Hårfin hos Studio 81

Hei hei ♥

Nå har jeg akkurat vært i den fine nye hårsalongen til Hanna som heter Studio 81. Hun har startet opp sin egen salong og stylet den så utrolig fint og ikke minst annerledes fra alle andre salonger. Først fikk jeg klippet av de stygge, slitte tuppene mine og etter det så farget jeg etterveksten. Jeg er superfornøyd med resultatet og håret mitt føles endelig litt fint og friskt ut. 
Her er før og etterbilde av håret mitt ↑Fineste Hanna ♥

 

 

 

Hva synes dere om resultatet og ikke minst den fine salongen? ♥

 
Jeg vant en goodiebag

Hei hei ♥

For noen uker siden så vant jeg en goodiebag, og i går kom den i posten. Jeg har ikke prøvd noen produkter enda, men gleder meg til å bruke de. Noen blir nok brukt mer enn andre, heh. Men jeg er veldig fornøyd og jeg elsker også å få ting gratis. ♥♥♥ 
To øyenskyggepaletter fra Maybelline New York


Løsnegler fra H&M


Spisser til eyeliner eller øyenbrynspenn og neglelakk til fransk manikyr fra Casuelle.


Gel eyeliner fra IsaDora 

 

 

Hva synes dere om produktene?♥

 
Sheinside

Hei hei ♥

Nå skal jeg vise dere mine favorittplagg fra Sheinside. De har så utrolig mange fine klær der og smykker til en grei pris. Jeg har tenkt til å bestille noen av de plaggene jeg viser nedenfor faktisk. Jeg linker alle produktene så dere kan finne de. 


Grå/Beige genser HER       Hvit genser HER       Grå genser HER  

Burgunderrød genser HER       Stripete genser HER       Rosa genser HER

 


Mørkeblå høytlivsshorts HER       Lyseblå shorts HER       Burgunderrød Shorts HER

Fargesprakende tights HER       Svart høytlivsshort HER       Blå shorts HER       Stripete tights HER

 


Sølv naglesmykke HER       Kjettingsmykket HER       Rosa armbånd HER

Gull naglesmykke HER       Gullfarget og rosa smykket HER       Gull armbånd HER

 

 

 

Hva synes dere om produktene?

 
Pakke i posten

Hei hei ♥

For en liten stund siden så anbefalte jeg siden caseapp og dekslene de har der. Nå har jeg fått et gratis deksel derfra med et valgfritt bilde. Jeg sendte inn et bilde av Johanne og meg som jeg ville ha på dekselet og det fikk jeg. Jeg er veldig fornøyd med dekselet, det er solid og fint. Og jeg oppfordrer alle til kjøpe et fint deksel med bilde av deg og vennene dine her. 

 

 

 

 

Har dere et deksel fra CASEAPP?

 
Caseapp

Hei hei ♥

Caseapp er en sikker nettside der hvor man kan bestille deksler. Du kan lage ditt eget deksel med bilder du vil ha med på dekselet.  Du kan velge mellom typer deksler, altså iphonedeksel og samsungdekselDette er en kjempefin side og jeg har peronlig lyst til å bestille deksler derfra. Et deksel koster fra 100,- opp til 300,- av de jeg har sett på, og det er rimelig pris. Det er også fri frakt på disse dekslene.

 

 

Har du kjøpt deksel fra caseapp før? ♥

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits