Nettsvindel

Hei hei!

For rundt to uker siden så fant jeg en side på nettet der det var billige merkevarer. Jeg som i likhet med mange andre vil jo ha merkeklær og synes det er et stort pluss hvis det er billig. Dyre jakker var satt ned flere tusen og det samme med sko. Det sto at siden importerte varer rett fra fabrikkene og det var derfor de var billigere. Jeg bestemte meg for å bestille jakken fra den siden og fant ut rett etter, at det burde jeg aldri gjort. Nettsiden til svindlerene så systematisk ut, det var mye informasjon og den var veldig lovende. Dagen etter vi hadde bestilt jakken så søkte jeg opp nettsiden på google og det kom opp mange meldinger på at det var en falsk side eid av noen kinesere og folk advarte mot å bestille jakke derfra. Jeg trodde jeg aldri skulle få jakken min.

ADVARSEL! Her er noen sider som selger falske produkter:

http://fashdeal.com/

http://billigejakker.com/

http://dunjakkershop.com/

http://varmvinter.net/

 

Hvordan du kan finne ut om nettsiden du er inne på er falsk eller ekte nettside:

 • Om du er inne på en nettside de skrive norsk på. Og er det en nettside som slutter på .com, da kan være store sjangser for at det er folk fra andre land som eier den. Og de betaler norske og dyktige folk til å lage en lovende nettside til dem. Eks. uten skrivefeil, ryddig design. 
 • Et triks utenlandske svindlere også gjør er å finne et norskt sikkert firma og skrive at det firmaet eier siden. Så sjekk om det står at de eier flere merkebutikker på norke firmaer som de henviser til. 
 • Hvis det er lite informasjon på nettsiden og spesielt informasjon om eierene av siden. Eks. e-postadresse og mobilnummer. 
 • Hvis det er skrivefeil på siden så kan du være nesten helt sikker på at der er en falsk side. 
 • Hvis det er mistenklig lav pris på merkevarer. Eks. Hvis en Parajumper koster 2500,- på en side, da er det nok en falsk side. 
 • Søk opp siden på google og se om du finner svindeladvarsler.

 

Hvordan du kan finne ut om en Canada Goose er ekte eller ikke:

 • Pelsen er liten, tynn og røyter hvis det er en fake jakke. Hvis du er i tvil om din egen er ekte så kan du sammenligne pelsen din med bilder av Canada Goose jakker på google.
 • Prisene er mistenkelig lave. 
 • Hvis du drar innerforet og ytterforet i jakken vil det spille seg hvis det er en falsk jakke. For den ekte jakken har to lag med dun. 
 • Hvis det er sømmer som går opp, tråder som henger ut fra merkene eller feilplassert merker er det falsk.
 • For å sjekke om hvem som eier siden. Gå inn på siden domeneshop.no, så skriver du inn navnet på nettsiden du lurer på og trykker "ok". Etter det får du mange valgresultater, men bare let deg frem til den rette. Hvis den linken du er ute etter er grå så trykk på "eierinformasjon". Deretter ser du etter hvem som eier siden, hva slags land personen er fra og andre ting du vil vite. I mitt tilfellet var det en fra Kina

 
En del ungdommer i Norge har gjennomgått å ha blitt nettsvindlet. Når man netthandler så forskuddsbetaler man og desverre er det mange som aldri får  varen sin. Jeg personlig kommer til å sjekke veldig nøye på om nettsider er falske eller ikke fremover. Og jeg er absolutt mer kritisk til hva sags nettbutikker jeg skal handle i. Nå sitter jeg igjen med to vinterjakker og har brukt masse penger. Hvis jeg selger den falske Canada Goose jakken videre så er jeg en svindler selv så det kan jeg ikke gjøre. Og jakken ble sendt fra Kina, og det blir veldig dyrt om jeg sender den tilbake og det kan hende jeg ikke får pengene tilbake. 


 

 

 

 

Håper virkelig ingen av dere ikke blir nettsvindlet og hvis dere har noen tips til hva jeg kan gjøre så er jeg veldig takknemlig. 

 
iPhone på reparasjon

Hei hei ♥

Nå er min iPhone endelig på reparasjon. Jeg knuste den for over et halvt år siden og det er kanskje på tide å gjøre noe med det.. Jeg håper den ikke har fått vannskader, men at den bare har knust vanlig. Hvis den har fått vannskader så er det ikke vits i å reparere den fordi det kan bli like dyrt som å kjøpe en ny, men jeg håper bare det blir billigst mulig. 


 

 

Har du reparert iPhonen din før? ♥

 
Tips til steder å reparere iPhonen?

Hei hei ♥

Har egentlig sovnet veldig sent alle dagene i helgen, så nå er jeg ganske utslitt. Men men, iPhonen min er knust og den begynner å miste deler av skjermen. Så nå må jeg fikse dne snart. Men jeg lurer bare på om dere har forslag om hvor jeg kan fikse skjermen. 

 

 

Takk til alle dere som kommer med forslag ♥♥

 
Internett

Hei hei! ♥

Overskriften forteller egentlig ganske mye. På rommet mitt så er det ikke nett. Eller det var ikke nett, men nå har jeg endelig funnet et sted hvor det er nett. På rommet mitt inn i kroken der hvor kassene står der er det faktisk en liten stripe med nett da. Så slipper jeg å gå ned for hver gang jeg skal sjekke noe på face, formspring eller noe sånt.


Men i dag så har vi pakket ut masse ting og sånt (som vanlig). Begynner å bli litt lei av å pakke ut masse ting og sånt, men det blir jo fint da. Jeg tror jeg skal spille inn en video i kveld så kanskje det kommer en video da.


Hadde ingen andre bilder, ser ut som ja. Skal ikke si hva men ble ikke fornøyd. Men vi snakkes ♥

 

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits