#Rebel topp


 

 

 

 

Synes om toppen? ♥

 
Ny hårfarge

Har klipt håret en del og farget håret lysere. Jeg gleder meg til å få lengre hår igjen, for jeg synes jeg ble klipt i det korteste laget.

 

 

 

Synes?

 
Min favoritt parfyme

Hei ♥

Nå skal jeg vise dere min favoritt parfyme. Den er fra Ralph Lauren og er nr. 2 i parfymeserien dems for damer. Denne lukter utrolig godt, den minner om en blanding av sukkertøy og friske blomster. Parfymen er must for meg i hverdagen. Den kan kjøpes på mange parfymerier, flyplasser, sminkebutikker, noen merkebutikker og Cubus. Jeg fikk den til jul og det er jeg veldig glad for. Fordi om jeg skulle kjøpt den selv så hadde det vært i dyreste laget. 


 


 

 

 

 

Hviken parfyme er deres favoritt? ♥

 
Krøller

Hei hei ♥

Akkurat nå så krøller jeg håret og prøver ut forskjellige hårsveiser som jeg skal ha på ballet om 10 dager. Jeg har et tykt og glatt hår så det er vanskelig å få krøllene til å sitte. Men for noen dager siden kjøpte mamma sånn "leggmiddel" som man skal ta på krøllene sånn at de holder seg. Det funker kjempebra. 

 

 

 

Hva ska du i dag?

 
Manikyr

Hei hei ♥

Etterpå skal jeg på åres første trening, kanskje på tide også. Jeg gleder meg til å spille fotball igjen og jeg ser frem til et nytt semester. Men uansett, til jul så fikk jeg et fransk manikyrsett, en ting man pusser neglene med og pinsett. Jeg synes det er kjempefint med fransk manikyr. Det er litt vanskelig å ta på, men resultatet blir veldig fint, så det gjør ikke så mye om det tar litt lang tid.  

 

 

 

 

Hva synes dere? ♥

 
Curls

God morgen ♥

Med en gang jeg våknet så krøllet jeg håret. Jeg synes krølene ble mye finere enn de jeg har laget før. Jeg øver meg på å krølle håret til skoleballet. I dag så har jeg tenkt til å pugge til tyskprøven.


Hva synes dere?  ♥

 
Min hverdagssminke

Hei hei ♥

Da tenkte jeg bare å vise dere min hverdagssminke. Jeg kjøper sminken min på kikcs, cubus, lindex, taxfree, maxfactor, vita osv.. Dette er det jeg bruker til vanig, men bruker flere produkter om jeg skal noe spesielt.


Øyenskygger fra Mac, pudder fra ID, øyenbrynsblyant fra Isadora, mascara fra Dior og lipgloss fra Mary Kay.

 

Bruker du noen av de samme produktene som meg? 

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei, jeg er Elise og er en jente på 16 år fra Eidsvoll. Her på min blogg så blogger jeg om hverdagen min, interesser, mote, klær, tips og mange andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min.

For kontakt:
Elibkle@gmail.comhits