Upostet antrekk
 

 

 

Hva synes dere om antrekket?  ♥

 
Går mot høst

Hei hei ♥

Nå begynner det å bli kaldere og kaldere for hver dag, faktisk null grader i dag tidlig. Uff, gjett om jeg måtte pakke meg inn. Men uansett, i dag våknet jeg halv åtte og det var ikke tvil om jeg skulle dusje. Så jeg spratt ut av dusjen klokka 8 og stresset som en gal med føning av håret, spise mat, smøre matpakke, kle på meg, og andre ting før jeg måtte gå hjemmefra som var kvart over åtte. Har sikkert aldri vært raskere enn nå. Jeg rakk skolen, men rakk ikke å sminke meg. Så i dag kjørte jeg all natural..


Fint hår, må jeg si.. 

 

Har du god tid før skolen? ♥

 
Dagens antrekk

 

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 


Antrekk - PinkT-skjorte fra Pink og shorts fra BikBok

 

 

Hva synes dere om antrekket?  ♥

 
Dagens antrekkFine hjerter, men hånden min så ikke ut..
Topp fra BikBok, Shorts fra Primark, Sko fra Toms, Smykker fra Primark og klokke fra Gina Tricot♥♥

 

 

 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 
Dagens antrekk 

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Mattestress

Hei hei ♥

I morgen så har jeg matteprøve. Den kommer til å gå veldig dårlig hvis jeg ikke begynner å forberede meg snart. Så dette blir et kjapt innlegg. Jeg var på trening i går og vi trente masse styrke, litt på hopp og litt stunting. Jeg er utrolig støl, så å bare gå ned en trapp er forferdelig. 

↑ Dagens antrekk forresten 

 

 

 

Hva skal du i dag? ♥

 
Todays

Hallo ♥

I dag så har jeg ordnet på rommet, stylet om noen hyller og kastet noe jeg ikke ville ha. Synes det er veldig gøy å forandre på rommet. Og så har jeg faktisk tatt bilder av dagens antrekk. Det er utrolig kaldt å stå ute og pose i 8 minusgrader pluss litt kald vind. Men bilder blir mye finere og lysere ute enn inne. 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? ♥

 
Dagens antrekk

Hei hei ♥

I dag så har jeg slappet av hittil. Jeg har snudd døgnrytmen min helt, så jeg sover til 12 og rundt der. Og når man sover så lenge sover man bort mye av dagen så jeg burde legge meg tidligere fra nå av. Men jeg har i hvert fall kommet meg opp, ordnet meg og tatt bilder av antrekket mitt. Det var ganske håpløst å ta bilder i dag fordi det blåste utrolig mye, men jeg fikk to brukbare bilder.  

 

 

 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 
Gårsdagens antrekk
 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Dagen så langt

Hei hei ♥

Nå er jeg fortsatt hos farmor. Vi skal snart spise middag og så dra hjem igjen. Nå er det bare en skoleuke igjen til juleferie så den siste uken skal jeg prestere bra. Jeg dusja rett før jeg tok bilder, så jeg har bløtt hår og det ser ikke så bra ut men men. Tok bilder av dagens antrekk i hvert fall.Bukse og genser fra Cubus, Jakke fra Carharrt og sko fra Converse

 

 

 

 

 

Håper dere har en kjempefin dag! ♥

 
Dagens antrekk

Hei hei ♥

I dag så var Ine, Marte Lise, Sessa og Lina med meg hjem etter skolen. Vi har øvd på dansen til julekonserten, og nå kom vi et langt stykke på vei. Jeg gleder meg veldig mye til å vise frem dansen. Jeg tok forresten noen bilder av antrekket mitt i stad, så sa skal jeg vise de.Genser og skjorte fra Cubus, bukse fra Bikbok.

 

 

 

Hva syntes dere?
Upostet antrekk
Singlet - JC     Topp - BikBok     Skjørt - H&M

 

 

 

Hva synes dere?  ♥

 
Dagens antrekk


 

 

 

 

Hva synes dere?     ♥

 
Konfirmasjon - antrekk

Hei hei ♥

Nå er jeg i Arendal og i dag så skal vi spise litt kakerester hos de vi var på konfirmasjon hos, og så drar vi hjem etter en stund. Tror det bir 4 til 5 timer med bil så, wish me good luck. Tenkte bare å vise mitt antrekk. 

 

Hva synes du om antrekket? ♥

 
Antrekket mitt

Hei hei ♥

I dag så slapp vi norskprøven så jeg er ganske så glad, men vi skal ha den på fredag i stedet. I dag skal jeg rydde rommet i hvert fall, går faktisk ikke ann å se gulvet. Jeg tror jeg har mere klær på gulvet enn i komoidene mine så det begynner å bli ganske så ille.Genser  -  Hm          Bukse  -  BikBok          Hettejakke  -  BikBok

 

 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 
Dagens antrekk

Alt fra GinaTricot 
Synes om antrekket?Gårsdagen var herlig

Hei dere ♥

Julia og Johanne var hos meg til elleve i går. Vi så på masse filmer, spiste kake og popkorn. Er veldig koselig å være med de, vi lo kjempemye og de er best. Uansett, når jeg våknet i dag så hadde jeg utrolig vondt i hodet. Hittil har jeg bare dusja og sett på film. Men jeg skal kanskje finne på noe med Julia og Johanne senere i dag da. Topp - GinaTricot       Shorts - BikBok


↑  Grunnen til at jeg har en flekk på shortsen er at når jeg skulle sminke meg i stad, så hørte jeg på radioen. Plutselig kommer en fengende sang og jeg begynner å danse til sangen med min mascara i hånden. Og så klumsete jeg er, så greier jeg å gni mascara utover shortsen. Så jeg har nå stått en stund og skrubbet mascaraen bort. 

 

 

Hva synes dere om antrekket?

 
Dagens antrekk - Familiebursdag


Alt fra cubusHva synes du om antrekket? ♥

 
Dagens antrekk


Topp - GinaTricot     Shorts - BikBok     Smykke - Cubus

 

Synes? ♥

 
Todays outfit - girls rebellionTopp - H&M            Shorts - GinaTricot

 

 

Synes? ♥

 
Dagens antrekk


Shorts og genser - Bikbok      Solbriler - Pieces

 

Synes om antrekket?

 
Gårsdagens antrekkShorts - BikBok      Topp - Cubus      Skjerf - Cubus      Smykke - Kappahl      Solbriller - Glitter

 

Hva synes du om antrekket?

 
God jul!

Hei hei! ♥

Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge i dag før nå siden jeg var på joggetur og dusja o.s.v. Men nå skal vi snart spise julemiddag, så skal vi spise dessert og så skal vi pakke opp gaver og se på film. Denne julen er det bare oss fem og det er jo veldig koselig! :)

Synes om antrekket?

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits