommet som skal endres, som f. eks. å kjøpe nye møbler og pynt og så skal jeg ommøblere litt. 

Jeg har redigert sammen møbler og hyller og satt på forskjellige dekorasjoner, lys og sånt. Det gjør jeg fordi da kan jeg se hvordan det blir sammen.  Sånn her har jeg tenkt til å få det på den veggen der hvor jeg har skrivebord, klesstativ og kommode:


 

 

Liker du å endre på rommet ditt? ♥

 
Maler som bare

Hei hei ♥

Nå maler mamma og jeg huset. Vi flyttet hit for et år siden og har konstant fikset ting på huset som å bytte ut ovner, male soverom, isolert vegger og nå skal vi male stuene, gangene og trappene våre. Ja, det blir et strev å male så mye, men jeg fokuserer heller på hvor fint det blir når alt er ferdig. 

 

 

 

Hva skal du i dag? Ønske meg lykke til videre? ♥

 
Familieselskap

Hei hei ♥

I dag så har jeg vært på juleselskap med hele familien. Vi har et sånt selvskap vært år og det er alltid like koselig. Vi spiser julemat, spiser dessert, går rundt juletreet, enkelte personer opptrer og vi har quiz. Jeg har tatt en god del bilder og håper dere liker de. 


 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
God jul!

 

 

 

 

Brukte 8 timer på å laste opp videoen, så den skulle egentlig postes i går. Men håper det går bra uansett.

Kos dere masse i hele julen ♥♥

 
Julaften

God jul ♥

Rundt klokka to i dag så hadde jeg spilt inn en julevideo til dere. Den har brukt 6 timer på å bli lastet opp og jeg trodde den skulle bruke mindre tid enn det for å si det sånn. Så derfor har jeg ikke blogget, for jeg tenkte at videoen ble postet midt på dagen. Men nok om det, dagen min har vært kjempefin og koselig. Og nå ser jeg på julefilmer og koser meg med dessert. 

 

 

 

Har din jul vært fin? 

 
Shoppingdag

Hei hei ♥

I år har jeg vært veldig sent ute med julegavene. Og i dag skal jeg kjøpe julegaver hele dagen tror jeg. Det er bare 7 julegaver under treet og det er altfor lite. Så i dag blir det ikke så mye blogging for å si det sånn. 

 

 

 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Juleverksted med naboene

Hei hei ♥

I dag så har vi hatt besøk av naboene våre. Vi har hatt juleverksted der hvor vi har laget julekort osv. og marsipan. Det har vært en veldig koselig dag. I morgen skal jeg kanskje til Oslo og kjøpe de siste julegavene så det blir nok bra. 
Hva har du gjort i dag? ♥

 
Travle dager

Hei hei ♥

De siste dagene så har jeg hatt mye å gjøre. Jeg har vært på julebord,spist ute med jentene og generelt har hatt mange familiearrangement. Jeg har tatt med kamera ut, men det var mange bilder som ble mørke og ufokuserte så jeg poster ikke så mange bilder nå på bloggen. De siste dagene har gått mye av til familieting og jeg har rett og slett ikke prioritert bloggen. Men i hvert fall er det ferie nå og jeg har planlagt forskjellige juleinnlegg på bloggen så det blir bedre blogging fremover.  

 

 

 

Ha en fin lørdag! 

 
Gårsdagens antrekk
 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Ordner meg til julebord

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om videoen? ♥

 
Spilt inn video

Hei hei ♥

I dag så har jeg spilt inn "gjør meg klar til julebord" video. Jeg tror den ble ganske bra og nå sitter jeg å redigerer den. Videoen blir postet klokka 6 i morgen, fordi da er jeg allerede på julebord og jeg vil ikke at folk skal se antrekket mitt og sminken før jeg virkelig er der. Nå er det bare 3 skoledager igjen til juleferie, kan nesten ikke tro at jula er så nær.
 

 

 

 

Gleder du deg til å se videoen? ♥

 
Julekonsert

 

 

 

 

 

 

Her er klipp fra julekonserten! Håper dere liker de ♥

 
Hva skal jeg blogge om?

Hei hei ♥

Det er veldig mørke dager nå for tida og jeg hater å ta mørke og stygge bilder. Jeg har heller ikke så mye inspirasjon. Så jeg lurer på hva dere vil at jeg skal blogge om. Her er noen eksempler: videoer, antrekk, anbefalinger, klesplagg, DIY eller bare innlegg om hverdagen min.  

 

 

 

Hva vil du jeg skal blogge om? ♥

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

Nå er jeg fortsatt hos farmor. Vi skal snart spise middag og så dra hjem igjen. Nå er det bare en skoleuke igjen til juleferie så den siste uken skal jeg prestere bra. Jeg dusja rett før jeg tok bilder, så jeg har bløtt hår og det ser ikke så bra ut men men. Tok bilder av dagens antrekk i hvert fall.Bukse og genser fra Cubus, Jakke fra Carharrt og sko fra Converse

 

 

 

 

 

Håper dere har en kjempefin dag! ♥

 
Endelig oppdatering

Hei hei ♥

De siste dagene så har jeg hatt veldig mye å gjøre og har derfor ikke blogget. Men i dag så dro jeg i hvert fall til farmor. Det er veldig koselig å besøke hun, men litt lenge å kjøre bil. Jeg har også kjøpt noen gulegaver og min 3. iphonelader. Jeg ødelegger iPhoneladere kjempefort desverre. Tok noen bilder istad, og de ble ganske lyse. Desverre så er jeg sminkeløs så jeg ser ganske trøtt ut men men. 

 

 

 

Hva har du gjort i dag?  ♥

 
Opptatt uke

Hei hei ♥

Nå må jeg bare kjappe meg med å lage et innlegg. De siste dagene så har vi hatt 4 konserter. Det gikk kjempebra å opptre, også var det veldig gøy. Jeg har masse bilder og filmer som jeg legger ut senere men jeg rekker ikke det nå. For nå må jeg gjøre ferdig logg om hvordan jeg har jobbet hele prosessen fra første musikktime til forestillingene.  

 

 

Vi snakkes, ha en fin helg ♥

 
Showtime

Hei hei 

I dag så har vi hatt generalprøve på juleforestillingen vår. Og det gikk kjempebra! Jeg gleder meg veldig til i kveld for da skal vi fremføre alt for foreldre og ha hovedkonserten. I morgen skal vi ha forestillinger for resten av skolen, så dette blir bra. Tok noen få bilder før nissedansen, så her har vi kostymer og alt.  

 

 

 

Dere får se flere bilder i morgen eller i kveld. Ønske meg lykke til?

 
Headerhjelp

Hei hei ♥

Jeg har fått tilsendt mange fine headere av Jenny. Og jeg er veldig i tvil om hvem jeg synes er finest. Så det er veldig fint om dere kommunterer den som er finest og så tar jeg kanskje å bruker den som får flest stemmer . Jeg har også tenkt mye på å forandre design i det sisste. For det designet jeg har nå har ikke arkiv og det er sånne små ting her og der som jeg ikke liker så godt. Men at i alt liker jeg jo designet da. 

 

 

 

Hvilken header synes dere var finest? ♥

 
Grei start på uka

Hei hei!

I dag på skolen har vi øvd til konserten på onsdag, sett på film og pugget til prøver. I morgen har jeg RLE-prøve å jeg pugger til den nå. Jeg synes det er veldig gøy å øve på dans eller synge, så dette blir absolutt en morsom uke. Etter skolen så øvde Kaia,Johanne,Besart og jeg på den ene sangen vår og det gikk kjempebra. Og så ble Johanne med meg hjem, og vi så på Unge Mødre og dansa.

 

 

 

 

Vi snakkes

 
Juleverksted

Hei hei ♥

I dag så har alle i familien vår vært med på juleverksted. Vi har lagd pepperkaker,marsinpan dyppet i sjokolade, peppernøtter, krokankuler, julekort, glasskuler med glitter og figurer inni, julepynt, fjeler og trefigurer. Alt sammen gikk kjempebra. Vi hørte også på julesanger, så nå kom i hvert fall julestemningen ordentlig frem. Dette blir nok en tradisjon i familien fremover. 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Dagens innkjøp
Må bare elske jula
 

 

 

 

Har du julestemning?

 
Skolelei til tusen

Hei hei ♥

I dag hadde jeg tysktentamen. Og nå er jeg ferdig med alle juletentamene, så nå er jeg ganske fornøyd. I morgen så har jeg naturfagsprøve og jeg må pugge til den, så det blir nok ikke mere blogging i dag. Gleder meg veldig til helgen etter en uke fullstappa med prøver. 

 

 

 

 

Har dere mange prøver?

 
Tips til julegaver

Hei hei ♥

Nå skal jeg bare komme med et julegaveforslag til dere. Det er mange bloggere som viser julegaveforslag og sier at det er fint å gi rettetang fra GHD, klokker fra Daniel Wellington og så videre til venninnene sine. Hvis man skal bruke flere tusen kroner på julegaver til venner, så kan man for all del gjøre det. Men bare et tips, det jeg pleier å gi er en sjokoladeplate og eventuelt noen smykker eller øredobber i tillegg. Og da bruker jeg bare rundt 300kr og det er en grei pris synes jeg. Og tro meg sjokolade slår aldri feil! Nå avslører jeg litt hva jeg skal gi da, men men. Og ja det er ganske kleint å møte opp i kassa på rema og ta med 10 sjokoladeplater eller mer. Men men

 

 

 

Hva pleier du å gi i julegave?

 
Innkjøp

Hei hei ♥

I dag så har jeg hatt nynorsk tentamen, det gikk greit. Etter det så gikk jeg ned til Sundet og kjøpte julegaver og ting jeg trengte med mamma. Når vi kom hjem så har jeg hjulpet mamma med å pakke inn gavene og nå øver jeg til tysktentamen. Bildene under viser ting jeg har fått den siste uka.Stiltøy, treningstøy, joggebukse,vippetang og fliseklemmere. 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Sheinside

Hei hei ♥

Nå skal jeg vise dere mine favorittplagg fra Sheinside. De har så utrolig mange fine klær der og smykker til en grei pris. Jeg har tenkt til å bestille noen av de plaggene jeg viser nedenfor faktisk. Jeg linker alle produktene så dere kan finne de. 


Grå/Beige genser HER       Hvit genser HER       Grå genser HER  

Burgunderrød genser HER       Stripete genser HER       Rosa genser HER

 


Mørkeblå høytlivsshorts HER       Lyseblå shorts HER       Burgunderrød Shorts HER

Fargesprakende tights HER       Svart høytlivsshort HER       Blå shorts HER       Stripete tights HER

 


Sølv naglesmykke HER       Kjettingsmykket HER       Rosa armbånd HER

Gull naglesmykke HER       Gullfarget og rosa smykket HER       Gull armbånd HER

 

 

 

Hva synes dere om produktene?

 
Marius

Hei hei ♥

Etter skolen i dag så øvde Lina, Johanne, Sessa, Ine, Marte Lise og jeg på dansen vår. Nå er vi nesten ferdige, trengs bare litt øving til. Resten av min dag går nok til repetering av nynorsk grammatikk, for vi har nynorsk tentamen i morgen.  Foresten så fikk jeg en rosa og hvit mariusgenser til min konfirmasjon og jeg har ikke brukt den før fordi den har vært alt for varm, men nå er det så kaldt at det passer å bruke den nå. Og så elsker jeg fargene på den.Dere ser det sikkert like godt som meg, men jeg begynner virkelig å få mørkt hår. Huff, vurderer å stripe det lysere snart. 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag? ♥

 
Hvordan tjene penger

Hei hei ♥

Nå har jeg bare tenkt til å komme med noen forslag til å skaffe penger. Det var noen som spurte om jeg kunne lage et innlegg om det, så da bare gjør jeg det. 

  • Spør foreldrene dine om du kan gjøre en ekstra jobb for og tjene penger. Mange ungdommer i dag er med å hjelper til hjemme, men om man tilbyr å vaske alle vinduene i huset eller tørke støv på alle hyller så kan man jo spørre om mer penger. 
  • Få med deg noen venner, still dere utenfor en populær matbutikk og selg vafler og kaffe. Hvis du gjør det tidlig om morgenen så er det mange pensjonister som tar sin daglige tur da og gjerne vil kjøpe en vaffel. Bare husk å spørre om lov fra den matbutikken det gjelder. 
  • Gå til alle naboene dine som har små barn. Tilby å sitte barnevakt. Barnevakt er en grei jobb, som jeg personlig liker veldig godt. 
  • Har du noen litt eldre naboer som kanskje synes det er slitsomt å vaske hus og tørke støv osv. Spør om de vil ha hjelp.  

 

Har du noen forslag til å tjene penger?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits